500 afghaner till Täby kyrkby? #asylkaos

Täby är en av många kommuner där invånarna röstat fram politiker som medvetet går in för att förstöra Sverige. I valet 2014 deklarerade dåvarande moderatledaren Fredrik Reinfeldt att Sverige måste öppna gränserna för ännu mer massinvandring. Då hade han redan sett till att omkring 700 000 migranter från tredje världen kom till Sverige mellan 2006 och 2014.

taby-kyrkby

Det var en politik som syftade till att ta död på det svenska Sverige. År 2010 såg Fredrik Reinfeldt till att det skrevs in i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt land. Det var en ren statskupp menar många eftersom allmänheten inte ens kände till detta. Däremot var Fredrik Reinfeldt hela tiden öppen med at Sverige skulle fyllas upp med migranter från tredje världen och kolonisera Sverige. Trots det var det många svenskar som röstade på honom 2014. I Täby blev moderaterna överlägset största parti vilket rimligen indikerar att väljarna inte vill leva i en kommun som bebos huvudsakligen av svenskar utan att de välkomnar analfabeter, muslimer, tiggare och andra som rimligen inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land – om vi hade haft ansvarsfulla politiker och klokare väljare.

Väljarna hade kunnat snegla en bit bort på Rinkeby, Tensta, Husby, Kista och andra områden som ursprungligen var helsvenska, men som efterhand förvandlades till livsfarliga getton.

Men någon lärdom av vad som hänt med andra områden som börjat ta emot migranter från tredje världen har inte invånarna i Täby dragit. De sitter där i sina villor och har det bra och kanske inbillar sig att lugnet ska bestå för alltid. Den inställningen tyder på naivitet och avsaknad av verklighetsuppfattning.

Ungefär 96 procent av väljarna i Täby röstade på partier som vill ha stor invandring till Sverige. De röstade på partier som vill förvandla det tidigare trygga etniskt homogena Sverige till ett mångetniskt land där den infödda befolkningen blir i minoritet och sedan tynar bort. De röstade på partier som släpper in brottslingar på löpande band. De röstade på partier som har en svenskfientlig agenda.

Trots att väljarna i Täby har en högre genomsnittlig utbildning än väljarna i allmänhet så hade de inte förstånd nog att rösta på ett parti som vill skydda Sverige från importerad mångkriminalitet och demografiskt kaos.

Moderaterna och övriga partier i Täby har gått in för att fylla upp kommunen med kolonisatörer. Det är helt obegripligt för en normalbegåvad människa att förstå orsaken eftersom ingenting i Sverige blir bättre av massinvandring. I stort sett allt blir bara sämre.

Faktum är att risken för att det går alldeles åt helvete med Sverige är större än att det går bra – även om man i vissa kommuner fortfarande lever ganska skyddat och inbillar sig att allt är frid och fröjd.

Bar för några veckor sedan träffade Johan Westerholm en biskop i Beirut som kommenterade utvecklingen i Sverige med följande ord.

Ni har alla komponenter för att det ska gå käpprätt åt helvete, tro mig – vi vet.

Om en helt vanlig svensk med hyfsad utbildning och normal iakttagelseförmåga inte begriper vad som sker med Sverige så kommer det att gå åt helvete. Faktum är att det redan har gått åt helvete med stora delar av Sverige, nu vill politikerna förstöra de delar av Sverige som ännu inte blivit förstörda.

De vill stoppa in kolonisatörer i varenda by, i varenda tätort, i varenda stadsdel och varenda kommun. Redan om ca tio år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land och det är väljarna som röstat på de sju invandringspartierna i riksdagen som orsakar detta öde.

Nu planerar kommunpolitikerna i Täby att uppföra modulbostäder vid Karby gård i Täby kyrkby. Tanken är att det ska byggas ca 300 moduler som kan ge plats till 500 migranter från tredje världen. De som kommer att placeras där blir med till övervägande del eller enbart afghaner, som det har blivit vid nästan alla boenden för ”ensamkommande”. Det kan också bli somalier, irakier, eritreaner och andra som inte har någon koppling till vår kultur eller någon rätt att komma hit. De är politikerna som bjuder in dem, inte folket.

Redan nu meddelar kommunen att asylmottagningen kommer att öka år från år och det finns ingen som helst vilja att försöka stoppa detta inflöde som kommer att leda till den svenska nationens död.

Leif Gripenstam (M) säger:

För integrationen är det bättre att sprida ut modulbostäderna så mycket som möjligt, men så enkelt är det inte, det kommer många nu på kort tid. På grund av tvångslagstiftningen så måste vi ordna bostäder på kort tid.

Eftersom besluten inte är helt fattade ännu så kan migranterna placeras lite överallt i Täby på oväntade platser. Oavsett när nya asylboenden öppnas i kommunen och oavsett hur många kolonisatörer som kommer och oavsett varifrån de kommer så är det väljarna som är ytterst ansvariga som har röstat på farliga och ansvarslösa politiker som Leif Gripenstam.

Hur tänkte ni när ni röstade på en sådan politiker?

kolonisering

Mandatfördelningen i Täby:

Moderaterna 24
Liberalerna 16
Socialdemokraterna 8
Miljöpartiet de Gröna 5
Centerpartiet 4
Kristdemokraterna 2
Sverigedemokraterna 2

Kommunstyrelsen i Täby:

Leif Gripestam, (M), ordf
Eva Wittbom, (L), 1:e v.ordf
Annica Gryhed, (S), 2:e v.ordf
Johan Algernon, (M)
Birgitta Kaasik, (M)
Sofia Paulsson, (M)
Anna Gustafsson, (M)
Jan-Åke Gunnarsson, (L)
Hans Ahlgren, (L)
Annica Nordgren, (C)
Camilla Brodin, (KD)
Billie Pettersson, (S)
Elisabeth Johansson, (MP)

Relaterat:

Invandringskritisk skrift utdelat i Täby

Täby ökar antalet ensamkommande med 800 procent

Den förvirrade miljardären Roger Akelius vill slå sönder svenskarnas land

Täby möter mångfalden

Moderaterna i Täby tar lägenheter från svenskar och ger till asylsökande

Asylkaos svarar en meningsmotståndare

Grannyra i Täby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s