Ytterligare sex asylboenden i Haninge #asylkaos

Haninge är en skärgårdskommun söder om Stockholm. Det är en kommun som haft alla förutsättningar för att för att skapa goda villkor för invånarna. Här finns fortfarande en del idyller, men sedan 1960-talets slut har politikerna, främst Socialdemokraterna, gått in för att förvandla delar av kommunen till mångkriminella getton.

Inte nog med att man har byggt stora betongkolosser där människor ska förvaras, inte leva och bo som människor borde bo – mera decentraliserat och småskaligt. Därtill har man importerat stora skaror migranter från tredje världen, som är en del i ett migrationspolitiskt projekt som söndrar Sverige socialt, kulturellt och etniskt.

Delar av Haninge är idag obeboliga för normala människor och direkt farliga att vistas i.

Trots det fortsätter politikerna att massimportera människor som i ett normalt land inte skulle ha fått passera gränsen. Dessutom får dessa importerade människor bo och leva gratis i Sverige utan restriktioner och de få stanna kvar här resten av sina liv om de så önskar.

Konsekvensen av det blir att svenska folket kommer att vara i minoritet i sitt eget land redan om 10-15 år.

Bara på några månader har man givit klartecken till sex privata aktörer som ska öppna HVB-hem på olika håll i kommunen. (Tipsa gärna oss om ni vet vilka de sex aktörerna är!)

Dessa blivande asylboenden kommer att öppna i villaområden i Söderby, Jordbro, Tungelsta, Vega och Västerhaninge. Det är ingenting som de blivande grannarna uppskattar och många har redan protesterat genom namninsamling eller brev till kommunen.

Socialdemokraten Göran Svensson säger till lokalmedia:

Vi ser inga hinder för att bevilja de här privata aktörerna bygglov eller tillfälliga bygglov. Vi kan ta hänsyn till grannars synpunkter om dessa är relevanta för bedömningen enligt plan- och bygglagen. Att som granne bara vara allmänt emot hvb-hem räcker inte.

Politikerna i de flesta kommuner tar inte någon som helst hänsyn till vilka problem de skapar både på kort och lång sikt för Sverige och svenska folket. Många av dem klarar inte av att räkna ut vilka konsekvenser deras politik ger på samhället och de är inte heller kapabla att lyssna på eller förstå kritik.

I Haninge har det flera gånger varit rena upprorsstämningen mot politiker som inte lyssnat på folket. Se videon från ett möte tidigare i år där folket protesterade mot politikerna.

Att protestera verbalt hjälper dessvärre inte hur många som än gör det. Men likväl är det bra att protestera även på det sättet. Varje protest är bra. Det krävs även andra metoder för att avslöja politikerna och sätta stopp för deras landsförräderi. Bland annat behövs massiva informationskampanjer som informerar varje invånare i kommunen om vilka politiker det är som ligger bakom den skadliga politiken. De ska inte komma undan sitt ansvar.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Haninge:

Socialdemokraterna 20
Moderaterna 17
Sverigedemokraterna 6
Miljöpartiet 5
Liberalerna 4
Vänsterpartiet 3
Centerpartiet 2
Kristdemokraterna 2

Kommunstyrelsen i Haninge:

Wasberg, Meeri, S, Ordf
Salonen, Petri, C, 1:e v ordf
Mossberg, Martina, M, 2:e v ordf
Svensson, Göran, S
Fägersten, Maria, S
Svensson, Mikko, S
Haaf, Annett, S
Hjerling, Annica, MP
Coksürer, Mehmet, MP
Anstrell, Alexandra, M
Fridebäck, Michael, M
Hammarberg, Tobias, L
Lublin, Pia, L
Litholm, Marie, KD
Valtersson, Kenneth, SD

Relaterat:

KD vill öppna nytt asylboende i Haninge

Petri Salonen (C) i Haninge måste vara sällsynt trögfattad

Stormigt möte om asylbaracker vid Vendelsömalmskolan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s