Snart 1 000 kolonisatörer på asylboendet i Garpenberg #asylkaos

När man ser vad som händer med Sverige tror man att man drömmer mardrömmar. Det är så overkligt att föreställa sig att det finns människor som vill massimportera andra folk och slå sönder allt det som våra förfäder skapat.

Politiker och media arbetar tillsammans för att globalisera vårt land och radera ut den nationella identiteten. Att de hittills lyckats förstöra Sverige ganska mycket beror på att Sverige blivit totalitärt och att folket haft problem med att sätta emot. Makthavarna har kontrollen över opinionsbildningen, men folket håller äntligen på att resa sig över hela landet. Det framgår av det stora utbudet alternativa medier att det pågår något som kan likna en folkstorm mot etablissemanget.

Det stora problemet är de politiskt ointresserade grupperna som endast ser på TV och läser ljugmedia. De är makthavarnas lättaste byten – för de har inte brytt sig om eller förstått vikten av att intressera sig för samhällsfrågor och begriper inte att vi är utsatta för allvarlig fara. De är godtrogna men kan ändra åsikt om de får tillräckligt med information om tillståndet i landet.

I Hedemora har väljarna röstat på invandringspartier och då får de som en följd av det vad de bett om – migranter från tredje världen. Väljarna får en politik som innebär en demografisk katastrof för vårt land, men problemet är att det drabbar även kloka väljare som inte stöder det migrationspolitiska projektet och globaliseringen.

I Garpenberg finns ett stort asylboende som nu ska bli ännu större. Asylboendet drivs av Caxoher AB som ägs av Marcus Oscar Träff och Björn Friberg. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur avskyvärd deras asylprofiterande verksamhet är. Att kalla dem landsförrädare säger ingenting om vilka skador de bidrar till att åsamka vårt samhälle. Det måste finnas bättre och mer passande ord.

De bidrar till att slå sönder en hel nation och ingenting kan vara värre än det. I framtiden måste den stiftas lagar som straffar sådana asylprofitörer retroaktivt för det förstörelsearbete de har ägnat sig åt och det innefattar att de måste återbetala alla pengar de tjänat.

Caxoher AB har länge försökt utöka asylboendet i Garpenberg. Idag bor det ca 250 migranter i boendet som ligger i Skogshögskolans gamla lokaler. Nu vill företaget att det ska bo 800 – 1 000 kolonisatörer där. Marcus Oscar Träff och Björn Friberg vill nämligen tjäna ännu mer pengar på den lukrativa verksamheten trots att den verksamheten förstör Sverige.

Vi har att göra med människor som har lägre moral än mördare och terrorister. De skyr inga medel för att kunna profitera på asylpolitiken och är beredda att gå hur långt som helst för att kunna få igenom sina krav och genomföra sin agenda – en agenda som fyller deras plånböcker men tar död på Sverige.

Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Hedemora kommun avslog nyligen Caxohers bygglovsansökan, men företaget har överklagat till Länsstyrelsen då de anser att beslutet var felaktigt. Caxoher har nyligen träffat ett avtal med Bert Karlsson som kommer att hjälpa till med att få igenom planerna på ett stort och utökat asylboende. Två moderater i nämnden, Petter Isacson och Göran Wennerström, ansåg att det var felaktigt att avslå bygglovet. De ansåg att inga hinder föreligger för att bygga ut asylboendet.

kolonisering

Mandatfördelningen i Hedemora:

Socialdemokraterna 13
Centerpartiet 7
Moderata samlingspartiet 7
Kommunlistan 4
Sverigedemokraterna 4
Vänsterpartiet 3
Miljöpartiet De Gröna 2
Liberalerna 1

Kommunstyrelsen i Hedemora:

Hansson, Ulf, S, Ordförande
Lundgren, Kristina, C, 1:e vice ordförande
Ericsson, Gustav, M, 2:e vice ordförande
Hedqvist, Anita, S
Fagerström, Per, S
Dahl, Anna-Karin, S
Gotthardsson, Mikael, C
Gunnarsson, Lillemor, C
Andersson, Solbritt, V
Remning, Britt-Inger, M
Borgs, Anna, M
Mattson, Allan, KL
Stenberg, Leif, MP

Relaterat:

Ägarna av asylboendet i Garpenberg vill bygga ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s