Island öppnar dörrarna för migranter från tredje världen

Det var inte så länge sedan som många trodde att Finland aldrig skulle begå samma misstag som Sverige och släppa in migranter från tredje världen. Dessa bedömare hade fel. Finland släpper visserligen inte in lika många som Sverige, men har börjat med en politik som liknar vår fast i mindre skala. Det är en mycket farlig väg som Finland börjat vandra på.

Många har också länge varit av uppfattningen att lilla Island ändå inte skulle öppna dörrarna för samma ansvarslösa politik som vi bedriver. Islänningarna har framstått som medvetna om värdet av sin kultur och sin identitet som homogent nordiskt folk.

Nu har även Island börjat ta emot migranter. Island har sedan en tid påbörjat den självmordspolitik som alltid leder till etniskt förfall. Det bor där redan tusentals människor som har bakgrund i andrar kulturer och fler än på väg.

Under det första kvartalet 2015 sökte 39 personer asyl på Island. Under det första kvartalet i år sökte 134 personer asyl där. De kom från länder som Albanien, Makedonien, Irak, Syrien, Afghanistan och Nigeria. 78 procent av de asylsökande var män. Många av dem kommer också med falska pass.

Även om man på Island är restriktiva med att bevilja asyl, så är det en farlig trend vi ser nu. De som tar sig till Island borde skickas tillbaka med nästa plan. Hur kan de ens få komma dit?

På Island finns det många naiva människor som vill att landet ska öppna upp för stor asylinvandring. Landet borde nu snarast satsa på att repatriera dem som redan kommit och återgå till en nationell politik där man stänger ute alla som inte har koppling till nordiska folk och nordisk kultur. Det bör man göra innan det är försent.

Annars är det lite typiskt att människor som lever i en trygg homogen kultur är mer naiva än folk som har erfarenhet av mångkulturens fasor. Exempel på det finns på många håll i Sverige där folk i kommuner som är väldigt etniska homogena lägger sina röster på partier som vill öppna gränserna. När gränserna sedan öppnats och förfallet inletts är det svårt att motverka förfallet. Det är då folk börjar rösta med fötterna och flyttar bort från mångkulturen.

Enligt Wikipedia bor det på Island ca 22 000 invandrare år 2014 varav ca 1 500 är från övriga Norden. Island har 323 000 invånare. Några av invandrargrupperna på Island:

Polen 10 000
Litauen 1 659
Tyskland 910
Lettland 696
Storbritannien 614
USA 607
Filippinerna 558
Thailand 531
Portugal 527
Spanien 325
Frankrike 301
Rumänien 231
Vietnam 230
Kina 217
Italien 194
Slovakien 189
Tjeckien 156
Ungern 155
Ryssland 148
Ukraina 151
Ryssland 148
Holland 147
Kanada 135
Statslösa 128
Bulgarien 120
Indien 101
och övriga från mer avlägsna länder 1 907.

Demografiskt så befinner sig Island ungefär där Sverige befann sig i slutet av 1960-talet eller börjar på 1970-talet. Nu ser det ut som om Island är på väg att etablera en mer mångkulturell politik vilket innebär en etnisk uppluckring av folket, som inte kommer att vara till islänningarnas fördel även om en del naiva islänningar tror det.

 

2 kommentarer på “Island öppnar dörrarna för migranter från tredje världen”

  1. Dom flesta är från Europa , massor Polska hantverkare , med Polacker är ganska patriotiska och vill hem efter avslutat jobb. Sedan ett 500 tal thaikvinnor…killar som hamnar på de överblivnas karta tycks alltid hitta en desperat Thailändska. Sorgligt för båda parter…-
    Problemet är om Island öppnar för afrikaner och araber…….då är det snart klippt !
    Vad var det för vits med att kämpa för frigörelse från Danmark om Islänningarna 50 år senare skänker bort sitt land ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s