KD vill öppna nytt asylboende i Haninge #asylkaos

Det finns ingen hejd på politikernas lust att förstöra Sverige. I kommun efter kommun sitter politiker och fattar beslut om att ta emot migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Det finns inget stopp. Förfallet bara fortsätter i Sverige år efter år. Målet är att svenska folket ska blandas upp och utrotas. Den svenska etniciteten ska försvinna från jordens yta. Sverige ska fyllas upp med kolonisatörer från dysfunktionella kulturer i tredje världen och de ska ta över landet.

Bakom det migrationspolitikiska projektet finns onda krafter som vill oss illa. De politiker som går i de onda krafternas ledband är antingen medvetna om vad de gör eller otroligt naiva.

Det krävs väldigt stora brister på förstånd för att inte fatta vart Sverige är på väg. Vilken enkel människa som helst ser ju tydligt vad som händer. Område efter område förfaller när de blir mångkulturella. Ingen normal svensk vill bo där utan flyttar från sådana områden. Inte ens politikerna själva eller journalister som försvarar mångkultur vill bo i sådana områden. Men likväl ligger de bakom att sådana områden växer och blir fler.

Det är politikerna som är det huvudsakliga problemet, men även media som backar upp politikerna är ett stort problem. Folket är i händerna på dessa onda krafter, men reagerar genom att ofta protestera mot blivande asylboenden och visa allmän avsky över vad som sker i vårt en gång så fina land. Folkets förstånd är betydligt större än politikernas.

ankaret-handen
Blivande asylboende?

I Handen finns en stor anläggning på Anna Marias väg 8 som är behandlingshem med psykiatrisk verksamhet. Det är Ankarets behandlingshem som politikerna nu har intresserat sig för. Lokalerna utnyttjas inte fullt ut utan endast 50 procent av ytorna används. Dessutom anses lokalerna inte vara lämpliga som behandlingshem på lång sikt.

Kristdemokraterna i Haninge har med lokalerna i fokus skrivit en motion om tänkvärda framtida användningsområden. Man har ju kunnat tro att politiker vill hjälpa invånarna i den egna kommunen att få bostäder och då hade man kunna omvandla fastigheten till lägenheter och de dem i turordning till bostadssökande.

Men de farliga politiker som styr i Haninge vill omvandla anläggningen till boende för människor som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. KD skriver i sin motion:

Med tanke på flyktingsituationen som har präglat Haninge under det senaste året, så kan man även se över möjligheterna till att fastigheten skulle kunna användas till flyktingbostäder.

KD kunde även tänka sig andra boendeformer och var tydligen öppna för olika förslag, men sannolikheten för att det ska bli just asylboende är mycket stor. Anläggningen är mycket stor och kan lätt husera flera hundra migranter.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Haninge:

Socialdemokraterna 20
Moderaterna 17
Sverigedemokraterna 6
Miljöpartiet 5
Liberalerna 4
Vänsterpartiet 3
Centerpartiet 2
Kristdemokraterna 2

Kommunstyrelsen i Haninge:

Wasberg, Meeri, S, Ordf
Salonen, Petri, C, 1:e v ordf
Mossberg, Martina, M, 2:e v ordf
Svensson, Göran, S
Fägersten, Maria, S
Svensson, Mikko, S
Haaf, Annett, S
Hjerling, Annica, MP
Coksürer, Mehmet, MP
Anstrell, Alexandra, M
Fridebäck, Michael, M
Hammarberg, Tobias, L
Lublin, Pia, L
Litholm, Marie, KD
Valtersson, Kenneth, SD

Relaterat:

Petri Salonen (C) i Haninge måste vara sällsynt trögfattad

Stormigt möte om asylbaracker vid Vendelsömalmskolan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s