Mall of Scandinavia borde skrämma varje svensk

Mall of Scandinavia är den största gallerian i Sverige och hela Norden. Mall of Scandinavia ligger i Solna och uppfördes som ett globalistiskt projekt av det fransk-nederländska fastighetsbolaget Unibail-Rodamco som även äger Täby Centrum, Solna Centrum och Nacka Forum. Det kostade 6 miljarder att bygga Mall of Scandinavia och den investeringen hade inte gjorts om man inte trodde att det skulle löna sig.

Gallerian har ca 224 butiker och 4 000 parkeringsplatser. Investeringen gjordes efter att man gjort bedömningen att antalet invånare skulle öka i regionen och ge tillräckligt stort kundunderlag för butikerna i gallerian.

Det passade förmodligen det multinationella bolaget bra att invånare som skulle besöka gallerian huvudsakligen var det mångkulturella klientel som Sverige massimporterar för att öka befolkningen och ge flera konsumenter åt de multinationella aktörerna som investerar i Sverige. För Unibail-Rodamcos vidkommande kvittar det varifrån kunderna kommer och vilka språk de talar, bara de är många och köpvilliga. Företag av det här slaget är fiender till nationalstaten och borde bojkottas så långt det är möjligt.

Vi gjorde en test och besökte gallerian häromdagen. Det var en skrämmande upplevelse eftersom majoriteten av alla besökare var invandrare/migranter från när och fjärran. De svenska besökarna, som var i minoritet, tycks huvudsakligen bestå av zombies som inte riktigt förstod vilken degenererad miljö de vistades i – dessutom frivilligt.

Vi tog ett foto på den största lekplatsen för barn och kunde då konstatera hur framtiden kommer att se ut. Den är deprimerande.

Långt över hälften av personerna, vuxna och barn, hade en tydlig utomeuropeisk bakgrund. Av barnen på bilden var ca 24 av utomeuropeisk bakgrund och endast ca 8 var etniskt svenska.

Det råder inga tvivel om att den nationella självmordspolitiken har gått in i en ny fas och att det går mycket fort utför med landet just nu.

mall-of-scandinavia-zombies
Mall of Scandinavia: Bara 8 av 32 barn på bilden är etniskt svenska.

En kommentar på “Mall of Scandinavia borde skrämma varje svensk”

  1. Jag åkte buss igår i min hemstad, nio passagerare var några som måste vara ”de stackars ensamkommande barnen” i två olika gäng och vi andra tre svenskar. Gängen pratade oavbrutet och ljudnivån var outhärdlig. Jag ville gråta, men fick ont i magen. Sverige är sjukt! Världen är sjuk när dessa friska unga vuxna vägrar bygga sitt eget land och hellre festar runt i Sverige för andras pengar. Det var en skam då mina föräldrar växte upp, det var pinsamt och tragiskt att leva på staten då jag växte upp. Idag har hela den muslimska världen rätt till svenska skattepengar. Saknar ord för vansinnet som pågår!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s