1 maj i Stockholm i tysthet – Tema Frihet

Jan Sjunnesson har anordnat så många möten, demonstrationer och annat att det är svårt att hålla reda på allt han gjort. Hans senaste projekt är Svensk Webbtelevision där han synliggör den folkliga invandringskritiska opinionen. Han har intervjuat Jan Tullberg och Gunnar Sandelin och besökt informationsmöten om asylboenden.

Den 1 maj i Stockholm samlade Sjunnesson ihop ett antal invandringskritiker som höll tal i en park i Stockholm.

Den tidigare socialdemokraten Nina Drakfors berättade som sitt arbete med Granskning Sverige och hur viktigt det är att inspirera andra att ringa makthavarna och ställa dem mot väggen. Nina uppskattas av många och gör ett fantastiskt arbete för Sverige.

Relationscoachen Lennart Matikainen som nyligen hängdes ut som rasist berättade om hur han blir stoppad på gatorna av människor som tycker att Sverige är på väg åt fel håll. Istället för att pudla blev han en del av den invandringskritiska opinionen.

Bloggaren och invandringskritikern Kaziva Sadafi som kom till Sverige från Iran för 10 år sedan berättade om sina intryck av Sverige och hade både ris och ros att ge sitt nya land.

Sverige befinner sig på en väg där vad som helst kan hända i framtiden. Vi har stora grupper invandrare som delar synen på att Sverige har tagit emot för många migranter och att det har kommit från fel länder. När dessa invandrare, som ofta själva kommer från främmande kulturer, blir en del av den invandringskritiska opinionen så förändras också de invandringskritiska rörelserna. Försvaret av det svenska Sverige blir svagare mycket beroende på att SD har övergivit bilden av Sverige som svenskt land och försvarar nu istället ett mångetniskt Sverige. Samtidigt kan invandringskritiska rörelser bli mer slagkraftiga ju fler som ansluter sig.

Vi ser nu att många invandringskrititiska grupper samlar lite olika kategorier av människor. Därför behövs alla invandringskritiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s