Stort boende för kolonisatörer öppnar i Enköping #asylkaos

Det finns ingen hejd på hur man från politiskt håll öppet och ohämmat ger sig i kast med att förstöra vårt en gång så fina och trygga land. Svenska folket lever i ett totalitärt land som kan jämföras med gamla Östtyskland – även om jämförelsen delvis haltar.

Den största skillnaden är att Östtyskarna utsattes för politisk propaganda och övervakades av staten, medan svenskarna utsätts för politisk propaganda, övervakas av staten och blir dessutom påtvingade kolonisatörer från tredje världen som ska ta över Sverige från svenskarna. Det går att säga att förtrycket i Sverige idag är värre än det var i Östtyskland.

När den kommunistiska regimen föll, fanns det tyska folket kvar. I Sverige är politikerna på väg att utrota det svenska folket, vilket är ett grövre brott än något annat brott som begåtts med undantag för regelrätta massmord som förekommit på olika håll i världen.

För många svenskar som tror att diktaturer bara finns på andra håll kan det vara på sin plats att börja betrakta vad sker i det egna landet och varför det sker. De flesta svenskar som röstade på Fredrik Reinfeldt 2006 hade ingen aning om att han skulle massimportera 700 000 migranter från tredje världen på åtta år. Men trots att invandringen var stor under hans första regeringsår fortsatte många att rösta på honom 2010 – samma år som SD kom in i riksdagen. Makthavarna kontrollerar opinionsbildningen via medier och de flesta har inte förstått att medierna ägs och kontrolleras av krafter som vill globalisera världen av ideologiska och andra skäl.

Medierna hjälper ”sina” politiker att bli valda och det är därför folket av naivitet eller godtrogenhet röstar på partier som försvarar en massinvandring som förstör Sverige och på sikt gör svenskarna till en liten minoritet i sitt eget land.

På samma sätt som en diktatur kan kontrollera folket via en väl organiserad maktapparat som skrämmer oppositionella och belönar lojala medlöpare så kan den svenska maktapparaten – som är stark genom det stora antalet statliga organisationer och medierna – styra opinionen på samma sätt som man gör i vilket totalitär stat som helst.

Makthavarna i en totalitär stat är inte alltid onda, men många är det. De är däremot alltid medlöpare som tjänar sin stat för att det är bekvämt och för att de får lön för mödan. De reflekterar sällan över vilka skador deras politik ger på samhället eftersom deras tankeförmåga inte är så utvecklad. Att tankeförmågan hos medlöpare brister bevisas i Sverige av att medlöparna aldrig kan klara debatter eller svara på frågor när oppositionella ställer dem mot väggen.

Sveriges ödesfråga – om vi ska gå under eller överleva som svensk folkgrupp – har med migrationspolitiken och demografin att göra. När politikerna försvarar en invasionsliknande massinvandringspolitik samtidigt som de inte gör något för att höja de svenska födelsetalen så stöder de en form av folkmord, som man kallar mjukt folkmord eftersom det leder till att vi utrotas med hjälp av demografi, inte genom fysiskt avrättning.

Men det demografiska kriget mot svenskarna innefattar idag mycket annat. Man massimporterar tiggare som sitter utanför varenda affär i Sverige och stör den hederligt arbetande befolkningen. Man massimporterar brottslingar – och blivande brottslingar – från tredje världen som skapar oro överallt i samhället där de drar fram. Den svenska befolkningen trakasseras av politikernas beslut och kan inte ens vandra genom en park ensamma utan att riskera överfall från det folk som politikerna har importerat.

Svenskarna som folk är offer för ett politiskt experiment som bara kan leda åt ett håll om det inte förhindras. Om vi inte sätter stopp för makthavarnas tyranneri och kulturmarxistiska galenskaper så går det år skogen med Sverige.

Det kommer att gå åt helvete med Sverige om vi inte reser oss mot makthavarna som förstör vårt land.

Idag finns det ett asylboende i Enköping och det är på Bredsand Camping & Stugby på Bredsandsvägen 22 i Enköping. Campingen ägs av det asylprofiterande förtaget Nordic Camping & Resort AB. I styrelsen finns:

Björn Tomas Gabriel Sibirzeff
Fred Joakim Skantze
Per Arne Christer Lundberg, Bosatt utomlands inom EES
Johannes Helmer Vock
Jarl Peter Wetterstrand

asylboende-enkoping

Snart kommer ytterligare ett asylboende öppna i Enköping. Det kommer att ligga på Ormvråksgränd, troligen i huset på bilden. Boendet kommer att drivas av det landsförrädiska Migrationsverket med sin lika landsförrädiske generaldirektör Anders Danielsson som chef. Uppskattningsvis kommer 160 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen att placeras där.

På det landsförrädiska Migrationsverkets boendeenhet arbetar Claes Fritsch som förhandlare och är insyltad i det vansinniga migrationspolitiska projektet, vilket även ”flyktingsamordnaren” Håkan Bergsten är. Hur kan man frivilligt ta jobb som undergräver precis allt det som tidigare har varit Sverige styrka?

Enköping är nu liksom många andra kommuner på väg att begå socialt, kulturellt och demografiskt självmord. Bakom den politiken finns politiker som inte klarar av att tänka en enda klar tanke.

kolonisering

Mandatfördelning Enköping:

Socialdemokraterna 16
Moderaterna 11
Nystart Enköping 8
Centerpartiet 5
Sverigedemokraterna 5
Folkpartiet 2
Vänsterpartiet 2
Miljöpartiet 2

Kommunstyrelsen Enköping:

Helena Proos, S, Ordförande
Anders Wikman, NE, 1:e vice ordförande
Ingvar Smedlund, M, 2:e vice ordförande
Peter Ekström, S
Matz Keijser, S
Solweig Sundblad, S
Sven Jansson, S
Marie Lindeberg, NE
Johnny Karlsson, NE
Gunnel Bergman, MP
Jan Petersson, M
Bitte Myrsell, M
Percy Westerlund, M
Kenneth Löthegård, C
Kristina Einarsdotter, –

2 thoughts on “Stort boende för kolonisatörer öppnar i Enköping #asylkaos”

 1. Är på väg att byta jobb av egen vilja och pratade med en kyrkligt engagerad person igår. Jag skulle ju givetvis börja jobba med flyktingar, där finns det enorma behov av personal. Jag blev alldeles matt, lite högre nivå än så i livet har jag både utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet för. Jag är kristen, gammelfeminist och svenskvänlig, vi behövs i andra viktigare sammanhang. Allt ska inte handla om bluffverksamheten Asylindustrin!

  Liked by 1 person

 2. Nytt asylboende i Hasselfors Laxå
  I slutet av maj planerar ett tillfälligt boende med plats för 86 asylsökande att öppna i Hasselfors.
  http://na.se/nyheter/laxa/1.3865553-nytt-asylboende-i-hasselfors
  ”Alla asylsökande ska bo i samma trevåningsfastighet som ligger längs vägen genom byn. Migrationsverket har direktupphandlat boendet av leverantören Nabivo AB.
  – Inget avtal är klart än men det ska skrivas. Fastigheten är besiktigad och klar att tas i bruk, säger Chafic Aoun, enhetschef, mottagningsenheten i Örebro.”

  Folkmängd 428 (2010) enligt SCB/Wikipedia
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Hasselfors

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s