Nytt HVB-hem öppnar snart i Svängsta #asylkaos

Det är väldigt lätt att bli trött på det vansinne som utspelar sig i Sverige varje dag. Det öppnar så många nya asylboenden varje dag att vi just kan en bra bit över 10 000 boenden. I oktober 2015 uppgav DN att vi hade 8 000 asylboenden i Sverige. I februari uppgav Sveriges Radio och andra medier att det öppnas 50 HVB-hem i veckan.

Om det tar i genomsnitt 4 veckor att planera, bygga om och öppna ett enda asylboende (vilket är i underkant) så skulle det ta lång tid om man öppnade ett nytt boende först när ett annat redan färdigställts och öppnats. Det skulle i så fall ta 1 000 år. Det kanske ger lite perspektiv på det vansinne som utspelar sig i vårt land just nu. Nu är det inte ett asylboende i månaden som öppnas utan omkring 200 (eller något färre idag).

Vi förstör alltså vårt land i rasande takt.

Samtliga partier (utom möjligen SD) driver på hårt för att fylla upp Sverige med migranter från dysfunktionella länder och kulturer i tredje världen. Efter decennier av vanstyre, maktmissbruk och politiskt förtryck från makthavare och media har Sverige blivit en totalitär stat där media och politiker går hand i hand för att tysta folkliga opinioner och stigmatisera invandringskritiker samtidigt som de driver en globalistisk agenda.

Svenska folket har svårt att värja sig mot den massiva propagandan som sköljer över dem varje dag i TV, radio och samtliga dagstidningar. Det är bara de mest observanta som förstår problemet och för att vara observant behöver man bara äga ett uns av förnuft och ha förmåga att kunna ifrågasätta ett meddelande från staten om det inte stämmer med hur man upplever verkligheten. Men faktum är att hela 70 procent av befolkningen förmodligen är tillräckligt observanta för att inse att det är något fel på den politik som bedrivs. Problemet är att inte tillräckligt många av dem agerar genom att ansluta sig till rörelser som vill försvara Sverige från politikernas maktmissbruk.

Nu ska man öppna ett HVB-hem i Svängsta i Karlshamns kommun. Det kommunala bostadsbolaget Karlshamnsbostäder ska bygga om kontor som står tomma till bostäder för ”ensamkommande”. För driften av det blivande boendet svarar kommunförbundet Cura individutveckling.

Den ende politikern som reserverade sig mot beslutet var sverigedemokraten Görgen Lennarthsson.

Man kan tycka att det är fullkomligt vansinnigt att en majoritet av alla politikerna i kommunen (och även i Sverige) arbetar för att massimportera människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen så att svenskarna trängs undan i sitt eget land, men så illa är det faktiskt.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Karlshamn:

Socialdemokraterna 22
Moderaterna 11
Sverigedemokraterna 7
Miljöpartiet 5
Centerpartiet 3
Vänsterpartiet 2
Liberalerna 1

Kommunstyrelsen i Karlshamn:

Per-Ola Mattsson (s), ordf
Annika Westerlund (s), 1 v ordf
Gertrud Ivarsson (c), 2 v ordf
Marie Sällström (s)
Jan Bremberg (s)
Sara Sakhnini (s)
Leif Håkansson (s)
Emanuel Norén (m)
Elin Petersson (m)
Magnus Gärdebring (m)
Anders Englesson (mp)
Ted Olander (mp)
Tommy Strannemalm (sd)
Tor Billing (sd)
Paul Hedlund (L)

Relaterat:

Guö värdshus i Trensum i Karlshamn blir asylboende för 100 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s