Grimsta i västra Stockholm får asylboende #asylkaos

Grimsta är ett område i västra Stockholm som tidigare bebotts av svensk arbetarklass. Idag är området ett mångetniskt problemområde som man bara flyttar till om man inte har möjlighet att bo någon annanstans. Polisen rycker ofta ut hit. Den sociala oron är stor och området brottas med stor mångkulturell kriminalitet.

Området är liksom många andra svenska områden en produkt av vanvettiga politiska beslut som fattats av politiker med huvudet under armen, politiker som lanserats av våra monopolmedier för att makthavarnas agenda ska kunna genomföras.

Trots att Grimsta befinner sig i ett socialt och demografiskt förfall så har politikerna bestämt sig för att bygga modulhus för kolonisatörer i området. Grimsta ska förstöras till varje pris. Hela Sverige ska förstöras. Kolonisatörerna ska ta över varje del av Sverige – det har de makthavande politikerna bestämt.

grimsta-vallingby

Det är ofattbart att Sverige leds av politiker som bryter ned vårt samhälle istället för att bygga upp det. Vi leds av politiker som föredrar att sitta bekvämt på sina stolar och trycka på knappar samtidigt som de har hög lön för att förstöra Sverige.

Samtidigt är det inte utan att man undrar vad det är för väljare vi har som röstar på invandrarpartier vars enda agenda är att göra Sverige mångetniskt och ta död på svenska folkets identitet och kultur.

Vi svenskar behöver utveckla en plan för att ta tillbaka vårt land – en riktig plan som resulterar i något och inte bara handlar om att ”minska invandringen”. Vi behöver också börja samarbeta mer trots vissa politiska skiljelinjer mellan olika grupper, bloggare och andra. Vi måste börja dra åt samma håll. Eftersom vi är så många är det fullt realistiskt att skapa något riktigt bra.

Ett av många problem som finns i hela landet är att överklaganden och motstånd mot asylboenden inte förekommer i tillräckligt stor utsträckning. Det borde vara sverigedemokraternas uppgift att sätta i system att överklaga och motverka asylboenden, men motståndet från SD är svagt eller obefintligt.

Det boende i Grimsta känner inte ens till att ett asylboende ska uppföras i området, det är först när lokalmedia berättar om det som invånarna blir upplysta. SD borde ha drivit en kampanj mot det blivande asylboendet i Grimsta, men de har varit helt tysta.

En kvinna som lokalmedia intervjuar säger:

Det är nog inte så många som ens vet hur man protesterar och hur man går på olika nämndmöten här. Det är knappt så jag själv vet det.

Det är så här det ser ut i samhället. De flesta vet inte vad som händer i samhället och vet inte hur man ska agera för att motverka vissa politiska beslut.

Samma kvinna säger att hon inte har något emot modulhusen, men att ”valet av plats är underlig”. Ofta är det så när asylboenden öppnas att de närboende säger sig acceptera själva asylmottagningen, men inte just i deras område. De måste lära sig att inse att asylboenden inte ska uppföras någonstans i Sverige eftersom migrationspolitiken är en del av ett projekt som syftar till att låta kolonisatörer ta över landet.

kolonisering

Politikerna i stadsdelsnämnden Hässelby-Vällingby:

Kadir Kasirga (S), ordförande
Bo Arkelsten (M), vice ordförande
Elisabet Carlsson (S)
Bengt Roxne (S)
Norma Aranda de Gutiérrez (S)
Sarah Aziz (MP)
Anton Fendert (MP)
Leif Larsson (V)
Jennyfer Redin (M)
Elisabeth Bäckström (M)
Ann-Margrete Nilsson (M)
Per Hallberg (M)
Helen Jäderlund Eckardt (L)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s