Nytt HVB-hem i Härnösand #asylkaos

Invånarna i Härnösand hoppar väl av glädje varje gång kommunen får påfyllning av nya analfabeter, kriminella, muslimer, IS-krigare och andra migranter från dysfunktionella kulturer tredje världen. Det är sällsynta egenskaper, att jubla över att det egna folket trängs undan i sitt eget land och att kolonisatörer väller in och erbjuds att ta över landet och under tiden blir försörjda av skattebetalarna. Glädjen över att få ge bort sitt land är häpnadsväckande stor i Sverige och särskilt i Härnösand.

Men denna glädjeyra har inte uppstått efter någon särskilt avancerad tankeverksamhet utan mera som en följd av det associativa belöningssystem med godhetspoäng som makthavare och media har skapat åt alla som reflexmässigt upprepar de floskler som varje dag inpräntats i invånarnas sinnen.

Importera migranter = många godhetspoäng. Öppna asylboende = många godhetspoäng. Kritisera migrationspolitiken = rasism.

Men sedan finns det en skara människor som kan tänka fritt och inte låter sig påverkas av diverse försök att manipulera våra sinnen. Det är människor som med fördomsfri blick och analytisk förmåga ser vad som pågår och kan räkna ut resultatet. Det är människor som vet att de har rätt oavsett om de angrips med ord som försöker ta heder och ära av dem. Om det kommer fler migranter till Sverige än vad det föds svenska barn är det bara en tidsfråga innan vi blir i minoritet. Om en majoritet av dem som kommer har betydligt lägre IQ än genomsnittet i Sverige så kommer den genomsnittliga IQ-nivån att sjunka. Resultat blir att Sverige förfaller.

Åsikterna om Migrationspolitiken går isär och delas huvudsakligen upp i å ena sidan människor som inbillar sig att det är bra för Sverige att ta emot stora skaror migranter som inte har någon koppling till vår kultur eller vår etnicitet och å andra sidan i människor som är ansvarsfulla och förstår att stor migration från tredje världen skadar landet. Däremellan finns många vilsna som varken vet ut eller in, de som inte har fattat vart Sverige är på väg.

De som försvarar stor migration bor sällan eller aldrig i de livsfarliga invandrartäta områden som politikerna har skapat. De borde tvingas att göra det. Många som motsätter sig migrationspolitiken har erfarenheter från dessa områden, som de i många fall har flytt från för att de inte stod ut med social oro och hög brottslighet. Dessutom kände de sig som främlingar i sitt eget land.

De som är okunniga och saknar erfarenheter av getton lyssnar sällan eller aldrig på dem som har erfarenheter från att leva i det helvete som många sådana områden är. Det finns nämligen inga offentliga debatter i Sverige i dessa ämnen och allmänheten ska helst hållas så okunnig som möjligt om vilka konsekvenser migrationspolitiken ger på samhället. Svenskarna är förmodligen Europas mest oinformerade folk när det gäller förståelsen för hur stor migration påverkar ett samhälle.

Att invandrarpartierna kan dominera så totalt i Härnösand beror på minst två saker. 1) Total hjärntvätt av invånarna i monopolmedia. 2) De invandringskritiska invånarna vågar inte säga vad de tycker om invandringen och smyger som möss med sina åsikter. Det är inget krut i oppositionen, den är lam och tyst. Därför kan politikerna fortsätta fylla upp kommunen med människor som under normala omständigheter inte skulle ha fått sätt sin fot i vårt land.

Dessutom inbillar sig vissa företagare att det är acceptabelt att öppna asylboenden. De kanske på fullt allvar tror att de gör samhället en god gärning. I själva verket är de för det mesta kallhamrade figurer som utan att begripa vad de gör skor sig på en sjuk politik. De tar inte minsta hänsyn till vad som händer med vårt samhälle på sikt.

Snart öppnas ett HVB-hem för ett 20-tal ”ensamkommande” i Viksjö skola i Härnösand. Det är enligt lokalmedia företaget Obero AB som ska öppna hemmet. Företaget drivs av Alf Stefan Blomberg och Berit Blomberg och om uppgifterna på allabolag.se stämmer har de tidigare ägnat sig åt bilskoleverksamhet. Renoveringsarbeten pågår nu och uppenbarligen har företaget redan anställt folk som ska arbeta på hemmet. Projektledare på företaget är 22-årige Jonas Djurstedt som tycks vara insyltad som delägare i bolaget Kontela AB, men på vilket sätt är inte klart. Uppgifterna i lokalmedia verkar inte stämma riktigt. (Vi återkommer om det när vi vet mera. Har du uppgifter, så skicka gärna dem till oss!).

Jonas Djurstedt berättar för lokalmedia att målsättningen är att migranterna snabbt ska integreras. Han säger:

Vår målsättning är att de snabbt integreras. Det är viktigt att vi har en bra samverkan med boende och föreningslivet i området.

Som vanligt när asylprofitörer uttalar sig om sina projekt lovar man att ”integrera” dessa migranter. Naiviteten bakom sådana ord är häpnadsväckande eftersom det enda som händer är att dessa asylprofitörer hjälper till att slå sönder det svenska Sverige. De hyser inga som helst självkritiska tankar över att medverka till att Sverige koloniseras och att den tidigare tryggheten och sammanhållningen i landet urholkas eller att område efter område börjar likna de dysfunktionella länder som migranterna kommer från. Det enda asylprofitörerna tänker på är den egna plånboken. I den mån de ens tänker.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Härnösand:

Socialdemokraterna 19
Moderaterna 7
Miljöpartiet de gröna 5
Centerpartiet 3
Vänsterpartiet 3
Sverigedemokraterna 3
Folkpartiet liberalerna 2
Kristdemokraterna 1

Kommunstyrelsen i Härnösand:

Nilsson, Fred, S, Ordförande
Lind, Amanda, MP, 1:e vice ordförande
Gäfvert, Anders, M, 2:e vice ordförande
Nordling, Björn, S
Jonsson, Agneta, S
Molin, Lennart, S
Larsson, Eva, S
Norlander, Göran, S
Ragnarsdotter, Margareta, S
Frejarö, Karin, MP
Nilsson, Ingrid, V
Bergström, Antonia, M
Vestman, Gunnar, M
Lundin, Jonny, C
Lundgren, Lars-Edvin, SD

Relaterat:

Motell Mitt i Härnösand blir asylboende

Highway Hotell i Härnösand tar emot 75 asylsökande

Fängelse i Härnösand tar emot ytterligare 100 asylsökande

Sporthotellet i Härnösand blir asylboende

Ytterligare ett asylboende i Härnösand

Ångermanlands största asylboende kan öppna i Härnösand

Härnösand kan få landets största asylboende med 1 700 platser

En kommentar på “Nytt HVB-hem i Härnösand #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s