Två nya asylboenden i Helsingborg #asylkaos

Helsingborg är en kommun som befinner sig i djupt förfall. Invandrarpartierna dominerar politiken helt och hållet även om SD lyckats erhålla 10 av kommunens 65 mandat.

Gettobildningen och den sociala oron har ökat markant i kommunen det senaste decenniet och med hjälp av politikerna förvärras situationen snabbt. Liksom i alla andra kommuner arbetar ledande politiker hårt för att migranter från dysfunktionella samhällen i tredje världen ska komma hit och kolonisera vårt land. Redan om 10-15 år kommer svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land och därefter kommer den svenska befolkningen att tyna bort i takt med att kolonisatörerna erövrar varje del av Sverige.

Svenskarna låter dem ta över landet.

Svenskarna har haft alla chanser att sätta emot och rösta på partier som motsätter sig koloniseringen av Sverige, men av någon underlig anledning har folket röstat på partier som vill att svenskarna ska trängas undan i sitt eget land.

Trots att vi har hundratals områden som domineras av invandrare från tredje världen och trots att dessa områden är livsfarliga att vistas i och trots att dessa områden bara blir fler och fler så har väljarna röstat på partier som har skapat dessa områden.

Det står alldeles klart att svenska folket lider under en totalitär politisk makt som kontrollerar hela samhället med hjälp av ett stort antal statliga verk och många propagandakanaler i form av statliga och andra medier som manipulerar opinionen för att få den att rösta på makthavarnas partier. Om väljarna inte röstar rätt så utsättas de för stigmatisering och förföljelse. Så kan makthavarna fortsätta att utöva kontrollen över samhället och fortsätta med sin svenskfientliga och globalistiska politik. Förlorarna är svenska folket som mister sitt land.

Det ser väldigt illa ut för svenskarna just nu. Många tror att det är omöjligt att rädda Sverige, men hur dystert det än ser ut så är det inte helt omöjligt. Det kräver dock ett kraftigt ökat intresse från svenskarnas sida att faktiskt vilja rädda sitt land.

Den gamla brandstationen i Gåsebäck kommer att bli boende för omkring 50 afghaner, somalier, eritreaner, syrier, irakier och andra folk som inte borde få passera gränsen till vårt land. Helsingborg har åtagit sig att ta emot minst 418 ”ensamkommande” under 2016 – vilket i praktiken kan bli betydligt fler. Dessutom ska man efter avtal med Migrationsverket ta emot 228 vuxna migranter. Nu ska de få bo och leva gratis på olika håll i kommunen och sedan ska de placeras i skolor, utbildningar och på arbetsplatser för att vara en del av den politik som tränger undan svenska folket i sitt eget land.

Kommunens fastighetsdirektör Fredrik Hjort är en av dem som arbetar med att fylla upp Helsingborg med migranter. Han säger att inflyttningen kommer att ske vid månadsskiftet maj-juni.

kattarp_asylboende_2
Östraby gård

Ett annat asylboende ska öppna på Östraby gård i Kattarp. Gården har tidigare figurerat i planerna på asylboenden i kommunen. Nu ser det ut som om det blir av. Fredrik Hjort säger att förhandlingar pågår och att den 500 kvadratmeter stora gården ska inhysa 25 kolonisatörer.

Kommunen satsar hårt på mottagning av kolonisatörer och ger dem även förtur till bostäder genom Helsingborgshem och privata värdar. Dessutom har kommunen köpt bostadsrätter och hyr 20 villavagnar som placerats på Stenbrogården camping. Tanken är att kolonisatörerna ska spridas ut över varje del av Helsingborg.

När det gäller Stenbrogården camping på Rausvägen 178 i Helsingborg så är det Nordic Camping & Resort AB som ligger bakom. I styrelsen finns

Björn Tomas Gabriel Sibirzeff (Tom Sibirzeff)
Fred Joakim Skantze
Per Arne Christer Lundberg, Bosatt utomlands inom EES
Johannes Helmer Vock
Jarl Peter Wetterstrand

tom_sibirzeff.png
Asylprofitören Tom Sibirzeff intervjuas i en tidning om campingar

Företaget äger flera campingar som bedrivs som asylboenden. Bland annat Västerås Mälarcamping, Ekuddens camping i Mariestad, Nicksta camping i Nynäshamn, Hökensås Camping & Stugby i Tidaholm och Bredsand Camping i Enköping.

Nordic Camping & Resort har köpt in villavagnarna som sedan hyrs ut lukrativt till kommunen. Enligt fastighetsnämndens ordförande Richard Lundberg (M) behövs bygglov, men det kommer att finnas klart i höst.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Helsingborg:

Socialdemokraterna 19
Moderaterna 19
Sverigedemokraterna 10
Miljöpartiet de gröna 6
Folkpartiet liberalerna 4
Vänsterpartiet 3
Centerpartiet 2
Kristdemokraterna 2

Ledamöter i kommunstyrelsen:

Peter Danielsson, M, Ordförande
Annika Román, MP, 1:e vice ordförande
Jan Björklund, S, 2:e vice ordförande
Anna Jähnke, M
Christian Orsing, M
Maria Winberg Nordström, L
Jonny Cato Hansson, C
Lars Thunberg, KD
Anna Ingers, S
Ola Möller, S
Ali Shibl, S
Alexander Aardgaard, SD
Michael Rosenberg, SD

Relaterat:

Helsingborg tar minst 1 200 asylsökande i år (2015)

Bergaanstalten i Helsingborg blir asylboende

Asylboende öppnas i Kattarp

”Nyanlända” får förtur till lägenheter även i Helsingborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s