”Nyanlända” får förtur till bostäder i Upplands-Bro kommun #asylkaos

I samtliga kommuner ger man ”nyanlända” bostäder. Det är inte så att de tvingas dela bostad med andra som många svenskar unga vuxna tvingas göra eftersom de varken har råd eller möjlighet att flytta hemifrån. Svenska ungdomar som ställer sig i bostadskö i en stor eller medelstor stad kan få vänta 15-20 år innan de får bostad.

Det är inte heller så att de erbjuds enkla sängplatser i övergivna hangarer eller nedlagda fängelser där de skulle kunna få mat och annan nödtorft i väntan på att skickas hem igen. De har ju kommit hit illegalt och har ingen rätt att stanna i landet. De är inga flyktingar utan ekonomiska migranter och skulle inte ha släppts in i vårt land. När de nu väl har kommit hit borde de låsas in i väntan på utvisning. Men i Sverige belönar man människor som ropar ”asyl” vid gränsen.

De får förtur till lägenheter som borde ha gått till svenska ungdomar. De erbjuds hyresrätter, nybyggda lägenheter i modulhus eller i andra fastigheter och vissa kommuner köper loss bostadsrätter som de nyanlända får bo i.

År efter år fylls kommuner upp med ”nyanlända” vilket kommer att pågå till Sverige är koloniserat av migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen – eller tills vi sätter stopp för makthavarnas politik.

Den första mars i år började en ny lag gälla som tvingar alla kommuner att ta emot asylsökande som fått uppehållstillstånd. Dessutom måste alla kommuner ordna bostäder åt dem. För att kunna göra det måste man ge dem förtur framför svenskar som får stå tillbaka i kön. Svenskarna blir i praktiken diskriminerade i sitt eget land.

Nästan 7 000 ”nyanlända” kommer att gå före andra svenskar i bostadskön bara i Stockholms län under detta år. Vi ger dem inte bara förtur, de får dessutom bo och leva gratis i vårt land.

I Upplands-Bro kommun har man låtit det kommunala bostadsbolaget Upplands-Brohus ta fram bostäder som de nyanlända ska få förtur till. Det handlar om 73 migranter från dysfunktionella kulturer som ska placeras ut i olika lägenheter och berika invånarna i kommunen.

Som om det inte vore nog ska man också starta ett HVB-boende för ”ensamkommande” i Kungsängen.

Politikernas mål är att död på svenska folket. Därför ska vi försvara oss och bekämpa politikerna!

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Upplands-Bro:

Socialdemokraterna 14
Moderaterna 10
Folkpartiet liberalerna 4
Sverigedemokraterna 4
Miljöpartiet de gröna 3
Centerpartiet 2
Kristdemokraterna 2
Vänsterpartiet 2

Kommunstyrelsen i Upplands-Bro:

Camilla Jansson (S)
Catharina Andersson (S)
Annika Falk (S)
Fredrik Kjos (M)
Marcus Sköld (M)
Vesna Rajic (M)
Anders Åkerlind (M)
Yvonne Stein (L)
Sara Ridderstedt (MP
Anna Norberg (MP)
Jan Stefanson (KD)
Lisa Edwards (C)
Johan Tireland (SD)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s