Nytt asylboende kan öppna vid Ramberget Göteborg #asylkaos

Göteborg är en stad som drabbats mycket hårt av massinvandring, brottslighet, islamisering och annat vansinne som förstör vårt land. Av 81 mandat i kommunfullmäktige är det bara sex mandat som gått till ett invandringskritiskt parti – Sverigedemokraterna.

Väljarna har alltså stött de partier som vill att Göteborg ska fortsätta förfalla, bli mer mångkriminellt och islamiseras ännu mer. Hur kan det vara möjligt att så många människor röstar på partier som orsakar kraftiga försämringar inom nästan alla områden i Sverige?

Det behövs någon eller något som väcker det sovande svenska folket. Det behövs lite buller och bång, kraftfull retorik och spektakulära utspel. Det behövs en ny rörelse eller ett nytt parti som sätter väckarklockan på ringning och tydligt förklarar hur hotbilden mot svenska folket ser ut. I väntan på en sådan rörelse fortsätter Sverige att förfalla.

Byggföretaget Prime Living Ramberget AB har ställt upp modulhus vid Ramberget som enligt bygglovsansökan skulle bli studentbostäder. Men Mark- och miljödomstolen rev tidigare i år upp beslutet med hänvisning till att studenthus inte är ett tillfälligt behov. Om företaget verkligen hade tänkt sig att det skulle bli studentbostäder eller om man från början var inställd på något annat är oklart.

Nu ser det ut som om företaget avser att göra asylboenden av modulerna. Det kom fram i en liten notis i GP för en tid sedan. Lokalmedia har kontaktat Jan Severa på Prime Living Ramberget AB men han vill inte svara på några frågor om hur långt framskridna planerna är eller vilka som ska flytta in i modulerna.

I styrelsen för företaget finns:

Severa, Jan Stefan, Styrelseordförande
Karström, Jan-Erik
Wengberg, Jan Ola

Även om turerna i ärendet inte är klarlagda och inga beslut ännu fattade så slutar liknande fall nästan alltid med att ett asylboende öppnas. Förmodligen hade företaget det i åtanken redan när de sökte bygglov för ”studentboende”, som nu med största sannolikhet blir asylboende – ett ganska stort sådant.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Göteborg:

Socialdemokraterna 20
Moderaterna 20
Miljöpartiet 9
Vänsterpartiet 8
Folkpartiet 7
Sverigedemokraterna 6
Vägvalet 5
Feministiskt Initiativ 3
Kristdemokraterna 3

Ledamöter i kommunstyrelsen i Göteborgs Stad:

Hermansson Ann-Sofie, S, Ordförande
Kamne, Ulf, MP, 1:e vice ordförande
Ransgård, Jonas L, M, 2:e vice ordförande
Johansson, Marina, S
Nyhus, Johan, S
Voyvodova, Mariya, S
Tharing, Kristina, M
Bernmar, Daniel, V
Odenjung, Helene, L
Lega, David, KD
Rydén, Maria, M
Hansson, Lars, SD
Wannholt, Martin –

Relaterat:

Mordet på Elin Krantz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s