Soldiers of Odin borde finnas i varje kvarter i hela Sverige #asylkaos

Aftonbladet har under en tid försökt skaffa information om medlemmar i Soldiers of Odin för att skandalisera organisationen och framställa den som suspekt. Men det är Aftonbladet som är suspekta. Aftonbladet är Sveriges genom tiderna mest avskyvärda tidning som ingen normal människa köper.

Aftonbladet skriver idag:

”Dömda våldsmän patrullerar för att ”skapa trygghet”. I tremånader har Aftonbladet deltagit på Soldiers of Odins möten med falska identiteter. Rekryterar medlemmar bland hemlösa. Av 99 personer är 45 dömda för brott.”

Innan vi kommenterar själva innehållet i dagens tidning (Aftonbladets reportage fortsätter i morgon) så måste man förstå följande.

Aftonbladets syfte med sin artikel är att skapa en bild av att Soldiers of Odin består av kriminella nazister. De vill skrämma så många som möjligt från att ansluta sig till SOO och vill genom sin hatkampanj skapa hat mot män och kvinnor som vill göra våra gator tryggare. Det är tidningar som Aftonbladet som ligger bakom att våra gator är otrygga, att vanliga svenskar blir överfallna, rånade och utsatta för inbrott. Det är tidningar som Aftonbladet som ligger bakom att kvinnor känner sig otrygga när de är ute på kvällar och nätter. Det är tidningar som Aftonbladet som ligger bakom att svenska kvinnor och män utsätts för våldsbrott i stor omfattning och det är tidningar som Aftonbladet som ligger bakom en politisk agenda som leder till kulturellt, socialt och etniskt förfall i Sverige. Det är Aftonbladet som förstör Sverige.

Soldiers of Odin är en snabbt växande rörelse som behövs mer än någonsin oavsett vad Aftonbladet och andra medier anser. Aftonbladets enda uppgift i sammanhanget är att försöka sätta käppar i hjulet på en organisation som går på tvärs mot Aftonbladets samhällsskadliga agenda.

I ett desperat försök att hindra Soldiers of Odin att växa ännu mer försöker Aftonbladet med hjälp av medveten vinklig och medvetna lögner framställa ansvarstagande människor som dåliga och mindre värda.

Glädjeämnet som Aftonbladet ser med oro på är att Soldiers of Odin växer så det knakar. De finns nu i över 20 städer – bara i Sverige – och har tusentals supportrar över hela landet. Totalt finns SOO just nu i 17 länder och växer överallt.

Organisationen blir alltså mer och mer populär och det oroar Aftonbladet. Därför har man haft fräckheten att gräva i enskilda människors förflutna för att kunna skandalisera SOO och framställa dem som ondsinta när det är Aftonbladet som är ondsinta. Det är Aftonbladet som förstör Sverige, inte Soldiers of Odin.

Soldiers of Odin har bildats för att skapa trygghet i det farliga samhälle som Aftonbladet har medverkat till att frambringa. Det är Aftonbladet som är problemet, Soldiers of Odin kan vara lösningen på problemet.

Soldiers of Odin har bildats av helt vanliga människor, ofta med arbetarbakgrund. De försöker göra något åt det samhälle som människor med höga positioner har förstört. Medlemmar i Soldiers of Odin är inte perfekta människor. Det finns inga perfekta människor. Men de är förmodligen mer perfekta än det politiska avskum som förstör våra länder med hjälp av en massinvandring som bara kan liknas vid en invasion.

Det finns förmodligen enstaka rötägg i SOO. Vi tror att organisationen själv klarar av att sålla bort dem som av olika anledningar inte platsar där. Men vi hoppas också att man ger människor som begått några dumheter tidigare i sina liv chansen att få vara med och skapa trygghet på gatorna i Sverige.

Det är inte Aftonbladet som ska bestämma det, för om Aftonbladet får bestämma går det åt helvete med Sverige. Soldiers of Odin behövs överallt i samhället. De borde finnas i varenda kvarter överallt och hjälpa folket att hålla ordning på offentliga platser och på sikt ta tillbaka landet från agendasättande journalister och politiker.

Mer läsning om Soldiers of Odin:

Hoten mot Soldiers of Odin bevisar att de behövs

Soldiers of Odin i Danmark lade ned sin verksamhet

Hot och våld tvingar Soldiers of Odin att lägga ner i flera städer

Martin Aleaxandersson om Soldiers of Odin

Ingrid och Conrad visar uppskattning för Soldiers of Odin (tidskod 44:15)

Soldiers of Odin planerar aktion i Strängnäs 

Soldiers of Odin: Vår tillväxt har exploderat (Plusartikel på Fria Tider)

Tjejer tycker att Soldiers of Odin är bra

Soldiers of Odin misshandlade i Göteborg

Soldiers of Odin hårdbevakas av polisen

Soldiers of Odin avbröt rånförsök

Media demoniserar Soldiers of Odin

Soldiers of Odin behövs mer än någonsin

Soldiers of Odin finns nu även i Sverige

Troy Denning om Soldiers of Odin

Soldiers of Odinhar öppnat filial i Norge

Artiklar på engelska:

Who are Soldiers of Odin

Anti-Immigrant group Soldiers of Odin hospitalised…

Soldiers of Odin – Wikipedia

Anti-migrant group Soldiers of Odin expands to Sweden

Swedish women sympathetic toward Soldiers of Odin (Breitbart)

soldiers_of_odin

2 thoughts on “Soldiers of Odin borde finnas i varje kvarter i hela Sverige #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s