Dagens Nyheter lider av Donald Trumps framgångar

Peter Wolodarski har det jobbigt nu. Han sitter och svettas över att Donald Trump kan bli president. Idag kallar Dagens Nyheter Donald Trump för ”stolpskott” och skriver i en osignerad ledare en riktig hetsartikel mot det ende presidentkandidaten som driver folkliga frågor. Idag gav både Ted Cruz och globalisten John Kasich upp och därmed är Trump att anse som republikansk presidentkandidat, även om många hinder återstår.

Donald Trump hatas av globalisterna för att han vill ändra inriktning på den amerikanska politiken som makthavarna har etablerat och befäst på ett sätt som gjort landet till en stat som sprider politiskt korrekt dynga över världen och går i krig för att tvinga på världen sin exceptionalism. Samtidigt har gränserna var så öppna att minst 10-15 miljoner människor har kunnat ta sig in i landet och vistas nu där illegalt. Nästan två miljoner muslimer har kommit till USA sedan 2001 samtidigt som företag flyttat sin produktion till Kina, Mexico och andra länder.

donald_trump

Trump vill bygga en mur mot Mexico för att hindra människor från att invandra illegalt, han vill stoppa eller minska invandringen av muslimer, han vill minska globalisternas inflytande över politiken, han vill få amerikanska företag att flytta hem sin produktion och han vill minska den militära närvaron utomlands.

Donald Trumps politik är nationalistisk vilket sätter skräck på tidningsredaktionerna världen över och även i Bonnierskrapan i Stockholm. Dagens Nyheters åsikter i ledaren avslöjar en hel del.

DN skriver:

Ted Cruz avhopp innebär uppenbarligen att Donald Trump blir Republikanernas presidentkandidat i höst. Lyckligtvis talar demografi och matematik för Hillary Clinton.

DN menar att de många etniska minoriteternas röster talar för Clinton. Hon satsar på bögarna, lesbianerna, transmänniskorna, de svarta, latinamerikanerna, muslimerna och andra etniska minoriteter. Trumps väljarbas är huvudsakligen de vita väljarna och ingen presidentkandidat har på länge samlat de vita väljarna i så stor utsträckning som Trump har gjort. Även om Trump också har stöd av svarta och latinamerikaner så kan man säga att det är en vit revolution som pågår. Det kan man säga även om också Trump har stöd av många individer i det grupper som Clinton försöker bygga sin kampanj på.

Vita konservativa, vita oberoende väljare och vita arbetare som tidigare har röstat demokratiskt har lämnat demokraterna bakom sig i större utsträckning än någonsin tidigare. Trump har lyft frågor som länge sopats under mattan av etablissemanget och så snart han började tala om att bygga en mur och utvisa alla illegala invandrare så exploderade stödet för honom. Det visar vilka åsikter som finns i folkdjupet, inte bara i USA utan även i Europa – åsikter som makthavarna gör allt för att tysta.

Dagens Nyheters mening ”Lyckligtvis talar demografi och matematik för Hillary Clinton” är mycket avslöjande. DN:s agenda är ju att fylla upp Sverige med icke-vita migranter från tredje världen så att de kan kolonisera och ta över Sverige. DN är en del av den globalistiska elit som vill transformera hela Europa och den vita världen och låta kolonisatörer ta över. Det största hotet mot deras agenda är medvetna vita män och kvinnor i USA som stöder Trump eller medvetna europeiska män och kvinnor som stöder invandringskritiska rörelser i sina respektive länder.

DN är en antivit tidning som stöder all politisk eller annan verksamhet som riktar sig mot vita.

DN har dock lite svårt för att vara saklig i sitt förhållande till Trump och spottar mest ur sig massa dumheter.

DN skriver:

Republikanernas startfält hade 17 kandidater, bland dem erfarna guvernörer och kongressledamöter. De föll ifrån en efter en, antingen för att deras eget budskap inte bar eller för att de inte klarade gyttjebrottningen med Trump. Hans vinnarrecept har varit förolämpningar, hårresande påståenden och verklighetsfrämmande hugskott.

