Malmö bygger nya hus åt 500 kolonisatörer – bara början #asylkaos

Den 1 mars förstärkte de totalitära makthavarna greppet om samhället. Det var då man införde en lag som tvingar kommunerna att ta emot asylsökande som fått uppehållstillstånd. Med ena handen bedriver man en politik som låter vem som helst komma hit och med andra handen tvingar man hela samhället att acceptera den politiken. Politikerna försöker med alla medel hindra människor från att sätta stopp för den liberala migrationspolitiken som förstör Sverige.

Att kritisera en politik som söndrar vårt land är rasism. Att försvara en politik som förstör vårt land är öppenhet.

Malmö är en av Sveriges mest förstörda kommuner efter decennier av vanstyre. Trots att ingenting blir bättre av stor invandring från avlägsna kulturer så har Sverige och Malmö fortsatt med en politik som leder till svårt förfall.

Man undrar ibland hur det är möjligt att väljarna kan ge Socialdemokraterna och Moderaterna så många röster trots att dessa partier så tydligt bedriver en politik som raderar ut den svenska identiteten och tränger undan det svenska folket i sitt eget land.

Men det beror delvis på att media och politiker arbetar tillsammans för att genomföra ett migrationspolitiskt projekt som ska göra Sverige mångetniskt och på sikt utrota svenska folket.

Makthavarna fortsätter på den inslagna vägen och vägrar att lyssna på varningssignaler från ansvarsfulla svenskar. De makthavande politikerna har en hel statsapparat till sitt förfogande. Likt många tyranner i totalitära stater är deras avsikt att genomföra sina politiska projekt oavsett vad folket anser och oavsett konsekvenserna av sin politik.

De makthavande politikerna är därför farligare är terrorister och självmordbombare.

De måste avsättas.

I väntan på att folkets röst blir ännu starkare så att politikerna kan avsättas fortsätter förfallet i Sverige med full kraft.

Malmö kommun beställer nu modulhus som ska plats för 500 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Trots att en majoritet av invånarna i Malmö har utländsk bakgrund, att islam växer så det knakar och att de sociala och ekonomiska problemen accelererar så fortsätter politikerna med sin vansinniga politik.

I Malmö bor redan minst ca:

10 000 irakier
8 000 från f.d. Jugoslavien
7 000 från Polen
6 000 från Bosnien
3 700 från Libanon
3 300 från Iran
2 000 från Turkiet
2 000 från Afghanistan
1 500 från Somalia
1 300 från Chile
1 200 från Vietnam
1 200 från Pakistan
1 100 från Makedonien
1 000 från Thailand

och många, många fler från främmande kulturer.

Det behövs bara ett uns av tankeverksamhet för att inse att det är ett demografiskt krig som bedrivs mot svenska folket. Kommunen vet redan nu att det nästa år behövs tre gånger så många bostäder åt ”nyanlända”, man räknar med minst 1 500.

Notera att det inte finns en enda politiker i de makthavande partierna som vill sätta stopp för den här folkmordsliknande politiken. De accepterar alltså att Sverige på sikt går under som svenskt land.

Men vi, folket, ska aldrig acceptera det och måste kämpa på varje dag för att kullkasta deras ondsinta planer. Vi måste en dag ta tillbaka vårt land.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Malmö:

Socialdemokraterna 21
Moderaterna 14
Sverigedemokraterna 9
Miljöpartiet 6
Vänsterpartiet 6
Liberalerna 3
Fi 2

Kommunstyrelsen i Malmö:

Rose-Marie Carlsson, S
Sofia Hedén, S
Jamal El-Haj, S
Carina Nilsson, S
Anders Rubin, S
Andréas Schönström, S
Mubarik Mohamed Abdirahman, S
Noria Manouchi, M
Helena Nanne, M
John Roslund, M
Linda Sofie Simonell Wirje, M
Håkan Fäldt, M
Jörgen Grubb, Sd
Anders Olin, Sd
Magnus Olsson, Sd
Karolina Skog, Mp
Nils Karlsson, Mp
Eva Christina Bertz, L
Roko Kursar, L
Anders Skans, V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s