Ljungbys största asylboende kan snart öppna #asylkaos

Två namn, två nya asylprofitörer. Varje dag dyker det upp nya människor som ger sig in i asylbranschen. Inte en enda av dem har visat några som helst klassiska dygder som skulle kunna vara till nytta för omgivningen eller för vårt samhälle. Här handlar de om rent parasitära element med de sämsta egenskaperna som människor kan uppbringa.

hamneda-ljungby
Ljungbys största asylboende planeras i Hamneda intill  hembygdsgården

Det gamla Sverige där omsorgen om det egna landet var viktig är borta. Nu växer det upp ett nytt människosläkte som försöker sko sig själva så mycket de kan oavsett vilka konsekvenserna blir för samhället. Det är en slags människor som vi inte har sett tidigare eftersom föregående generationer hade en moral. Politiker och asylprofitörer som förstör Sverige genom sina beslut eller handlingar är mer skadliga än terrorister och islamister som spränger folk och sig själva i luften.

Självmordsbombarna förstör inte en hel nation och dödar inte ett helt folk, men det gör politikerna och asylprofitörerna – i alla fall på sikt.

Snart kommer med största sannolikhet ett stort asylboende öppna i Ljungby. Det kommer att byggas i Hamneda och ska bestå av hela 18 fastigheter som ska bli evakueringsboende för analfabeter och andra från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Bakom planeringen finns företaget Storverket AB som har sin bas på Domherrevägen 3 i Göteborg. I styrelsen sitter Oskar Andersson Werander och Therese Ljung Werander.

Företaget avser att uppföra asylboendet på en tomt bredvid hembygdsgården i Hamneda. Ansökan om bygglov kom i slutet av mars och om boendet får godkänt så blir det Ljungbys största asylboende.

Planen är att strax över 200 kolonisatörer ska bo där.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelning i Ljungby:

Socialdemokraterna 15
Moderaterna 10
Centern 7
Sverigedemokraterna 5
Vänsterpartiet 3
Kristdemokraterna 2
Alternativet 2
Liberalerna (f.d Folkpartiet) 2
Miljöpartiet 2
Kommunens Bästa 1

Kommunstyrelsens ledamöter:

Gunnarsson, Magnus, M, ordf
Bengtsson, Carina, C, v ordf
Karlsson, Anne, S, 2:e v ordf
Simonsson, Conny, S
Carlsson, Magnus, S
Bengtsson, Håkan, S
Wiesel, Ann-Charlotte, M
Sahlin, Jan, M
Olofsson, Irene, C
Solling, Lars, L
Lindell, Gun, S
Wiréhn, Kerstin, V
Lorentzson, Jan, SD
Henriksson, Christer, KD
Johansson, Roland, ALT

Relaterat:

Lidhult i Ljungby kommun öppnar asylboende

85 personer i storbråk på asylboende i Ljungby

En kommentar på “Ljungbys största asylboende kan snart öppna #asylkaos”

  1. Sossar , sossar och sossar i alla kommunala nämnder kryddat med en och annan M & C …väljarna får vad dom röstat på ? Problemet är att vi andra , fullt normala drabbas.
    Förr i tiden ägnade sig (S) åt att ödelägga städernas centrum och ersätta husen med DOMUS , Folkets Hus ,Fackföreningskontor , sätta upp anskrämliga ”konstverk” mm. sådant går med tiden att fixa till , med folkutbytet kommer att kräva betydligt hårdare nypor innan man rett upp.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s