Tankar om tillståndet i landet

Sverige befinner sig i fritt fall. Många tror att det är omöjligt att rädda Sverige och att landet och folket ohjälpligt kommer att sjunka ihop och gå under. Det finns tyvärr tecken som tyder på att det är försent att rädda landet. Om utvecklingen fortsätter som idag kommer vi svenskar obönhörligen att försvinna som folk. Redan om ca tio år blir vi i minoritet i vårt eget land och då är det försent att göra något. Den stora migrationen till Sverige som är en ren kolonisering av vårt land kommer att fortsätta.

nu forsvarar-vi-vart-land

Tillsammans med främlingarnas höga födelsetal kommer de att bli en majoritet som tar över landet helt och hållet. De dominerar redan hundratals områden i Sverige och just nu fylls landet upp i rasande takt. Under Fredrik Reinfeldts sex år vid makten tog Sverige emot närmare 700 000 migranter. Sedan Stefan Löfven blev statsminister har Sverige till dagens datum tagit emot över 200 000 migranter och vansinnet fortsätter. Man räknar med att det ska komma ca 150 000 migranter till Sverige 2016. Många tecken tyder på en stark ökning av migrationen under och efter sommaren. Arabiskan är idag större än finska språket i Sverige och islam växer snabbt. Vi har ca 700 000 muslimer i Sverige nu.

Det finns inget stopp.

Många svenskar får lida av de problem som politikerna skapar. Faktum är att i stort sett alla svenskar får det sämre på grund av massmigrationen och koloniseringen av vårt land. En del drabbas extra hårt av den förda politiken genom ekonomiska eller andra konsekvenser. Värst drabbas de som utsätts för olika brott.

I går natt låg en man i 70-årsåldern och sov i sitt hem i Ödåkra i Helsingborgs kommun. Man kan anta att han låg och sov ganska gott och inte kunde föreställa sig vad som skulle hända under natten. Vid femtiden på morgonen när han sov som djupast trängde sig tre personer in i hans bostad.

Mannen måste ha fått en chock när han upptäckte tre män som kom in och angrep honom. Gärningsmännen band fast mannen vid en stol och sökte sedan igenom hela bostaden efter pengar och värdesaker.

Det går lätt att föreställa sig den hemska upplevelsen av att främlingar bryter sig in och söker igenom hemmet. Det är något som inte ska behöva hända någonstans i Sverige, men den här typen av brott har blivit vanliga och är en följd av politikernas migrationspolitik. Visst har det hänt att svenskar begått liknande brott, men det hör till undantagen.

Varje dag drabbas svenskar även av överfall och personrån när de befinner sig på någon gata, kanske under en sen kväll eller natt på hemväg från krogen eller någon fest. Många svenskar reagerar faktiskt på problemen och försöker göra något varje dag för att upplysa folket om farorna.

Alla dessa engagerade svenskar behöver stöd av allmänheten. Det som behövs är skribenter och pengar. Om du vill hjälpa oss att skriva texter som kan publiceras på bloggen så kan du höra av dig till oss. Du kan antingen skicka in artiklar till oss som är färdigskrivna eller tipsa oss om något som vi kan skriva om.

Vi har fått väldigt mycket tips den senaste tiden och vill tacka alla våra läsare för det. Många tips blir texter som läggs ut. Men för att göra arbetet mer effektivt så skulle vi vilja ha kontakt med någon som kan bli regelbunden skribent. Vi tar tacksamt emot (helst färdigskrivna) artiklar och tips till asylkaos@gmail.com.

Det finns något annat vi behöver hjälp med. Pengar! Vi sponsrar tryckning av skrifter, flygblad och annat som mer eller mindre ständigt delas ut på olika håll i Sverige. Pengarna kommer från dig! Ju mer pengar du skickar in desto fler trycksaker kan delas ut till allmänheten.

Det börjar bli allvar nu. Vi på Asylkaos har möjligheter att växa och göra mycket mer än vi gör nu. Vi måste göra mer eftersom Sverige förfaller så snabbt. Ingen annan än vi själva kan rädda landet. Vi hoppas nu att vår trogna läsekrets hjälper till. Varje krona går direkt till tryckning av skrifter och flygblad. Vi har inga andra utgifter. Nu bygger vi vidare!

