Järfälla planerar nya asylboenden – satsar på rasblandning #asylkaos

Den av mångkultur kraftigt berikade kommunen Järfälla väster om Stockholm är inte tillräckligt berikad. Faktum är att hela Järfälla, som också gränsar till Kista, Spånga, Akalla, Tensta och Rinkeby i Stockholms kommun, håller på att byggas ihop till ett jättelikt getto som blir tre gånger så stort till ytan som Stockholms stad.

I delar av Järfälla finns några vita reservat inringade av jättelika betonggetton som domineras helt av invandrare från tredje världen. Politikerna i stadsdelsnämnder i västra Stockholm och kommunpolitiker i Järfälla arbetar nu intensivt för att fylla upp hela området med migranter. När de som ännu bor kvar i de vita reservaten inser vad som är på gång kommer de antingen att flytta långt bort från Järfälla eller bo kvar som en krympande svensk minoritet i en region som snart kommer att domineras helt av främlingar.

Politikerna i Sverige går nu in med kraft för att fylla upp varje del av landet med migranter och när alla de som kom förra året är placerade så kommer en ny stor våg att välla in i landet under sommaren och hösten. Även om det är färre som kommer just nu per vecka så är det alldeles för många oavsett hur många de är. Inte en enda migrant från tredje världen ska kunna komma hit och etablera sig och de som har kommit måste skickas tillbaka. De har ingen rätt att vistas i vårt land.

Nu arbetar kommunpolitikerna i Järfälla för högtryck med att utreda och planera fler asylboenden så att kommunen får ännu mer problem än den redan har och blir ännu farligare än den redan är.

Man försöker nu från politiskt håll systematiskt placera migranter i eller nära svenska områden för att blanda ut den svenska befolkningen med orientaler och andra som aldrig borde ha fått komma till Sverige.

aphram_melki-c
Apharm Melki (C) vill blanda upp svenska folket

Ett modulhus för ”ensamkommande” kan komma att byggas vid Mälarvägen i Jakobsberg i kommunen. Ordföranden i miljö- och bygglovsnämnden heter Aphram Melki (C) och är uppenbarligen en femtekolonnare. Han säger:

Människorna som nu har kommit till Sverige ska integreras, inte befinna sig på isolerade öar.

Det betyder i klartext att migranter ska tvingas in i svenska områden så att alla svenska områden blandas upp och blir mångetniska. Det långsiktiga syftet är att utrota det svenska folket.

Fattar man inte det, så fattar man ingenting. ”Integration” är ett kodord för folkmord.

En tanke som Aphram Melki har är att blanda studenter med migranter så att de kan bo intill varandra. Rasblandning är numera en ideologi som går under namnet ”integration”. Melki säger:

Politiskt har vi lyft integrationsfrågan i just modulbostäder. Vi i koalitionen ser att både studenter och ungdomar och nyanlända samsas i samma koncept. Vi vill inte segregera en grupp….Men det ger ett extra plus i det området där vi blandar studenter och flyktingar.

Samtidigt utreder man möjligheten att placera ensamkommande i modulhus i Barkarby, även där vill man blanda upp dem med studenter och andra. Utöver de placeringarna så kan även Järfällavägen få liknande asylboenden.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Järfälla:

Socialdemokraterna 20
Moderata samlingspartiet 17
Miljöpartiet de gröna 6
Vänsterpartiet 4
Folkpartiet liberalerna 4
Sverigedemokraterna 4
Centerpartiet 3
Kristdemokraterna 3

Kommunstyrelsen i Järfälla:

Thunblad, Claes, S, Ordförande
Jämtsved, Mikael, MP, 1:e vice ordförande
Löfgreen, Cecilia, M, 2:e v. ordf
Ullberg, Eva, S
Bengtzelius, Christian, S
Metso, Mika, S
Alm, Chris, S
Melki, Aphram, C
Leinerdal, Bo, V
Feldman, Emma, M
Engstrand, Dan, M
Jozsa, Nikoletta, L
Nilsson, Lennart, KD

En kommentar på “Järfälla planerar nya asylboenden – satsar på rasblandning #asylkaos”

  1. Det finns faktiskt ambitiösa studenter som behöver studiero! De är framtidens ledare i olika sammanhang, ge dem ro, inte propaganda och kaos.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s