Latinamerikanska invandrare målades ut som våldtäktsmän, och muren mot dem (som Mexiko ska tvingas att betala) har varit Trumps stora paroll. Dessutom vill han stänga ute muslimer från USA och starta handelskrig mot halva världen. I den mån han står för något är det en sörjig nationalism. Bland hans senaste personangrepp märks att Clinton bara skulle få 5 procent av rösterna om hon inte vore kvinna – och att Cruz pappa hade skumma kopplingar till John F Kennedys mördare.

Men deltagarna i primärvalen har älskat Trumps lögner och nycker, han ”säger ju som det är”. Att han ofta har helt andra uppfattningar än partiet spelar ingen roll. De missnöjda vita män som har jublat åt honom ville ha motsatsen till etablissemang.

Det finns inte ett uns av saklig kritik mot Trump. Det är bara renodlat hat mot honom och hans väljarbas och ”De missnöjda vita män som har jublat åt honom”. Det förtjänar att upprepas att DN är en antivit tidning med en antivit agenda.

DN skriver vidare:

Två tredjedelar av amerikanerna har en negativ uppfattning om Trump. Bland kvinnor, svarta och hispanics är förtroendet knappt mätbart. Sant är att Clintons siffror också är låga, inte heller demokrater litar riktigt på henne. Men den brokiga koalition som gav Barack Obama segern 2008 lär, något motvilligt, ändå ställa upp om alternativet är The Donald. Många republikaners kärlek till Trump är också högst begränsad.

Ingen presidentkandidat har samlat så stora skaror till sina möten som Trump. Han har fått det republikanska partiet att växa mer än någonsin. De enda som inte gillar Trump är makthavarna och det republikanska etablissemanget. De är inte representativa för väljarbasen utan utgörs av maktklick som kapat partiet och styr det ovanifrån i enlighet med maktklickens agenda. Den folkliga opinion som Trump företräder försöker det republikanska etablissemanget tränga undan genom manipulation.

DN:s ”kritik” av Trump är bara pajkastning helt utan sakliga argument.

DN skriver vidare:

Clinton leder över Trump med runt 10 procentenheter i opinionsmätningarna. Nog för att detta har varit skrällarnas år och att han lär hitta alla möjliga invektiv och öknamn för henne. Men förutom en frånstötande motståndare talar även demografi och matematik för Clinton. Om hon vinner de 19 delstater som alla demokratiska kandidater har tagit hem sedan 1992, behöver hon bara till exempel Florida.

Opinionsmätningarnas betydelse kan man diskutera. Det finns nya undersökningar som pekar på en ledning för Trump. Då ska man också komma ihåg att nästan hela mediaetablissemanget stöder Hillary Clinton före Trump och att samma etablissemang har bedrivit rena klappjakten på Trump med 60 000 negativa annonser riktade mot honom. Att han ändå står kvar är unikt och visar på starkt stöd för de frågor han driver.

Det amerikanska folket är trötta på globalisterna.

DN förlitar sig på att Clinton vinner med hjälp av demografin. Det är alla icke-vita väljare som DN hoppas på för att hindra Trump från att bli president. Det är också delvis därför som DN vill fylla upp den vita världen med icke-vita människor.

DN avslutar sin ledare:

Ännu en president Clinton är inget som inspirerar. Men en Trump i Vita huset skulle bli en otäck katastrof.

DN har inte med ett enda ord förklarat varför det skulle bli en katastrof med Trump i Vita huset. Men DN menar att det är en katastrof om Trump hindrar miljoner migranter från Sydamerika och tredje världen att ta sig in i USA. Det är samma uppfattning som DN har om Sverige. Alla som vill hindra migranter från tredje världen att ta över Sverige är ”otäcka”.

En kommentar på “Dagens Nyheter lider av Donald Trumps framgångar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s