Idyll får farliga grannar #asylkaos

Många som upplever att den egna idyllen har blivit förstörd av något asylboende och politikernas maktmissbruk har nog svårt att förstå att det kanske finns 10 000 asylboenden i Sverige eller fler. I februari meddelade Sveriges Radio att det öppnas 50 HVB-hem i veckan, det utöver andra asylboenden.

Sverige koloniseras alltså i rask takt. Alla fina svenska idyller ska förstöras. Där det tidigare fanns trygghet, sammanhållning och en tro på framtiden placerar man nu analfabeter, islamister, kriminella och andra människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen. De kommer från länder som Afghanistan, Somalia, Eritrea, Irak och Syrien. Om vi hade haft ansvarsfulla politiker i Sverige så hade inte en enda av dem fått passera gränsen till vårt land. Och skulle någon ha lyckats passera gränsen illegalt så skulle han eller hon ha låsts in i fängelse i väntan på utvisning.

Nu har Sverige tyvärr inga politiker som står upp för svenska folket. Men sådana måste snart visa sig på den politiska arenan, annars går det år skogen med det här landet. Redan om tio år är vi svenskar i minoritet i vårt eget land om ingen drastisk förändring av politiken sker snart.

Nu är ytterligare en svensk idyll på väg att förlora sin trygghet. Men denna gång på grund av ett annat klientel.

Den nedlagda Mellby skola i det idylliska Mellby kommer snart att bli HVB-hem där bland annat människor med psykiska funktionshinder ska bo. Det blir ett boende för åtta personer och drivs som ett behandlingshem. Här handlar det om personer som kan vara farliga och skapa otrygghet i omgivningen.

mellby-skola-eksjo-3mellby-skola-eksjo-1

Vilken nationalitet eller bakgrund de boende har är inte klarlagt ännu, men vad många inte tänker på att är en mycket stor andel av alla migranter som kommer till Sverige är svårt psykiskt störda och det är inte uteslutet att just den kategorin ska flytta in där. Klientelet kommer att promenera omkring i området och risken för att något mer eller mindre allvarligt problem ska uppstå är stor. Det handlar om människor som kan vara oberäkneliga och sakna impulskontroll. De kan vara en fara för omgivningen.

Ägare av fastigheten är Bo Bäst i Sverige AB som drivs av Rammis Dreshaj och Eva Maria Gunilla Lantz Dreshaj. Ägaren själv bor långt från behandlingshemmet i en villa söder om Vetlanda.

Däremot bor kommunalrådet Annelie Hägg alldeles bakom behandlingshemmet. Hon och andra grannar har haft möjlighet att invända mot att byggnaden blir HVB-hem, men inga synpunkter tycks ha kommit in varken från Hägg eller andra grannar. När verksamheten väl är etablerad kan ägarna ändra inriktning till boende för ensamkommande, något som förekommit på andra håll.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Eksjö:

Socialdemokraterna 16 mandat
Moderaterna 10 mandat
Centerpartiet 11 mandat
Kristdemokraterna 4 mandat
Miljöpartiet 3 mandat
Sverigedemokraterna 4 mandat
Liberalerna 1 mandat

Kommunstyrelsen i Eksjö:

Annelie Hägg (C) Ordförande
Joakim Lindström (M), 1:e vice ordförande
Diana Laitinen Carlsson (S), 2:e vice ordförande
Lars Aronsson (S)
Ulla Hägg (S)
Mikael Andreasson (S)
Bo Bergvall (S)
Maria Havskog (C)
Per Sixtensson (C)
Björn Alm (M)
Carina Lindström (M)
Elisabeth Werner (SD)
Nils-Gunnar Karlson (KD)
Lea Petersson (MP)

Relaterat:

Kullagårdens vandrarhem i Mariannelund riskerar bli asylboende

Mariannelund får ännu ett asylboende

Eksjö tar emot 200 asylsökande

Eksjö camping tar emot asylsökande

Eksjö får två nya asylanläggningar

2 kommentarer på “Idyll får farliga grannar #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s