Arab i Norberg fick förtur till jobb på grund av stor arabisk invandring #asylkaos

Att migranter får förtur till jobb tänker inte många på. Men det förekommer ofta och är ingen hemlighet. På det flesta asylboenden har man låtit migranter få förtur till jobb om de behärskar något av de språk som talas på asylboendet, ofta arabiska som idag är det näst största språket i Sverige.

När kommuner tar emot migranter så låter de ofta andra migranter få jobb före svenskar av kulturella eller andra skäl. Ett skäl som anges ofta är att de utgör en språkresurs om de kan kommunicera med migranter på deras eget språk.

De vettlösa politikerna i Norberg har tagit emot många migranter från arabiska länder. Det innebär bland annat att biblioteket besöks av fler araber än någonsin. Hela 70 procent av besökarna är numera araber. ”Bibliotekspedagogen” Pia Carlsson säger att man då måste ha arabisktalande personal för att kunna kommunicera med besökarna. Därför har biblioteket nu anställt en arabisktalande biblioteksassistent.

Det finns människor i Sverige som inte begriper att den enda folkgrupp som är diskriminerad i Sverige är svenskarna. Det är svenskarna som får stå tillbaka i jobbköer, i bostadsköer och när det gäller rätten till sitt eget land. Det är vi som förlorar vårt land när idiotiska politiker massimporterar kolonisatörer som ska ta över landet.

Det är naiva människor som Pia Carlsson som välkomnar att araber, islam och andra kolonisatörer tar över Sverige. Araben som fick jobbet som biblioteksassistent heter Ziad Kaan. Pia säger till lokalmedia:

Jag tror inte vi hade klarat av verksamheten om vi inte haft Ziad och Khalid som hjälper oss med besökare som inte talar svenska.

Men biblioteket i Norberg och andra bibliotek har alltid tidigare klarat sig utmärkt utan arabisk personal – eftersom vi inte haft araber i Sverige. Det är den vettlösa migrationspolitiken som skapar mängder av nya problem som vi tidigare sluppit i vårt land. Nu blir vi överhopade med problem. Norberg är bara ett av många exempel på det.

kolonisering

Mandatfördelningen i Norberg:

Socialdemokraterna 12
Vänsterpartiet 7
Sverigedemokraterna 4
Moderaterna 2
Centerpartiet 2
Partiet för Norbergs framtid 2
Miljöpartiet 1
Liberalerna 1

Kommunstyrelsen i Norberg:

Åsa Eriksson (S), ordförande
Kent Persson (V), vice ordförande
Elizabeth Petterson (S)
Ulf Olofsson (S)
Johanna Odö (S)
Johan Stråle (S)
Kent Persson (V)
Lisa Bäckman (V)
Majja Neverland (V)
Henrik Dömstedt (V)
Stefan Vestling (SD)
Mikael Bolinder (M)
Lars Persson (PNF)

Relaterat:

Bråk på asylboende i Norberg

Våldtäkt vid asylboende i Norberg

Åsa Eriksson (S) vill förstöra Norberg ännu mer

Norberg är ett skräckexempel på hur idioter förstör vårt land

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s