Politiker i Linköping vill belasta kommuninvånarna med ännu fler problem #asylkaos

En person som väljer att bli politiker borde ha som främsta ambition att arbeta för att göra sin kommun och landet bättre på alla sätt. De borde arbeta för att skapa förutsättningar för svenska folket att leva och blomstra i sitt eget land så långt framåt i tiden det går att blicka.

En politikers huvudsakliga uppgift måste vara att hjälpa till att ge svenska folket goda levnadsvillkor ekonomiskt, socialt och kulturellt samt att även ge invånarna de friheter ett folk behöver för att kunna utveckla företag eller bedriva opinionsbildning eller annan verksamhet till gagn för den egna nationen.

En politiker ska lyssna på folkliga opinioner och vara lyhörd inför vad det egna folket har att säga om samhällsutvecklingen. Om politiker väljer att köra över folkliga opinioner eller att med hjälp av totalitära eller andra brutala metoder pådyvla folket en politik som är skadlig har folket rätt att försvara sig.

Kommunpolitiker över hela landet ägnar all sin kraft åt att bereda plats åt migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen och inbillar sig att de ska vara till någon fördel för det svenska samhället. Dessa politiker möts av ständig kritik från vanliga medborgare, men politikerna väljer att inte lyssna på kritiken hur saklig eller befogad den än är.

Det behövs inte särskilt mycket kunskap eller komplicerade analyser för att förstå att stor främmande invandring till Sverige är en kolonisering av svenskarnas land och att den invasionsliknande invandringen är en form av politisk terrorism som riktar sig mot den svenska befolkningen.

Det är huvudsakligen svenskar som drabbas av ett alltmer otryggt samhälle med fler överfall, rån, inbrott, misshandel, våld och mord. Dessutom förfaller samhället etniskt, socialt och kulturellt när politikerna driver ett mångkulturellt projekt som inte hör hemma i en civiliserad nation.

Politikerna i Linköping, liksom politikerna i samtliga kommuner bygger asylboenden åt migranter som sedan kommer att få bo där gratis försörjda av svenska skattebetalare. Politikerna använder alltså andras pengar för att genomdriva vansinniga projekt som förstör Sverige.

I Linköping planerar man nu för en stor asylanläggning vid Lambohov. Utan att konsultera invånarna i kommunen planerar man nu att bygga ytterligare ett område som kan bli lika farligt att vistas i som Skäggetorp och Ryd. Har politikerna ingen skam i kroppen?

Man kan ju sätta sig ned och sörja över tillståndet i landet när man ser hur allt det som våra förfäder byggt upp nu raseras i snabb takt.

Här är en kvinna som lider med svenska folket:

Men det hindrar inte att man tar tag i problemen och försöker göra något åt dem. Eller för vara ännu tydligare, det är varje mans plikt att försvara sitt land från totalitära makthavare.

Ingen makthavare ska kunna förtrycka oss och ge bort vårt färderneärvda land till kolonisatörer. Ingen makthavare ska heller kunna hindra folket från att protestera och agera mot det mångkulturella projektet.

Just nu ser man från kommunens sida över vilka platser som kan bli aktuella för asylboenden. Politikerna väljer medvetet att fortsätta med en politik som slår sönder vårt land och de tycks vara helt inriktade på att vi ska begå nationellt självmord.

Inga beslut är ännu fattade i kommunen, men alla invånare bör vara uppmärksamma på att beslut kan komma när som helst om att bygga modulhus eller placera kolonisatörer i befintliga hus.

Anders Rödin är tjänsteman på samhällsbyggnadskontoret vill förbereda kommunen på att ge bostäder åt nya migranter och vill därför söka bygglov och dra fram vatten och avlopp.

Kommunalrådet Elias Aguirre (S) anser att det kan bli asylbonde vid Lambohov. Han säger:

Flyktingströmmen har visserligen minskat. Men efterhand som flyktingar får uppehållstillstånd är kommunen skyldig att hjälpa till att hitta bostäder enligt den nya anvisningslagen. För Linköpings del handlar det om 400 personer i år och kommande år kan det bli ännu fler.

I de flesta kommuner medger man att den långsiktiga trenden är att ta emot många kolonisatörer och att det inte finns något som tyder på ett stopp någon gång i framtiden.

Grannarna till det boende som planeras i smyg i Lambohov är oroade och har skäl att vara det. Risken är mycket stor att politikerna döljer sina avsikter ända tills den dag beslutet är fattat. Så går det till på många håll när politikerna försöker dölja sina asylprojekt för allmänheten.

Det planeras även ett asylboende i Vidingsjö motionscentrum och där finns redan byggbeslut.

kolonisering

Mandatfördelningen Linköping:

Socialdemokraterna, 27
Moderata samlingspartiet, 20
Miljöpartiet, 7
Centerpartiet, 6
Folkpartiet, 6
Sverigedemokraterna, 6
Kristdemokraterna, 4
Vänsterpartiet, 4

Kommunstyrelsen i Linköping:

Edlund, Kristina, S, ordf
Hillerbrand, Nils, MP, 1v ordf
Lindvall, Paul, M, 2v ordf
Aguirre, Elias, S
Andersson, Daniel, L
Andersson, Jonas, SD
Ardenfors, Andreas, KD
Balthammar, Helena, S
Björneke, Jakob, S
Borg, Niklas, M
Demirok, Muharrem, C
Gustavsson, Christian, M
Sanfridson, Mikael, S

Relaterat:

Kvinna rånad av mörkhyad man

Ytterligare 250 ”ensamkommande” till Linköping

4 500 asylsökande till Linköping 2016

En kommentar på “Politiker i Linköping vill belasta kommuninvånarna med ännu fler problem #asylkaos”

  1. Det är dags att politikerna får lämna sitt uppdrag om man bryter mot vad majoriteten av folket vill. Senast var det över 70% som tyckte att invandringen var för stor. Minst 100.000 skall utvisas ur landet , det behövs inte flera asylboenden

    Varje svensk måste börja ställa krav på politikerna att de följer folkets vilja

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s