Nytt asylboende har öppnat i Lidköping #asylkaos

Bert Karlsson är Sveriges värsta asylprofitör. Genom sitt bolag Jokarajo AB har han öppnat mängder av asylboenden och medverkat i det politiska förstörelsearbete som innebär att svenskarna trängs undan i sitt eget land.

Migrationsverket med skurken Anders Danielsson som chef arbetar hårt för att massimportera migranter från tredje världen och placera ut dem över hela landet. De skriver kontrakt med skrupellösa människor som vill tjäna pengar på en politik som slår sönder Sverige socialt, kulturellt, ekonomiskt och etniskt.

Ledande kommunpolitiker i samtliga kommuner verkar öppet för att det ska komma hit stora skaror migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Politikerna skyr inga medel för att genomföra sin agenda som innebär att Sverige ska koloniseras av främlingar som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

Politikerna i Lidköping saknar visioner för det svenska folket och har bestämt sig för att urholka det tidigare trygga, välmående och sammanhållna Sverige. Trots att Sverige blir farligare att leva i när landet blir mer mångetniskt så fortsätter man att öka antalet främlingar i så stor utsträckning att svenska folket kommer att vara i minoritet i sitt eget land redan om 10-15 år.

Förra veckan öppnade ett asylboende för 200 personer i De la Gardie Park vid Kinnegatan i Lidköping. Idag bor ca 25 000 personer i Lidköping och politikerna vill att antalet invånare ska öka till 45 000 år 2030. Ulf Karlsson som är barn- och skolchef säger till lokalmedia:

Målet är tydligt – en livskvalitet som lockar fler invånare till Lidköpings kommun så målet om 45 000 invånare år 2030 nås. I den strävan är etablering av ett asylboende en möjlighet.

Befolkningen i Sverige ska ökas genom import, inte genom att svenskarna reproducerar sig så att folket kan fortleva även i framtiden. Om vi hade haft ansvarsfulla politiker så hade de skapat incitament för att svenskarna ska öka nativiteten istället för att importera kolonisatörer som ska ta över landet.

Sverige är svenskarnas land. Svenskarna är ett folk med rötter tusentals år tillbaka. Nu försöker politikerna ta död på svenska folket – vilket innebär att allt det som våra förfäder har kämpat för blir meningslöst.

Kommundirektören Jan Fransson säger till lokalmedia:

Vi vill att de boende ska känna sig välkomna och trivas här i Lidköping. Förhoppningsvis väljer flera av dem att bosätta sig här om och när de får uppehållstillstånd.

Vi har alltså att göra med politiker och tjänstemän som tänker mer på att afghaner, somalier, irakier, syrier, eritreaner och andra ska få företräde till jobb, bostäder och annan samhällsservice – och att de ska få ta över vårt land.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Lidköping:

Socialdemokraterna 21
Moderaterna 9
Centerpartiet 4
Folkpartiet liberalerna 4
Vänsterpartiet 4
Sverigedemokraterna 4
Kristdemokraterna 3
Miljöpartiet de gröna 2

Kommunstyrelsen i Lidköping:

Kjell Hedvall, S, ordf
Kajsa Ezelius, S, 1:e v ordf
Bertil Jonsson, M, 2:e v ordf
Sabina Johansson S
Gustav Edvinsson, S
Claes-Göran Borg, V
Göran Larsson, MP
Stefan Gustafsson, KD
Frida Nilsson, C
Pär Johnson, L
Sune Larsson, SD

Relaterat:

Storskalig invandring till Lidköping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s