SD-politikern Steffen Martinsson tvingades bort som nämndeman

Igår hängde Sveriges värsta tidning genom tiderna, Aftonbladet, ut SD-politikern Steffen Martinsson för att han tagit en kvällspromenad i Stockholm. (Vi skrev om det här.) Martinsson tog kvällspromenaden tillsammans med Soldiers of Odin som brukar ta promenader i olika städer för att skapa trygghet.

Att skapa trygghet är ingenting som Aftonbladet uppskattar eftersom tidningens mål är att slå sönder det gamla trygga Sverige och skapa kaos och elände i hela landet. Den som försöker ifrågasätta eller motverka Aftonbladets agenda blir uthängd som om han vore en ondsint människa när det i själva verket är Aftonbladet som är en ondsint tidning.

Något som är extremt oroande är att man inom Sverigedemokraterna så ofta ger eldunderstöd åt media när de hänger ut goda människor som försöker försvara landet genom sitt politiska engagemang. SD försvarar nästan aldrig sina egna när de stigmatiseras i media, istället drabbas den uthängde ofta av dubbelt straff när han dessutom angrips av sina egna.

Den enligt alla källor ytterst sympatiske och livserfarne 68-årige Steffen Martinsson borde ha tagits i försvar av sina partikollegor. I stället blev han påhoppad av Sebastian Lindqvist i SD Södertörn som meddelade pressen att han och SD inte står bakom Martinsson. Martinsson uppmanades av Lindqvist att avgå.

Det är naturligtvis inget normalt beteende att angripa en partikollega och hota med att ta ifrån någon sina uppdrag. Efter ett långt samtal med Lindqvist lämnade Martinsson uppdraget som nämndeman innan det ens prövats om han har gjort något olämpligt, vilket han inte har.

Det är inte första gången som man inom SD kastar egna medlemmar till vargarna, förtalar dem eller tvingar dem att lämna uppdrag. Sebastian Lindqvist är ordförande för SD Bokkyrka och han säger till Aftonbladet

Vi hade ett långt samtal i morse. Gemensamt kom vi fram till att det var bäst för alla om han lämnade uppdraget.

Enligt Lindqvist ”insåg” Steffen Martinsson att han inte kunde sitta kvar. Det är tveksamt om det verkligen förhåller sig på det sättet. Martinsson har inte gjort några fel, men det sannolika är att den fega SD-ledningen i Botkyrka och Sebastian Lindqvist gav efter för drevet från media, vilket är det sista man ska göra. Martinsson borde ha fått sitta kvar till ärendet prövats juridiskt.

En kommentar på “SD-politikern Steffen Martinsson tvingades bort som nämndeman”

  1. Politiska fångar i sitt eget parti! Eller, hur man ska förklara den underliga interna policy som SD har. Uselt, lågt och driver bort de som vill arbeta politiskt. De perfekta SD- politikerna….smaklös ambition!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s