”Nyanlända” får förtur till beredskapsjobb #asylkaos

Människor som just har kommit till Sverige får förtur inom en rad områden. Politiker och kommuner har satt i system att ge de ”nyanlända” förtur till bostäder, som de dessutom får bo i gratis. Svenskar i behov av bostad halkar allt längre efter och deras väntan på bostäder blir allt längre.

”Nyanlända” är en omskrivning för människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen som nyligen kommit till Sverige illegalt, men fått stanna kvar här därför att Sverige styrs av dåraktiga och landsförrädiska politiker.

Svenska ungdomar – särskilt de med vissa svårigheter – har ofta svårt att få jobb. Det finns inte ens enklare jobb eller tillräckligt med sommarjobb för unga studerande. Nu visar det sig att samhället högprioriterar nyanlända för beredskapsjobb. Idag fattar arbetsmarknadsnämnden i Karlskrona beslut om att ge nyanlända förtur till jobb. För bara en månad sedan fattade socialnämnden beslut om att ge 40 personer ”som står långt från arbetsmarknaden” förtur till jobb. De jobben gick huvudsakligen till invandrare.

Nu uppger arbetsmarknadsnämnden att de blivande beredskapsjobben ska gå till nyanlända. Lisbeth Bengtsson (S) är ordförande i arbetsmarknadsnämnden och säger till lokalmedia:

Vi ser det som en tydlig ambitionshöjning för nyanlända.

”Ambitionshöjningen” består i att man slösar ännu mer skattemedel på dem. Socialdemokraterna fyller upp Sverige med migranter från tredje världen och ger dem sedan förtur till allt och ett liv där allt är gratis. Det kompletteras med satsningar som kostar enorma pengar för skattebetalarna. Politikerna använder skattemedel på ett sätt som inte är något annat än ren stöld. Man stjäl pengar från svenskarna och ger dem till migranter från tredje världen, som inte borde ha släppts in i vårt land.

Vi hoppas att dessa politiker en dag tvingas betala tillbaka stulna skattemedel till folket. Om de vill försörja migranter från tredje världen får de använda sina egna pengar, inte skattemedel.

Det är inte bara så att de 40 nyanlända som får förtur till praktikplatser i Karlskrona får jobben före svenskar. Hela proceduren kring detta blir en mångmiljonsatsning som är bortkastade pengar eftersom alla ”nyanlända” måste finansieras med skattemedel vare sig de lever på bidrag eller får jobb som finansieras med skattemedel.

Det är inte bara i Karlskrona nyanlända får förtur till liknande jobb, det förekommer även på andra håll.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Karlskrona:

Socialdemokraterna: 29 mandat
Moderaterna: 15 mandat
Sverigedemokraterna: 11 mandat
Centerpartiet: 5 mandat
Liberalerna: 4 mandat
Miljöpartiet: 4 mandat
Vänsterpartiet: 4 mandat
Kristdemokraterna: 3 mandat

Kommunstyrelsen i Karlskrona:

Hansson, Patrik, Ordf, (S)
Larsson, Magnus. 1:e v ordf, (C)
Brunsberg, Camilla, 2:e v ordf, (M)
Holmberg, Chatarina, (S)
Lindfors, Jan-Anders, (S)
Gustafsson, Elina, (S)
Jönsson, Rikard, (S)
Ekström, Linda, (S)
Svensson, Carl-Göran, (M)
Swahn Nilsson, Emma, (M)
Larsson, Christopher, (SD)
Antman, Charlotta, (SD)
Dovstad, Börje, (L)
Åkerström, Billy, (KD)
Bothorp, Sofia, (MP)

Relaterat:

Skönstavik utanför Karlskrona blir asylboende för 72 personer

Lyckebyskolans gymnastiksal i Karlskrona kan bli asylboende

Kristianopel med 90 invånare får 80 asylsökande

2 thoughts on “”Nyanlända” får förtur till beredskapsjobb #asylkaos”

  1. Var på min närmaste Ica- butik idag. En somalisk huckleförsedd enorm kvinna stod i långkjol och personalskjorta och ställde upp varor. Tragiskt!

    Gilla

    1. tyvärr vi dom har funktionshinder ska väl ha företräde men självklart ska invandrare som ej befunnit sig i sverige ska gå före oss som väntat på jobb i fyra år har vi inga rättigheter ska dessa parasiter gå före oss överallt

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s