Aftonbladet hetsar mot Sverigedemokratisk nämndeman

Aftonbladet är Sveriges sjukaste tidning genom tiderna. Tidningen vill slå sönder svenskarnas land och massimportera migranter från tredje världen så att de ska kunna ta över landet från oss.

Det går inte en dag utan att någon av tidningens medarbetare driver kampanjer mot människor som motsätter sig tidningens sjuka agenda. Idag skriver Oskar Forsberg att en nämndeman ”sympatiserar med personer som vill ta lagen i egna händer.”

Nämndemannen som angrips av tidningen heter Steffen Martinsson och är medlem i Sverigedemokraterna. Han gick ut en kväll tillsammans med medlemmar ur Soldiers of Odin i Stockholm för att hjälpa till att skapa trygghet på gatorna, vilken är exakt vad Soldiers of Odin vill.

När Aftonbladets Oskar Forsberg påstår att SOO vill ta lagen i egna händer så ljuger han medvetet. Att ljuga medvetet är dessvärre ingen synd på Aftonbladet, det är en del av tidningens arbetsmetoder när de ska smutskasta folk och inte har några bra argument. Då kokar man ihop några sanningar och garnerar med ett tjockt lager lögner som man sedan serverar sina läsare.

Aftonbladet fick tag på Martinsson när han hjälpte till som funktionär vid Folkets Demonstration och ställde några frågor. Det var efter samarbete med den vänsterextrema landsförrädiska terrororganisationen Expo som tidningen lyckats identifiera Martinsson. Expo har kartlagt i stort sett alla invandringskritiker och hjälper media att spåra upp personer man ville veta något om för att kunna hänga ut dem vid lämpligt tillfälle.

När Aftonbladet och Expo identifierat Martinsson var det dags för nästa steg. Man tog reda på vilka politiska uppdrag han hade och lyckades ta reda på att han skulle närvara vid Folkets Demonstration. Då gick man fram till honom och ”anklagade” honom för att ha patrullerat med SOO. Steffen berättade då att han är far, farfar och morfar och att ”det är klart att jag ställer upp för mina små barn”. Steffen tillade: ”jag vill inte att samhället ska se ut så här när det är folk som skränar och skriker om det är en fredlig demonstration, det vill jag inte vara med om. Det känns inte bra för mig.”

Aftonbladets journalist försökte sedan ifrågasätta om det inte var en ”konflikt” mellan att vara nämndeman och samtidigt att medverka i Folkets Demonstration och patrullera med SOO.

Steffen Martinsson svarade om varför han promenerade med SOO:

Jag patrullerade tillsammans med dem en gång, för de vill ha ordning i Sverige, så det tyckte jag var ganska bra.

Sedan intervjuades den socialdemokratiske inrikesministern Anders Ygeman, som är en av dem som bär skulden till att det är kaos i samhället och att medborgargarden behövs. Han ansåg att det är ”olämpligt” att Martinsson försöker skapa ordning efter att Ygeman har slagit sönder Sverige.

Anders Ygeman:

Soldier of Odin sprider otrygghet och har ett förskräckande brottsregister, många av dom som är med i den organisationen.

Att det finns några i SOO som har en dålig bakgrund är inte helt obekant, men det har inte med saken att göra. Den som har den sämsta bakgrunden i det här sammanhanget är Anders Ygeman som släppte in 160 000 migranter förra året vilket har skapat kaos i vårt land och orsakat mängder av grova brott över hela landet. Anders Ygeman och hans kollegor är de ansvariga för kaoset och den galopperande brottsligheten i Sverige och borde ställas inför rätta för de skador de åsamkar vårt land.

När Ygeman försöker smutskasta SOO, som bara vill skapa ordning, så är han den siste som ska anklaga andra för att ha en tvivelaktig bakgrund. Expo, Aftonbladet och Anders Ygeman är samhällssabotörer, medan Folkets Demonstration, Steffen Martinsson och Soldiers Of Odin försöker skapa ordning i vårt land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s