Muslimpartiet De Gröna avslöjas av Granskning Sverige

Granskning Sverige ringde till flera Miljöpartister för att luska lite om deras inställning till mångkultur. Så här skriver Granskning Sverige:

När Granskning Sveriges Johan Andersson ringer och uppger att han är väljare som tycker det är skandal att Miljöpartiet inte försvarat Yasri Khans rätt att slippa hälsa på kvinnor, framkommer den ena extrema åsikten efter den andra.

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/yas…

-Alla fyra som Granskning Sverige får tag på i Miljöpartiets styrelse tycker att Yasri Khan har rätt att slippa hälsa på kvinnor.
-Karin Thomasson tycker att man skall kunna opinionsbilda för sharialagar och tycker att man måste lyssna på och ta in de som kastar sten i förorterna i det offentliga samtalet.
-Två medlemmar i partistyrelsen vill värva Granskning Sveriges Johan Andersson till partiet, trots att han i samtalet ger uttryck för extrema islamistiska åsikter. Lennart Olsen välkomnar Johan trots att han säger att han vill legitimera hedersvåld och sharialagar.

Programmet visar att Miljöpartiet inte verkar ha några problem med islamister eller folk som delar deras extrema åsikter. Istället kanske man drivs av samma mål: Att förstöra västerlandets civilisation.

De fyra som är intervjuade är:
Ethel Sjöberg
Karin Thomasson
Anders Åkesson
Lennart Olsen
http://www.mp.se/om/partistyrelse

Lennart Olsen sörjer Yasri Kahns avgång:
http://www.mp.se/upplands-vasby/just-…

Inom Miljöpartiet blev det stor oro efter Granskning Sveriges avslöjanden. Den fria skribenten Paul Nilsson skickade länken till ovanstående videoinslag till samtliga riksdagsledamöter för MP. Samtliga riksdagsmän för MP har nu lyssnat på intervjuerna.

Jon Karlfeldt (MP) varnade sina partikollegor för Granskning Sverige. Han skickade mail till sina partivänner:

”Svara inte på detta mail.

Länken går till resultatet av några av era samtal med ”Johan” som ringde runt häromdagen. Det är rasistsajten Granskning Sverige som wallraffade och försöker belägga att vi är en bunt islamister allihop.

Kom ihåg att vara försiktiga om ni blir uppringda och motparten beter sig konstigt. Det kan vara sånt här det handlar om.

/ Jon”

6 kommentarer på “Muslimpartiet De Gröna avslöjas av Granskning Sverige”

  1. ” Svara inte på detta mail”, vad tror de att de är, figurer i en spionroman! Patetiska människor! MP är slut, de har bekänt sig till islamisering av Sverige. De kan resa till någon av de 55 muslimska länderna och leva gott med sina likar! Sverige är svenskt, punkt slut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s