Ny trend på Nationaldagen den 6 juni: Afghansk folkdans och Henrik Schyffert

Den svenska nationaldagen är idag bara svensk till datumet. Politiker över hela landet har länge arbetat hårt för att dagen ska bli en dag för mångkultur, ”integration”, nya medborgare och annat som varken har med Sverige eller det svenska samhället att göra. De vill vänja oss vid att Sverige koloniseras av människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Men det ska vi aldrig acceptera!

En av de kommuner i Sverige som många förknippar med sommartid, nationaldag och midsommar är Roslagskommunen Norrtälje.

Men många av de kommuner som behållit sin svenskhet länge tycks nu vilja överkompensera för att efterlikna alla de trasiga invandrargetton som växer upp som svampar ur jorden. Det fina gamla trygga Sverige ska bort och det nya mångetniska helvetet ska in överallt – även in i varenda lövdunge i roslagen.

Någon mil norr om Norrtälje ligger Storholmen som under lång tid fungerat som en vikingaby av ungefär samma slag som andra vikingabyar runtom i landet där man har uppträdanden, hantverk och annat. Under senare år har Vikingabyn Storholmen, som den länge kallats officiellt, ändrat karaktär och anammat mångkultur.

Den 6 juni arrangerar man något som kallas ”Folkfesten Kulturmötet” som är ett tydligt mångkulturellt vänsterprojekt. Bakom projektet står Britta Geschwind, som varit drivande i Vikingabyn och nu är ordförande för Stiftelsen Storholmen.

Det mångkulturella projektet på Storholmen startades på allvar år 2015 och är tänkt att bli återkommande varje år. Britta Geschwind säger till lokalmedia:

Vi startade evenemanget förra året för att vi vill bidra till en öppnare, mer fördomsfri kommun. Historien brukas alltmer aggressivt i främlingsfientliga syften. Boenden för nyanlända migranter sätts i brand runt om i Sverige. Därför är nationens demokratiska jämlika principer och värden viktiga att hylla och fira på Nationaldagen.

Norrtälje kommun ökade förra året sin asylmottagning kraftigt och har gått från inga asylboenden till snart 15 asylboenden på ungefär två år. Även tysk TV har besökt Norrtälje och gjort reportage om den stora asylmottagningen till kommunen.

Britta Geschwinds uttalanden är märkliga och tyder på stora kunskapsluckor. Bakom det mångkulturella arrangemanget på Nationaldagen finns förutom kommunen också SFI Norrtälje, Flyktinghjälp Väddö, En ljusare framtid (?), ABF och Norrtälje FN-förening samt ett stort antal andra organisationer som också arbetar för mera mångkultur och främmande kolonisering av Sverige.

Man kan förmoda att de som kommer till ”Folkfesten Kulturmötet” består av människor som gärna ser sitt land gå under och tycker att det är bra att den gamla Roslagskommunen översvämmas av migranter – vad det nu ska vara bra för.

Det är nästan komiskt hur programmet är upplagt, men samtidigt finns det en utstuderad illasinnad agenda som innebär rena hånet mot svenska folkets Nationaldag.

På programmet finns musik från balkan, mångkulturell dräktuppvisning och afghansk folkdans.

Tal kommer att hållas av Henrik Schyffert, vilket är talande för hur mycket man från kommunens sida vill håna svenskarna.

Den som har tänkt besöka Vikingabyn Storholmen kommer ofrivilligt att ge stöd åt de mångkulturella galenskaper som hotar Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s