Vad har Åsa Romson, Jimmie Åkesson och Julia Kronlid gemensamt?

Alla tre har det gemensamt att de inte bryr sig om svenska folket i första hand. Alla tre har det gemensamt att de låter sig påverkas av främmande politiska intressen. Ingen av de tre har varit öppna med sitt krypande för dessa främmande intressen.

Deras kontakter med främmande intressen har avslöjats – av just främmande intressen.

Svenska politiker som samarbetar med utländska intressen och låter sig påverkas av dem är landsförrädare. De brukar kallas quislingar när de går främmande makts ärenden eller låter sig påverkas av utländska intressen. Det ordet används inte så ofta numera eftersom etablissemanget uppmuntrar globalisering och uppskattar att främmande rörelser tränger in i Sverige och etablerar sig här.

Idag har det gått så långt att samarbeten med främmande makt, främmande politiska grupperingar eller främmande intresseorganisationer förekommer utan att någon ifrågasätter det.

Det är en del av förfallet i Sverige.

Det är också en del av globaliseringen där främmande intressen bygger nätverk över nationer och där vårt etablissemang godkänner internationella nätverksbyggen som ett led i en politik där nationalstaterna ska urholkas.

År 2010 kom det fram att Jimmie Åkesson besökt en organisation som representerar kristna irakier, kaldéerna, i Sverige. Jimmie Åkesson lovade efter samtal med dem att Sverige skulle ta emot många kristna. Om SD får politiskt inflytande så skulle det bli stor invandring av kristna irakier lovade Åkesson.

Inslaget där Åkesson utsätts för politiska påtryckningar av främmande intressen kom fram när den irakiska föreningen publicerade sin video. Åkesson har aldrig öppet berättat om sina storslagna löften till irakierna.

Han sade också att han har ”inga moraliska problem” med att ersätta muslimsk invandring med invandring av kristna. Detta var en tydlig signal om att han gick kaldéernas ärenden och svek svenska intressen, som borde vara att säga nej till all främmande invandring. Han borde ha avgått efter den skandalen.

Julia Kronlid träffade för två år sedan, våren 2014, en representant för den ultrasionistiska judiska lobbygruppen Swedish Jewish Dialoque, SJD, som lade fram ett antal förslag på hur SD skulle förändra sin politik och anpassa den till judiska intressen.

SJD lade fram förslag på hur SD skulle kunna stå sida vid sida med Israel ”med sin blomstrande demokrati och sin blomstrande mångfald”. SJD ville att SD skulle börja granska skandalerna i SIDA. Att SIDA har en politisk slagsida och sköts dåligt är en sak, men det är svenskarnas sak att reda ut och kritisera SIDA utifrån ett svenskt perspektiv. Nu vill SJD att Julia Kronlid och SD skulle utreda SIDA för att de har finansierat en konstutställning i Gaza som sägs ha glorifierat självmordbombare. SJD sade att ”vi ska sätta stopp för det”. SJD ville också att alla bidrag till den palestinska myndigheten måste dras bort. Medan SJD ställde sina krav antecknade Julia Kronlid för fullt. SJD krävde vidare att svenska ambassaden skulle flyttas till Jerusalem. Det ställdes ett antal andra krav och Julia Kronlid föreföll hålla med om det mesta helt okritiskt. Hon är ett lätt byte för främmande lobbyverksamhet.

sjd-sd
Så här såg det ut på SD:s valvaka 2014. Swedish Jewish Dialoque har nu lyckats ta sig in i partiet. Ultrasionisten Richard Jomshof tillsammans med SJD.

Sedan har vi Åsa Romsons besök hos Islamiska förbundet. Miljöpartiet är ju ett öppet islamistparti som är så extremt att flera muslimska organisationer har uppmanat sina medlemmar att rösta på just Miljöpartiet i första hand eftersom de är mest välkomnande mot muslimer.

Åsa Romsons framträdande i videon är en seger för Islamiska förbundet. Det framstår ganska klart att när lobbygrupper agerar för att locka in svenska politiker i deras intressesfär lyckas de ganska bra.

”Sverige kan klara att välkomna många” säger Romson och menar att många muslimer ska få komma till Sverige.

Svenska politiker saknar integritet. Att försvara det egna folket finns inte längre på kartan. Globaliseringens och det politiska internationaliseringens effekter på svensk politik blir allt tydligare när vi inte längre försvarar det egna folket.

Vi behöver ett svenskt parti som står upp för svenska folket och inte låter sig ledas av främmande intressen.

Relaterat:

Sweden Democrats and the Organisation of ”Swedish Jewish Dialogue”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s