HVB-hem öppnas Hampetorp i Örebro kommun #asylkaos

Den lilla byn Hampetorp med 297 invånare kommer snart att få fler invånare. Det är inte så att någon i byn väntar tillökning vilken är det naturliga sättet att upprätthålla antalet invånare eller öka antalet. Det är inte heller så att svenskar som tröttnat på någon storstad kommer att flytta till Hampetorpstrakten, vilket annars vore en bra idé för människor som vill leva lite mer lantligt – vilket fler borde göra.

hampetorp-orebro_2

Istället planerar några obehagliga företagare att bygga ett HVB-hem i Hampetorp. Det ska ligga på Derbolsvägen på en tomt som idag är obebyggd. Tanken är att de ska placera unga vuxna eller vuxna afghaner i byn. Dessa afghaner kallades systematiskt i media tidigare för ”ensamkommande flyktingbarn”. Det var genomgående i media att ljuga om dessa afghaner. De var varken ensamkommande, flyktingar eller barn. De var lycksökare, ekonomiska migranter – eller egentligen bara illegala invandrare som fått stanna därför att det finns något som kallas asylrätt som kan åberopas och ger vem som helst rätt att söka asyl i vårt land. I takt med att kritiken mot media har tilltagit så har de modifierat begreppet till ”ensamkommande flyktingar” och på senare tid ofta bara ”ensamkommande ungdomar”. Bakom medias fraseologi gömmer sig tankar på att manipulera läsarna och få dem att anamma en viss agenda. Men vi ställer inte upp på deras manipulationsförsök.

By efter by, ort efter ort och kommun efter kommun får nu påfyllning av människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen. De kan vara analfabeter, kriminella eller muslimer. De kan bära på genetiska sjukdomar och de kan bli en stor kostnad och social belastning på det svenska samhället.

De saknar koppling till vår kultur och till vårt nordiska folk och har ingenting i vårt land att göra. Om vi hade haft ansvarsfulla politiker vid rodret så hade inte en enda migrant från tredje världen släppts in i vårt land.

Sverige är vårt land och ska gå i arv till våra barn och barnbarn, inte skänkas bort till människor från tredje världen. Vi har ärvt landet av våra förfäder och det är vår skyldighet att förvalta det arvet och lämna ifrån oss ett bättre land till våra efterkommande.

Tyvärr finns det landsförrädiska politiker, media och asylprofitörer som vill något annat. Politiker och media vill massimportera människor av skäl som de inte kan förklara när de ställs mot vägen och asylprofitörer vill tjäna pengar på en sjuk politik. De tar inte hänsyn till folkliga åsikter och de bryr sig inte om konsekvenserna av sina handlingar. Man skulle kunna tro att de är helt utan förstånd – och troligen är det förklaringen till deras handlingar.

Med facit i handen borde de veta att område efter område som invandrare flyttar till får problem. Vi har redan hundratals områden som är farliga att vistas i och som svenskar mer eller mindre flyr från. Det är områden som Rinkeby och Rosengård där man riskerar livet om man går in.

Inte ens politikerna som skapat dessa områden vill bo där.

Politiker och asylprofitörer fortsätter att fylla upp Sverige med migranter trots att den politiken leder till ökad social oro, mer otrygghet, ökat våld, ökad korruption demografisk obalans och stora kostnader för skattebetalarna.

Vi har alltså att göra med farliga människor som styr vårt land.

De ägnar sig åt politisk extremism och sociala experiment som förstör vårt land. Hur många svenskar vill bo i Rosengård, Rinkeby, Husby, Biskopsgården, Angered, Tensta, Hageby, Skäggetorp, Kronogården, Gamlegården, Fittja, Norsborg, Ronna, Hovsjö, Stenhagen, Flemingsberg och Fisksätra för att nämna bara några områden? Knappt några alls. Ändå fortsätter politikerna med samma politik som lade grunden till dessa områden så att hela Sverige riskerar att bli ett enda stort Rosengård.

Och asylprofitörerna ser sin chans att tjäna pengar på en politik som förgör det svenska Sverige. Det ska vi inte acceptera.

Företaget Cleverex i Örebro AB vill nu öppna ett HVB-hem i Hampetorp. En iakttagelse vi gjort när vi granskat asylprofitörerna är att det är förhållandevis många invandrare bakom sådana företag. I styrelsen för Cleverex finns:

Hareton Awadees Akob
Pernilla Alexandra Lundberg

Ofta finns en förvirrad svensk flickvän eller fru med i bilden och används som hjälpreda för att kunna etablera verksamheten. Hur det ligger till i det här fallet vet vi inte. Cleverex har sökt bygglov för att öppna ett skattefinansierat boende för människor som inte borde ha fått sätta foten i vårt land. Tack och lov har en del överklagat och försökt hindra asylprofitörernas framfart i den lilla byn. Det tråkiga är att det inte hjälpte. Politikerna och kommunerna ger nästan alltid ger bygglov oavsett hur många som överklagar och protesterar.

Fler och fler svenskar inser ändå att något är galet med asylpolitiken och att det krävs radikala ändringar av den för att rädda landet. Ett första steg måste bli att byta ut den styrande politikerklassen som förstör landet och ersätta dem med ansvarsfulla människor.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Örebro:

Socialdemokraterna 24
Moderaterna 13
Sverigedemokraterna 6
Miljöpartiet 6
Kristdemokraterna 4
Liberalerna 4
Vänsterpartiet 4
Centerpartiet 4

Ledamöter i kommunstyrelsen:

Bondeson, Lennart, KD, ordf
Nilsson, Kenneth, S, 1:e v. Ordf
Reimfelt, Johanna, M, 2:e v. Ordf
Sundin, Björn, S
Yavas, Fisun, S
Persson, Rasmus, C
Carlqvist, Jessica, V
Persson, Niclas, MP
Wallström, Karolina, L

Relaterat:

Fem nya asylboenden i Örebro

Kvinna i Örebro rånad…

Kerstin Lundin på Omsorgshuset vräker hyresgäster…

Även i Örebro får ”nyanlända” förtur till bostäder

Minst tre nya asylboenden i Örebro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s