Trebo hotell i Sandviken blir stort asylboende för 200 personer #asylkaos

Trebo hotell på Årsundavägen 100 i Sandviken blir asylboende. Asylboenden växer upp som ogräs över hela landet. Den tidigare välskötta trädgården Sverige växer nu igen och tränger ut inhemskt blomster. Orsaken är att politiker med hjälp av asylprofitörer planterar ut ogräs över hela landet för att ogräset ska slå rot och ersätta den ursprungliga vackra floran som dominerade den svenska trädgården.

trebo_hotell-Sandviken_1trebo_hotell-Sandviken2.png

Expertiss Consulting AB hjälper nu regeringen att fylla upp en del av Sandviken med migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Ungefär 100 personer som importerats till Sverige för att tillsammans med andra migranter ta över landet ska bo där i början och sedan kommer anläggningen att utökas till 200 plater. De kommer att bo och leva gratis på skattemedel så länge de önskar eftersom politikerna har bestämt sig för att låta andra folk ta över svenskarnas land. Redan om tio år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land och därefter kommer vi att tyna bort och dö ut. Våra förfäders strävan under tusentals år kommer att ha varit förgäves när vi nu på bara ett par generationer överger hela vårt etniska och kulturella arv och begår kollektivt självmord.

Expertiss Consulting AB kommer att hyra hotellet och planerar för fullt hur verksamheten ska se ut. Inom kort kommer Migrationsverket att besiktiga lokalerna som sannolikt kommer att vara inflyttningsklara i slutet av april

Expertiss Consulting AB är ett asylprofiterande företag med erfarenhet av liknande verksamhet på andra håll. I styrelsen finns:

Per Henrik Eriksson
Linus Lind
Per Arne Eriksson

Asylboendet kommer att anställa personal som ska arbeta där och ge de boende service dygnet runt. Delar av personalen som tidigare arbetat på hotellet kan få jobb på asylboendet om de önskar.

Företaget är en del i en koncern, Expertiss-gruppen, som ansvarar för sju asylboenden i Sverige, ett av dem ligger i Gysinge som öppnade 2014. Det boendet drivs av Resurskompaniet i Sverige AB som är dotterbolag till Expertess AB. Övriga boenden finns i Arboga, Fredriksberg, Grängesberg, Laxå, Malung och Sunnansjö.

Linus Lind säger till lokalmedia att invånarna i Gysinge ”är jättenöjda” med att ha ett asylboende som granne. Antingen vågar de inte säga något annat eller så är de verkligen nöjda med att kolonisatörer tar över Sverige. Om de är nöjda med det finns det skäl att ifrågasätta deras kunskapsnivå eller förstånd. Migrationspolitiken riskerar att ta död på Sverige och det kan ingen normal människa vara nöjd med.

Anndal Fastighets KB som ägs av Johnny Larsson hyr ut lokalerna i Trebo till Expertiss.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Sandviken:

Socialdemokraterna 21
Moderaterna 8
Sverigedemokraterna 7
Västerpartiet 5
Centerpartiet 3
Miljöpartiet 2
Liberalerna 2
Landsbygdspartiet 2
Kristdemokraterna 1

Kommunstyrelsen i Sandviken:

Peter Kärnström (S), ordförande
Kerstin Almén (S), 1:e vice ordförande
Hans Olsson (M), 2:e vice ordförande
Stefan Wigö (S)
Ingrid Hedin-Amrén (S)
Anncharlott Eimasdotter (S)
Tommy Johansson (S)
Urban Nilsson (M)
Jonas Klang (M)
Per Kihlgren (SD)
Marie-Louise Rodin-Olofsson (SD)
Per-Ola Grönberg (L)
Carl-Ewert Ohlsson (C)
Lillemor Mauritzdotter-Nylén (V)
Rehn Karlgren (MP)

Relaterat:

Nytt asylboende i Kungsgården

Skidanläggningen Kungsberget blir asylboende

Gysinge brukshotell blev asylboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s