Döda förfäder gör mer nytta mot islam än levande svenskar

Islam är en farsot som breder ut sig över hela Europa och Sverige. Sverige har idag minst 700 000 muslimer och det byggs ständigt nya moskéer, såväl stora som små.

Det är inte bara så att moskéer representerar en främmande religion och främmande folkgrupper som inte har i vårt land att göra, moskéer även invandrargetton byggs ofta på mark som beboddes av våra förfäder. Genom att bygga på mark som borde vara helig för oss idag så trampar man på vårt kulturarv och på det svenska folk som har rätten till landet. Det är ett typiskt ockupantbeteende att trampa på det infödda folkets arv.

Moskéer är inget som normala svenskar uppskattar, men det är ganska få svenskar som aktivt gör något för att stoppa byggandet av dem. Därför få vi ständigt nya moskéer.

Det händer dock ibland att ett moskébygge blir uppskjutet för att man hittat något i marken som gör på att området måste grävas ut mera innan beslut fattas.

Islamiska barn- och kulturföreningen planerar att bygga en moské i Fyllinge i Halmstad, men nu har vår döda förfäder satt käppar i hjulet för planerna.

I samband med en arkeologisk utgrävning på platsen där moskén ska ligga har man hittat en förhistorisk grav och rester från slaget vid Halmstad, som också kallas slaget vid Fyllebro. Det var ett betydelsefullt slag i svensk historia som ägde rum den 17 augusti 1676 då ett danskt hot mot Göteborg kunde stoppas. Det ledde till att svenskarna kunde samla ihop sig och sedan slå den danska styrkan i slaget vid Lund.

Nu har arkeologerna hittat föremål som kan kopplas till slaget, även om själva slaget inte ägde rum just här. Nästa steg blir nu att länsstyrelsen ska titta på ärendet och fatta beslut om huruvida man ska gå vidare med fler utgrävningar. I bästa fall kan nya utgrävningar stoppa moskébygget. Det är historiskt intressant om det ges möjligheter att undersöka ett slagfält.

Ännu mer intressant blir att våra döda förfäder, som kämpade och dog för Sverige, nu kan hjälpa dagens svenskar, som inte lyfter att finger för att försvara Sverige att stoppa ett byggde av en fientlig kultplats.

Ni svenskar i Halmstad som känner till att det ska byggas en moské och ändå inte gör något åt det borde skämmas. Särskilt nu om det visar sig att döda förfäder gör mer nytta än vad ni gör.

Men en dag ska alla moskéer rivas och ge plats för minnesmärken över våra egna förfäder som har rätt till marken där moskéerna idag står.

One thought on “Döda förfäder gör mer nytta mot islam än levande svenskar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s