”Nyanlända” får förtur till lägenheter även i Helsingborg #asylkaos

Det är ingen nyhet att nyanlända migranter som inte har i Sverige att göra får förtur till bostäder. Det förekommer i så många kommuner att det är mer eller mindre satt i system. Nyanlända migranter kommer först, svenska ungdomar sist. Politikerna bygger nya moderna bostäder åt migranter och ser även till att de genom kommunala bostadsbolag får förtur till hyresrätter. De går ofta före svenskar som stått i bostadskö i många år.

Helsingborg kommer att ta emot 228 ”nyanlända” i år. Politikerna fyller alltså på med nya migranter från tredje världen i en takt som är skrämmande och kommer att slå sönder det tidigare trygga Sverige helt och hållet – om vi inte försvarar landet mot politikerna.

Det migrationspolitiska projektet som drabbar svenska folket är ett projekt som innebär att den svenska etniciteten ska urholkas och att kolonisatörer från tredje världen ska ta över landet. För att skynda på den utvecklingen placerar man ut migranterna i samtliga kommuner, i alla tätorter och i alla byar över hela landet. Inga svenskar ska komma undan och slippa konfronteras med det politiska vansinne som förvärras varje dag. Varje svensk ska tvingas ha nyanlända afghaner, somalier, eritreaner, irakier, syrier och andra som grannar, arbetskamrater och klasskamrater. Ingen ska komma undan. Tanken är att varje svensk ska tvingas underkasta sig den politik som politiker tvingar på oss och vi snart ska stå inför det faktum att det inte går ”att vrida klockan tillbaka”. När politiker agerar på det sättet finns det svenskar som blir uppgivna och nöjer sig med att säga att ”vi måste rädda vad som räddas kan” eftersom ”vi kan inte utvisa alla som kommit hit”.

Den utgångspunkten är felaktig. Vi kan bedriva en effektiv repatrieringspolitik och återskapa ett svenskt Sverige – om vi vill det. Allt är möjligt. Om politikerna kan massimportera 1,5 miljoner människor på ett par decennier så kan vi skicka tillbaka dem på två decennier.

Men vi måste börja med att byta ut politikerna och få stopp på inflödet innan politikerna hinner byta ut folket. Vi måste också förstå att de som kommit hit från tredje världen inte bjudits in av folket och alltså inte är välkomna att bosätta sig här. De är kolonisatörer som ska resa härifrån.

Återresan borde betalas av de politiker som bjudit hit kolonisatörerna.

Nu ska de ”nyanlända” få förtur till bostäder – som de får disponera gratis. Skattebetalarna står för notan vare sig de vill eller inte. Det kommunala bostadsbolaget Helsingsborgshem och en del privata fastighetsägare kommer att upplåta ett antal hyresrätter till de nyanlända, som i praktiken har kommit till Sverige illegalt. I andra länder låser man in illegala invandrare i väntan på utvisning eller straffar dem hårt. I Sverige belönas man med fritt uppehälle.

Utöver hyresrätterna kommer modullägenheter att uppföras vid Maria station, i Laröd och på Berga. Tanken är att de asylsökande ”ska vara så utspridda som möjligt”. Koloniseringen av Sverige ska genomföras på varje lokal nivå.

Richard Lundberg (M) som är ordförande i fastighetsnämnden i Helsingborgs stad säger:

Vi har tittat på att få till en geografisk spridning. Det är viktigt att motverka segregation.

Han kunde lika gärna ha sagt: ”Folkmordspolitiken ska genomföras i varje by, i varje tätort, i varje stadsdel och i varje kommun. Svenskar ska tvångsblandas med kolonisatörerna som på sikt ska ta över landet.”

Fredrik Hjort är fastighetsdirektör i Helsingborg stad. Han säger att kommunen också ska köpa in ett antal bostadsrätter som de nyanlända ska få bo i.

Står det inte ganska klart att kommunpolitikerna som styr i Helsingborg är landsförrädare?

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Helsingborg:

Socialdemokraterna 19
Moderaterna 19
Sverigedemokraterna 10
Miljöpartiet de gröna 6
Folkpartiet liberalerna 4
Vänsterpartiet 3
Centerpartiet 2
Kristdemokraterna 2

Ledamöter i kommunstyrelsen:

Peter Danielsson, M, Ordförande
Annika Román, MP, 1:e vice ordförande
Jan Björklund, S, 2:e vice ordförande
Anna Jähnke, M
Christian Orsing, M
Maria Winberg Nordström, L
Jonny Cato Hansson, C
Lars Thunberg, KD
Anna Ingers, S
Ola Möller, S
Ali Shibl, S
Alexander Aardgaard, SD
Michael Rosenberg, SD

Relaterat:

Asylboende öppnas i Kattarp

Bergaanstalten blir asylboende

Helsingborg tar minst 1 200 asylsökande

En kommentar på “”Nyanlända” får förtur till lägenheter även i Helsingborg #asylkaos”

  1. Det ar inte bara politiken vi maste underordna oss snart kommer alla vara sma flickor att tvingas att satta pa sig ”burka”. Dom laser dorrarna till omkladesrummen i smaskolan sa pojkarna in te kan se benen pa flickorna det haller pa att rakt at helvete med oss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s