Nytt asylboende öppnar i Nordanstig #asylkaos

Nordanstig är ett tragiskt exempel på hur en kommun kan förfalla på grund av att politikerna inte klarar av att sköta sina uppgifter. Fast egentligen är orsaken till förfallet att väljarna har röstat fram inkompetenta politiker som inte begriper hur man skapar goda levnadsvillkor för invånarna.

1970 bodde ca 11 500 personer i kommunen, men sedan dess har antalet invånare minskat kraftigt. Idag bor ca 9 400 personer i Nordanstig varav nästan tio procent har utländsk bakgrund. Nordanstig är en avfolkningsbygd i djupt förfall. Politikerna har inte brytt sig om att skapa förutsättningar för invånarna att bo kvar och har inte heller brytt sig om det demografiska förfallet med låga födelsetal.

De har låtit kommunen förfalla under 40 års tid och det märkliga är att väljarna i val efter val har röstat på Socialdemokraterna och Centern som har den största skulden till förfallet i kommunen. Det är två partier som låtsats intressera sig för glesbygdens problem, men som aldrig satt ned foten mot demografiskt förfall. De har istället bidragit till att förvärra dessa problem.

1973 hade Centern 17 mandat i Nordanstig och i valet 2014 fick de 5 mandat. Socialdemokraterna hade 16 mandat 1973 och elva mandat 2014. I den svenska debatten har allmänheten inte fått någon klar bild över varför glesbygden avfolkats, varför jobben har försvunnit och varför nativiteten varit så låg i Sverige. Inte heller har allmänheten fått kännedom om vilka planer vissa politiker och media har haft för Sverige.

Istället för att stimulera inhemskt företagande och stärka familjerna för att öka stabiliteten i samhället och nativiteten så har politikerna valt att bedriva en politik som går på tvärs mot allt som borde vara bra för Sverige. De har lockat in oss i EU, de har låtit svenska företag flytta produktionen till andra länder och de har öppnat gränserna för en invasionsliknande massinvandringspolitik – utan att begripa hur det skadar Sverige.

Sådana politiker dominerar Sverige idag eftersom väljarna har manipulerats av globalistiska medier. Väljarna tror att de gör något bra när de röstar på partier som försvarar migration. De tror att de ”hjälper människor på flykt”, men i själva verket hjälper de bara globalisterna att genomföra en politik som innebär att Sverige koloniseras och att svenskarna trängs undan i sitt eget land.

Politikerna i Nordanstig har aldrig behövt tänka. De har suttit där på sina stolar och aldrig lyft ett finger för att göra Nordanstig till en bra kommun. Istället har de medverkat till att avfolka kommunen och fylla upp den med kolonisatörer som inte borde ha fått sätta sin fot i Sverige.

Nu har Byggnadsnämnden givit klartecken till ett asylboende med ca 22 platser i ett före detta kommunhus. Istället för att använda fastigheten till något vettigt så fylls den upp med migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. De är ofta afghaner, somalier, irakier, eritreaner, syrier och andra som i media lögnaktigt kallas ”flyktingar”, när de är lycksökande migranter.

Det är Fagerhov Förvaltning AB som ansökt om att få bygga asylboende i det gamla kommunhuset i Harmånger och nu har fått klartecken. I styrelsen för Fagerhov Förvaltning AB sitter:

Rolf Peter Fagerhov
Thomas Sören Gunnar Larsson
Siri Ingegärd Margareta Fagerhov

Det är riktigt pinsamt av dessa figurer att medverka till att förstöra Nordanstig ännu mer. Fattar de vad de gör? Det vet man inte, men deras huvudsakliga skäl är att tjäna pengar och profitera på en sjuk politik som skadar Sverige.

kolonisering

Mandatfördelningen i Nordanstig:

Socialdemokraterna 11
Centerpartiet 5
Sverigedemokraterna 5
Moderaterna 4
Liberalerna 2
Vänsterpartiet 2
Kristdemokraterna 1
Miljöpartiet 1

Kommunstyrelsen Nordanstig:

Monica Olsson, S, Ordförande
Stig Eng, C, Vice ordförande
Sven-Erik Sjölund, S
Åke Bertils, S
Ulf Lövgren, S
Per-Åke Kardell, C
Stefan Bergh, C
Håkan Larsson, M
Tor Tolander, M
Per-Ola Wadin, L
Patric Jonsson, KD
Solveig Wiberg, SD
Jan-Ola Hall, SD

Relaterat:

Jättendal i Nordanstig får ytterligare ett asylboende

Äldre kvinna brutalt rånad i Nordanstig

Tusentals asylsökande kan komma till Nordanstig. Gårdar och fastigheter inventeras

Lilian Sjölund är ett exempel på hur många blåsta journalister och politiker det finns i landet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s