Busslaster med asylsökande till Bredbyn i Örnsköldsvik #asylkaos

Bredbyn är en liten tätort i Örnsköldsvik med ca 1 100 invånare. Liksom de flesta andra orter och byar i Sverige ska invånarna i Bredbyn tvingas inse att de inte har någon egen framtid längre. Politikerna har nämligen bestämt att det ska komma kolonisatörer och slå sig ned där för att de på sikt ska ta över vårt land.

Sverige befinner sig i ett totalt katastrofläge, men de flesta invånarna känner inte ens till att makthavarna gör allt de kan för att ta framtiden från det svenska folket. Det land vi ärvt av våra förfäder kommer inte att gå i arv till kommande generationer svenskar utan till främmande människor utan koppling till vår kultur eller till svenska folket. Makthavarna har bestämt att Sverige inte längre är svenskarnas land utan ett allemansland för alla folk som vill slå sig ned här.

Politikerna som styr vårt land är korkade och farliga. De är ett direkt hot mot hela landet och måste bytas ut snarast innan Sverige går under. Redan om ca tio år kan svenskarna vara i minoritet i sitt eget land.

I november förra året berättade vi att Bredbygården ska bli asylboende. Först nu blir det verklighet. Inom en vecka kommer flera busslaster med migranter till Bredbyn. Invånarna i Örnsköldsvik har gett politikerna mandat att massimportera ett obegränsat antal människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Om väljarna är naiva och inte förstått vad de röstat på eller om de verkligen vill ta död på den egna nationen är svårt att veta. Att rösta på invandrarpartier tyder inte på något högre förstånd.

Bredbygården köptes 2015 av Bredbyn Gård Vandrarhem AB. I styrelsen finns Lynda Simonsson och Nadima Malki. De håller till på Solbergagatan 34 i Norrköping.

För några dagar sedan hölls ett informationsmöte om det blivande asylboendet. Enligt en polis som var på mötet är det ingen som ifrågasätter eller ogillar att det kommer hundra eller tvåhundra kolonisatörer till Bredbyn. Det måste betyda att de som bor i Bredbyn accepterar att orten och Sverige tas över av kolonisatörer.

Människor som inte ens ifrågasätter sig att det egna landet koloniseras förtjänar inte att ha ett eget land. De förtjänar att gå under.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Örnsköldsvik är:

Socialdemokraterna 28
Centerpartiet 10
Moderaterna 8
Kristdemokraterna 5
Vänsterpartiet 3
Sverigedemokraterna 3
Miljöpartiet 2
Liberalerna 2

Ledamöter i kommunstyrelsen i Örnsköldsvik är:

Nordlund, Glenn. ordf, (S)
Nylén, Per. 1:e vice ordf, (S)
Åkerlind, Anna-Britta. 2:e vice ordf, (C)
Ögren, Kristin. (S)
Staaf, Britt-Inger. (S)
Häggström, Olle. (S)
Karlsson Ågren, Ann-Sofie. (S)
Karkan, Kazim. (S)
Lindberg, Anna-Lena. (C)
Nordin, Johannes. (M)
Näslund, Lars. (M)
Sedin, Birgitta. (KD)
Wåhlstedth, Göran. (V)
Dahlberg, Olof. (MP)
Markusson, Erika. (L)

Relaterat:

Nytt dyrt asylboende planeras i Örnsköldsvik

Över 200 ensamkommande till Ö-vik

Asylsökande till Solberg i Ö-vik

Bredbygården tar emot 179 asylsökande

Örnsköldsvik kan snart ta emot 700 asylsökande

En kommentar på “Busslaster med asylsökande till Bredbyn i Örnsköldsvik #asylkaos”

  1. Jag har redan gratit i flera ar men det finns ingen i Norrland som har trostat mig, ar sa glad att ha hittat Asylkaos och antligen ha nagon att prata med, super jobb.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s