 

”Sverige är vårt, det är sex och en kvarts millioner levande svenskars land. Men det är även de dödas land, deras som byggt upp det åt oss från början och lämnat oss sitt verk att förvalta och förkovra. De döda är åtskilliga millioner flera än vi. De har mycket att säga oss nu, och vi är skyldiga att lyssna till dem. Vi lyssnar till dem genom att minnas vad de uträttat och genom att värdesätta deras strävan. De kan icke mera värja sitt verk. Det åligger oss.

Någon gudomlig rätt till ett visst landområde, någon rätt i och för sig att besitta ett visst land från begynnelsen och intill änden, gives naturligtvis icke åt vårt folk. Den rätten är någonting som skall förtjänas, som skall förvärvas av varje folk.

Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Sverige är vårt sedan årtusenden med odlarens och brukarens självklara rätt, genom fädernas offer i blod, genom den särpräglade kultur, som har skapats här.

Vad Sverige i dag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund.

Vi är ett litet folk, men vi har ett stort land att bo i. Se på Europa-kartan! Vårt land brer vida ut sig i världsdelen. Men vi är få, vi är de ensamma stugornas folk, och även om vi numera delvis bor i städer, så är vi dock någon gång komna från bönders, torpares, backstugesittares stugor.

I ensamheten i stora ödsliga skogar har en svensk folksjäl danats genom tusendena år. Brottningen med stenen och stubben när åkern bröts, har gett oss krafter – andliga och kroppsliga. Och starkt motstånd utvecklar starka krafter. Så har detta lands skog och mark präglat oss, gett oss det egnaste, upprinnelsens källa till vår folkstyrka, den ensamme skogsbons stolthet och frihetssinne och den sege odlarens ihållighet.

Det verkligt svenska är sålunda ursprunget – vår växtplats. Det är för mig den barndomens jord där jag sprang barfota något dussin somrar, och kände enrisbuskens barr under fötterna. Barndomens mark, det är vårens allt ljusare kvällar med morkullsflykt över stugbacken, och tranornas skrik från kärret. Det är sommarens solvärmda bäck med sitt ljumma vatten plaskande kring barnaben med sårskorpor på knäna. Det är höstens röda lingontuvor och det nedfallna äpplet i dagg-gräset en klar morgon. Det är vinterns snödrivor vid farstubron. Det är iskanornas kälkbacke. Det är några barn i en gråmosses lavstuga på skogsbacken en enslig kväll i skymningen. Far är på regementsmötet, mor på dagsverke uppe i Roten. Barnen sitter vid stugans fönster och trycker sina näsor platta vidmot emot glaset. Finns det inte någon där nere på vägen? Det är fattigdom – men en stolt fattigdom, som hjälper sig själv till livets tillräckliga uppehälle, till det grova, men mustiga dagliga brödet från rågen på åkerlappen kring stugan.

Det är en sund och fri barnaväxt, som den vilda örtens mellan enbuskarna i hagen. Det är frid och trygghet i ett fredligt land, där barnen föds fria av fria föräldrar. Ett land där också de minsta backstugors barn får pröva sina möjligheter av alla slag så långt deras krafter räcker till. Ett land där var och en får växa efter sin egen art. Detta är det egna, det som aldrig skall låta sig utbyta mot något främmande. Detta är roten och blodsbandet, min andliga arvslott som jag har att föra orörd vidare åt mina egna barn. Detta är för mig det svenska, det omistliga.”

– Vilhelm Moberg, Svensk strävan, 1941

3 thoughts on “Tankar om tillståndet i landet”

  1. Jag flyttade från Iran till Sverige 1986, idag läkare och så svensk man kan bli. Det finns många många invandrare som bryr sig om Sverige och har kommit hit just för att kunna leva enligt svenska normer och värderingar. Om ni vill rädda Sverige gör inte det stora misstaget att dela landet mellan svenskar och invandrare utan delningen måste vara mellan Sverigevänner och Sverigehatare. Byt inte ut mig som älskar Sverige lika mycket som du mot Mona Salin som har våldtagit landet. Och Sveriges största fiende idag är islam och islamiseringen av vårt. Lycka till mina vänner. /Iransk-svensk läkare,

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s