500 asylsökande får bo på lyxigt Spa i Uddevalla #asylkaos

Politikerna i Uddevalla är fantastiska. De bjuder in hela världen och låter migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen på bo och leva gratis i kommunen och på sikt ta över landet. Politikerna medverkar till att ge bort Uddevalla och Sverige till kolonisatörer som inte skulle ha fått sätta sin fot i vårt land om vi hade haft ansvarsfulla människor vid rodret. Till sin hjälp har de ett antal asylprofitörer som inte drar sig för att sko sig på en politik som leder till Sveriges undergång om den fortsätter.

bokenas-spa-uddevalla

Det går fort utför med Sverige. Vi befinner oss i det djupaste förfallet någonsin i hela landets historia. För första gången har vi politiker som vill byta ut den svenska befolkningen mot folk från tredje världen och på det sättet ta död på den svenska nationen. Många har svårt att sätta ord för den frustration de känner över att se sitt land och sitt folk koloniseras.

Den landsförrädiska statliga Migrationsverket med sin lika landsförrädiske generaldirektör Anders Danielsson i spetsen skriver avtal vilken dag som helst med Bokenäs spa om att ta emot 500 migranter som ska få bo där gratis på skattebetalarnas bekostnad. Uddevalla har redan flera asylboenden och antalet främlingar i Uddevalla från tredje världen har slagit alla rekord.

Bokenäs ägdes tidigare av AB Volvos personalstiftelse som lät Axia Hotel Management AB stå för driften

Axia skriver på sin hemsida:

Bokenäs Hav Spa Möten har ingått i Axia Hotel Management sedan 2001. Uppdraget är här att driva, underhålla och utveckla Bokenäs,

Bokenäs Hav Spa Möten ligger vid havet mitt i Bohuslän i närheten av Fiskebäckskil och Lysekil. Bokenäs hör till de främsta och större konferens- och spaanläggningarna i Västsverige och är utvald av Svenska Möten och ingår i Svenska Spahotell. Bokenäs har 100 st hotellägenheter på 44 kvm vardera, huvudbyggnad med restaurang, bar, konferenslokaler, reception, spa och aktivitetsområde.

Det är en helt unik miljöanläggning som är en av de främsta kretsloppsanläggningarna i Europa och är även Svanenmärkt.

Det finns en egen gästhamn och området består av en 360.000 kvm stor strandtomt. Bokenäs ägs av AB Volvo’s personalstiftelse.

Nu har Volvo sålt Bokenäs till Youmeet AB som kommer att driva asylboende på Bokenäs. I styrelsen för Youmeet AB finns Bengt Josef Svante Andersson och Arash Telebinejad Tivell.

Youmeet AB är dotterbolag till Stenhaga Invest som äger Kungshamns hotell och andra anläggningar. Katarina Fellbrant på Stenhaga Invest säger till lokalmedia att de inte har några planer ”i nuläget” på att öppna asylboende. Det är dock bara en tidsfråga innan sanningen kommer fram. Vi vet att företaget just nu förbereder sig för att driva asylboende på anläggningen, men liksom så många andra asylföretagare väntar man in i det sista med att upplysa om planerna.

Kommunpolitikernas roll är dock avgörande för vad som sker. Det driver på för att den egna kommunen ska fyllas upp med migranter som inte har i Sverige att göra. De skyr inga medel för att genomföra sin politik och struntar fullkomligt i vilka invändningar folk har eller vilka konsekvenser deras politik ger på samhället.

Nyligen fick kommunen en förfrågan om att placera uppemot 1 000 asylsökande på ett fartyg i hamnen. Kommunen har tills vidare sagt nej, men ärendet kan komma upp igen till ny behandling.

Ni som bor i Uddevalla och inte vill se er kommun förstöras bör aktivera er politiskt eller på annat sätt. Ingen kommer att rädda landet åt er, ni måste själva ta tag i saken. När ni väl sätter igång kommer ni att upptäcka att ni har många vänner över hela landet.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Uddevalla:

Socialdemokraterna 21
Moderaterna 9
Vänsterpartiet 6
Sverigedemokraterna 6
Uddevallapartiet 5
Folkpartiet liberalerna 4
Kristdemokraterna 4
Miljöpartiet de gröna 4
Centerpartiet 2

Ledamöter i kommunstyrelsen i Uddevalla:

Ingemar Samuelsson, S, Ordförande
Anna-Malin Björk Joelsson, C
Annelie Högberg, S
Cecilia Sandberg, S
Christer Hasslebäck, UP
Jarmo Uusitalo, MP
Kenneth Engelbrektsson, S
Magnus Jacobsson, KD
Mikael Staxäng, M
Paula Berger, S
Rolf Carlson, SD
Rolf Jonsson, L
Stefan Skoglund, S

Relaterat:

Homo politicus i Uddevalla vill öppna asylboende

Turisthotellet i Ljungskile blir asylboende

Kyrka i Uddevalla blir asylboende

En kommentar på “500 asylsökande får bo på lyxigt Spa i Uddevalla #asylkaos”

  1. Mycket tragiskt att det verkar bli ett asylboende. Nu gäller det att folk i området och vi andra som värnar om Sverige och det svenska folket börjar arbeta för att asylverksamheten där ska avslutas liksom asylverksamheten på alla andra håll i Sverige.

    Det är dock You Meet AB, Dotterbolag till Stenhaga invest AB, som ska driva asylboendet så Axia Hotel Management har inget ansvar för asylverksamheten utan det är bara dem som tidigare hyrde anläggningarna av Volvos personalstiftelse.

    http://m.bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.4835226-flyktingar-en-tid-men-satsar-pa-konferenser

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s