Ytterligare 120 kolonisatörer till Lindesberg #asylkaos

Nyligen bjöd kommunledningen in till möte för att informera allmänheten om att ytterligare 120 migranter ska tas emot av kommunen. Lindesbergs politiska majoritet med den fullkomligt vettlösa socialdemokraten Irja Gustafsson i spetsen gör precis allt för att kommunen ska förfalla så fort som möjligt.

irja Gustavsson_lindesberg
Irja Gustafsson

Det går snart inte att med ord beskriva hur hela vårt kära fosterland förstörs av människor som inte kan vara något annat än idioter. Vad kan man annars vara när man massimporterar människor som man inte vet något om och dessutom ger livstidsförsörjning som skattebetalarna tvingas stå för?

Det är som att placera en räv i hönshuset eller en varg i fårhagen. De flesta med förnuftet i behåll fattar instinktivt att en sådan handling inte är särskilt lyckad för de snälla hönsen eller de fredliga fåren.

Det är inte heller bra för svenskarna att påtvingas människor som inte hör hemma i vår kultur. Vi har en egen identitet och ett eget kulturarv att försvara och utveckla. Vi är ett folk av nordisk stam och det är vår plikt att föra vårt etniska arv vidare. Sverige är vårt och ingen ska ta det från oss.

De som massimporterar främmande folk som ska kolonisera vårt land slår sönder en kedja som länkats samman under generationer. De bryter banden med vårt förflutna och tar framtiden från våra barn.

Att kalla dessa politiker för kräk är alldeles för snällt. De tar död på vår nation och borde ställas inför rätta folkmord. Idag fattar de beslut över huvudet på folket för att de har makten att göra det. De har också hänsynslösheten att trampa på svenska själar, vilket måste stå dem dyrt den dag när folket får makten över de politiker som terroriserar folket med sina galna politiska beslut.

Det är inte bara svenska folkets framtid som offras på mångkulturens altare. Varje dag offras svenskar när de drabbas av importerad eller mångkulturell brottslighet. Det är egentligen politikerna som är skyldiga till alla dessa brott. Det är sådana som Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven och Irja Gustafsson som bär skulden till alla personrån, mord, inbrott och överfall som begås av främlingar. Politikerna är människor som fattar vansinniga beslut utan att lyssna på folket. Det är människor som visar direkt förakt för folket och kallar dem fascister och nazister när de försöker försvara sitt land. Landsförrädiska politiker finns överallt i samhället, i alla kommuner. De måste bekämpas hårt.

Politikerna måste bytas ut så fort som möjligt! Svenska folket måste resa sig ur sin bekvämlighet och göra något åt det förfall som Sverige befinner sig i – innan det är försent.

När kommunpolitikerna bjöd in till möte kom 75 personer för att lyssna. De fick veta att kommunen tar emot ytterligare 120 ”ensamkommande” som huvudsakligen är analfabeter från Afghanistan som inte kan tillföra Sverige någonting annat än stora kostnader. Politikerna är väldigt generösa med att hämta hit hela världen eftersom de inte betalar själva ur egen ficka. Det är lätt att vara generös med andras pengar.

Irja Gustafsson sade på mötet:

Vi har i kommunfullmäktige beslutat att ta emot upp till 120 ensamkommande barn.

Hon kunde lika gärna ha sagt: ”Vi föraktar svenska folket och massimporterar därför människor som ska kolonisera Sverige så att landet och folket går under.”

Av rapporter i lokalmedia att döma så fanns det folk i publiken som stod på politikernas sida och ansåg att man ”inte ska prata om kostnader när det handlar om att hjälpa folk i nöd”. Om de själva bidragit med kostnader eller om de vill att andra ska betala framgick inte. Men även kritiker till asylmottagningen yttrade sig och fick applåder.

Lindesberg är tyvärr i stor fara när politiker som Irja Gustafsson tillåts styra. Det var på grund av hennes politik som ett mord inträffade på ett asylboende i Storå i Lindesberg den 4 mars. Men tror någon att Irja Gustafsson har tagit på sig ansvaret för brottet? Svaret är att hon inte är mentalt kapabel att inse sin egen skuld.

Nu kommer alltså ytterligare 120 migranter till en kommun som börjar likna ett helvete mer än den trivsamma plats det tidigare var.

Det går snart inte att sätta ord på den förtvivlan många känner över att se sitt land förfalla. Det blir inte mindre förtvivlat av att viljan att försvara landet från landsförrädiska politiker är så svag – många är rädda för att yttra sin mening.

Men man behöver inte bli uppgiven för det. Potentialen för att skapa en ny stark rörelse finns där och när den väl startas så kommer vi att få se början på en revolution. De gror nämligen ordentligt i folkdjupet. Hoppet är inte ute än.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Lindesberg:

Socialdemokraterna 18
Sverigedemokraterna 8
Moderaterna 7
Centerpartiet 6
Miljöpartiet 2
Vänsterpartiet 2
Kristdemokraterna 1
Liberalerna 1

Ledamöter i kommunstyrelsen i Lindesberg:

Irja Gustafsson (S) ordförande
Jonas Kleber (C) vice ordförande
Pär-Ove Lindqvist (M)
Linda Svahn (S)
Kristine Andersson (S)
Daniel Andersson (S)
Bengt Storbacka (S)
Jonas Bernström (S)
Susanne Karlsson (C)
Anders Persson (C)
Anniette Lindvall (M)
Ingrid Åberg (KD)
Bengt Evertsson (MP)
Per Söderlund (SD)
Virosa Viberg (SD)

Relaterat:

Fler potentiella mördare på väg till Lindesberg

Mord på asylboende i Lindesberg

Uskavigården i Lindesberg blir asylboende

Frövi i Lindesberg tar emot 120 asylsökande

Nya Ramsbergsgården norr om Lindesberg blir asylboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s