Asylboende planeras för 300 personer i Barkarö, Västerås #asylkaos

Varje gång man hör eller läser vad ledande kommunpolitiker säger så är det lätt att ta sig för pannan och skämmas över dem. Man undrar hur det kan komma sig att en helt vanlig medelsvensson kan vara betydligt klokare än en genomsnittlig politiker. Att vi har ett allvarligt systemfel står alldeles klart. Något förenklat så består systemfelet i att Sverige leds av totalitära politiker som backas upp av totalitära monopolmedia som undertrycker viktiga politiska frågor.

De manipulerar med åsikter och sanningar för att kunna genomföra en viss politisk agenda medan allmänheten inte får veta något om agendan. Men den som är uppmärksam ser att media lanserar och försvarar politiker som vill göra våra samhällen mer mångetniska. Sorgligt nog har media så stort inflytande över våra sinnen att de flesta i vårt land både läser och tar intryck av vad som finns att läsa där. När det gäller invandrare i Sverige så har de blivit en stor och betydande väljargrupp som påverkar hela vårt samhälle. Man vet exempelvis att en majoritet av alla muslimer i Sverige röstar på Socialdemokraterna. De röstar även i hög grad på Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Moderaterna.

Invandrarrösterna påverkar redan idag vårt samhälle så mycket att de kan avgöra framtiden för oss svenskar. Det betyder att ju fler migranter vi tar in som sedan blir svenska medborgare desto svårare blir det att ta tillbaka vårt land genom demokratiska val.

Vi svenskar befinner oss just nu i den värsta krisen i landets historia sedan digerdöden. Det är första gången någonsin som vi utsätts för en invasionsliknande politik som hotar svenska folket i sitt eget land.

I februari skrev kommunalråden Lars Kallsäby (C) och Magnus Edström (MP) ett yttrande om att Västerås stad är positiv till att låta ett asylföretag få tillgång till 8 000 kvadratmeter mark. Området ligger mitt emot förskolan Lövängen, norr om Barkarövägen.

barkaro-vasteras

Bakgrunden är att företaget Abict AB vill anlägga ett stort asylboende med ca 300 platser på området. Abict AB driver även asylboendet Flygskytten i Västerås.

I styrelsen för Abict AB finns:

Lars Gunnar Bäck (född 1940) och Anders Åke Karlsson (född 1975).

De boende i Barkarö är dock oroade över kommunpolitikernas planer. Liksom i andra kommuner försöker kommunpolitikerna dölja vad de sysslar med istället för att vara öppna med det. Innerst inne vet politikerna att om allmänheten fick tydlig information om vilka skadliga politiska beslut som fattas så skulle folket rösta annorlunda.

De boende i området har bildat en arbetsgrupp som ska försöka ta reda på vad politikerna sysslar med. Det är bra initiativ, men samtidigt bör de som medverkar i initiativet aktivera sig lokalt för att sätta stopp för politikernas förstörelsearbete och upplysa allmänheten om vilka politiker det är som försvarar den livsfarliga migrationspolitiken. Det tragiska är att man inom arbetsgruppen inte är negativa till asylboendet i sig utan till hur kommunen hanterar ärendet.

Det går inte längre komma undan det faktum att landsförrädiska politiker dominerar politiken och att inga politiska förändringar kan ske till det bättre så länge de har makten. Folk måste sluta acceptera den nationella självmordspolitik som det migrationspolitiska projektet innebär. Att acceptera asylboenden ”inte nära oss, men gärna långt bort utom synhåll” är att flytta problemet och belasta andra med samma problem.

Folk måste lära sig att sätta ned foten på allvar och kräva tillbaka sitt land från de totalitära politiker som driver Sverige mot en avgrund.

Sätt politikerna Lars Kallsäby (C) och Magnus Edström (MP) på plats!

kolonisering

Mandatfördelning i Västerås:

Socialdemokraterna: 21 mandat
Moderaterna: 15 mandat
Sverigedemokraterna: 6 mandat
Folkpartiet (Liberalerna): 5 mandat
Miljöpartiet: 4 mandat
Vänsterpartiet: 4 mandat
Centerpartiet: 4 mandat
Kristdemokraterna: 2 mandat

Kommunstyrelsen i Västerås:

Anders Teljebäck (S), ordförande
Amanda Agestav (KD), 1:e vice ordförande
Elisabeth Unell, (M) 2:e vice ordförande
Carin Lidman (S)
Staffan Jansson (S)
Ann-Louise Molin Östling (S)
Magnus Edström (MP)
Lars Kallsäby (C)
Anna Hård af Segerstad (M)
Rodrigo Romo (M)
Jesper Brandberg (L)
Ann-Christine From Utterstedt (SD)
Vasiliki Tsouplaki (V)

Relaterat:

Ytterligare 1 000 asylsökande till Västerås

Västerås Mälarcamping blir asylboende för 200 personer

600 asylsökande till Västerås idag

En kommentar på “Asylboende planeras för 300 personer i Barkarö, Västerås #asylkaos”

  1. Intressant att bakom bolaget som driver HVB hemmet så finns västerås företag bakom som bygger upp skiten

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s