George Soros i krig mot Donald Trump

Donald Trumps ankomst till Kalifornen välkomnas av många som ser honom som den enda räddningen mot globalisering, islamisering, negativ frihandel och illegal invandring. Samtidigt är den folkrika delstaten med 37 miljoner invånare ett tillhåll för liberala hippies och kulturmarxistiska grupper.

Följ händelserna här!

Både i går och idag samlades många av dessa aktivister utanför Trumpmöten där de skrek ut sitt hat och även hotade och misshandlade Trumpanhängare.

Sedan flera månader har grupper som finansierats av George Soros stört och försökt störa möten med Trump. I Chicago tvingades Trump inställa ett möte efter att hundratals vänsteraktivister från grupper som MovOn, som sponsras av Soros, trängde sig in och saboterade mötet.

Efter det ökades säkerheten kring presidentkandidatens möten och det har varit ganska lugnt, bortsett sett från en del skrik och skrän från diverse vänstergrupper som inte lyckats med så mycket annat är att skrika ut sitt hat.

Men i Kalifornien har redan flera allvarliga incidenter inträffat när diverse patrask som hatar yttrandefrihet har angripit Trumpsupportrar fysiskt. 300 sådana aktivister från den av Soros finansierade vänsterguppen Code Pink försökte igår hindra Trump från att ta sig in till arenan i Costa Mesa där han skulle tala.

Trumps stora ledning har skakat makthavarna och globalisterna. De börjar inse att Trump kan kamma hem segern på den republikanska sidan och vinna de 1 237 delegater som krävs för att bli nominerad till partiets kandidat. Makthavarna börjar nu bli desperata efter att ha lagt ned hundratals miljoner i annonskampanjer för att bekämpa Trump, men det har hittills inte hjälp. Trumpkampanjen berättade idag att motståndarna har placerat 60 000 annonser i olika medier som riktar sig mot Trump. Det finns alltså ingen hejd på hur mycket pengar man lägger ned för att stoppa honom.

Troligen kommer den närmaste tiden att kantas av fler demonstrationer och mer turbulens när George Soros och extremvänstern går in i en ny fas av mera aktiviteter för att försöka hindra Trumps framgångar.

En framgång för Trump är också en framgång för alla invandringskritiker i västvärlden. Även om han blir republikanernas kandidat så återstår det stora slaget – att vinna över makthavarnas favorit Hillary Clinton.

Trumpanhängare misshandlas:

Vänsteranhängare slå sönder polisbil. Polisen gör ingenting:

Vänsteranhängare angriper bil med Trumpsupportar:

Vänsteraktivister provocerar polisen:

Trumpanhängare knuffad och slagen:

One thought on “George Soros i krig mot Donald Trump”

  1. Mest intressant blir det om juden kommer att försöka köpa röster, dvs, att betala de som vanligtvis inte röstar alls, att rösta mot Donald

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s