Allmänheten mötte politikerpacket i Spånga #asylkaos

Igår var det informationsmöte i Spånga med anledning av ett planerat asylboende intill en skola – i ett område som ännu är ganska svenskt och oförstört. Politikerna i Stadsdelsnämnden Spånga-Tensta bjöd in de närboende som skulle få yttra sig och ställa frågor.

Politikerna satt på rad och hade förberett sig för att informera om boendet. Publiken bestod till 85-90 procent av människor som inte ville ha asylboendet intill sig. De fick ställa frågor till politikerna. Varje gång någon yttrade stark kritik mot asylboendet så fick denne rungande applåder.

blodsdroppen_2.png

Hela tillställningen bevisar att politiker är idioter. Den som tror att politiker är ansvarsfulla människor som vill skapa goda samhällen tror helt fel. Politikerna fattar beslut som de inte begriper konsekvenserna av.

Som mötesordförande satt (den svarte mannen) Awad Hersi (MP) som bara svamlade och inte kunde svara på någonting. Han vägrade i stort sett att svara på frågor och såg till att mötet avbröts när kritiken mot asylboendet blev för stark.

Moderaten Ole-Jörgen Persson höjde rösten och menade att vi minsann har ett ansvar att ta emot migranter och ge dem bästa tänkbara service. Han fick enstaka applåder av några partivänner i publiken.

Titta på inspelningarna som gjorts av Svensk Webbtelevision. Här ser vi Sverige i ett nötskal. I publiken sitter vanliga människor som ifrågasätter att det ska byggas modulhus och asylboenden i deras närhet.

Mitt emot publiken sitter politiker och ansvariga tjänstemän som ska vara på frågor. Men de kan inte svara på några frågor, de bara svamlar och publiken blir ännu mer upprörd över bristen på svar.

Awad Hersi är nästan obegripligt korkad och vet inte vad han pratar om. Flera gånger ber publiken politikerna att svara på frågor, men publiken får inga svar. Alla politiker på mötet oavsett partifärg ansåg att vi ska ta emot asylsökande.

Här syns politikerpacket i Stadsdelsnämnden Spånga-Tensta. De bevisade på mötet att de inte är värda att kallas något annat än pack. Över hälften av politikerna i Stadsdelsnämnden har invandrarbakgrund vilket också är djupt oroande.

Här är listan över politikerpacket som sitter i Stadsdelsnämnden Spånga-Tensta. Alla var inte med på mötet.

svenska_politiker_farligast

Ledamöter i Stadsdelsnämnden Spånga-Tensta:

Awad Hersi (MP)
Ole-Jörgen Persson (M)
Anna Jonazon (S)
Azad Hassan (S)
Mecide Gulenay (S)
Sakib Hossain (S)
Sus Andersson (MP)
Rashid Mohammed (V)
Dennis Wedin (M)
Markku Sirviö (M)
Markus Brigander (M)
Naémi Karlsson (M)
Bengt Porseby (L)

Ersättare:

Jossif Gummar (S)
Jenny Storm Gillberg (S)
Celal Altun (S)
Malin Holmberg (S)
Guner Kayhan (MP)
Stephan Gullberg (MP)
Ifrah-Degmo Mohamed (V)
Aras Amin (M)
Annika Rosenberg (M)
Olof Kollinius (M)
Carolina Rosén (L)
Hafize Cetin (C)
Urban Werner (KD)

Relaterat:

Bostäder åt ”nyanlända” byggs i Spånga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s