Invånarna i Molkom vill ha ännu fler kolonisatörer #asylkaos

I kommun efter kommun har en majoritet av väljarna lagt sina röster på Socialdemokraterna, Moderaterna och andra partier som vill att Sverige ska fyllas upp med stora skaror migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Det är lätt att få uppfattningen att väljarna verkligen vill omvandla det trygga fina Sverige till ett mångkulturellt helvete. Några tycks vilja det, men andra har manipulerats av media och politiker som agerar i symbios för att få allmänhetens röster.

alvsbacka-molkom-karlstad

Det är inte normalt att ett folk röstar på politiker som vill ge bort landet till kolonisatörer så att de infödda blir i minoritet i sitt eget land. Men redan om 10-15 år kan svenskarna vara i minoritet i Sverige och då finns det ingen möjlighet att rädda landet genom demokratiska val.

Det normala hade varit att svenska folket röstat på politiker som vill utveckla landet, hålla landsbygden levande, behålla företag och företagare i landet, höja statusen på familjen för att höja nativiteten, planera för en trygg framtid åt våra efterkommande och hålla brottslingar borta från det offentliga rummet.

Men här har makthavarna gjort Sverige till en totalitär stat där det är viktigare att man driver igenom allehanda globalistiska projekt än att värna om det egna folket och den egna nationen.

Invånarna i Molkom i Karlstads kommun fick nyligen ett asylboende i Graningeskolan. Nu är ännu ett asylboende på väg att öppna i trakten. Det kommer att ligga ca 15 km norr om Molkom i Älvsbacka.

Niklas Wikström (L), som är ordförande i barn- och ungdomsnämnden i Karlstads kommun säger till lokalmedia:

Vi har mycket positiva erfarenheter av integrationen i samhället.

Vad han menar är fullkomligt obegripligt. Menar han att det är positivt för Sverige att det kommer migranter från tredje världen till Sverige och tar över landet? Exakt vad är det då som är så positivt?

Niklas Wikström borde ta sig en tur till alla livsfarliga invandrargetton som är en följd av hans partis politik under decennier. Ingen normal människa vill bo i sådana områden, de som bor kvar där har inga alternativ. Tusentals människor har under åren ”röstat med fötterna” och mer eller mindre flytt från alla dessa problem och den otrygghet som växt fram i dessa getton. Men ingen har lyssnat på dessa svenska flyktingar.

Asylboendet i Älvsbacka kommer att öppna redan om ett par veckor och ett 60-tal personer kommer att bo där. Enligt Niklas Wikström är invånarna Molkom så glada över att få migranter att de välkomnat dem och bidragit med enskilda insatser för att hjälpa till. Flera av dem som kommer är barnfamiljer och deras barn kommer att gå i Nyeds skola i höst.

Skolområdeschefen Johan Sjövall säger till lokalmedia:

Vi ser fram emot att få ta emot de nya eleverna här efter sommaren.

Vi andra ser snarare fram emot ett återvandringsprogram för alla migranter från tredje världen.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Karlstad:

Socialdemokraterna 22
Moderaterna 14
Miljöpartiet 6
Kristdemokraterna 4
Vänsterpartiet 4
Sverigedemokraterna 4
Liberalerna 4
Centerpartiet 3

Kommunstyrelsen i Karlstad:

Per-Samuel Nisser (M), ordförande
Linda Larsson (S), 1e vice ordförande
Maria Frisk (MP), 2:e vice ordförande
Marléne Lund (M)
Per-Inge Lidén (MP)
Niklas Wikström (L)
Andreas Pettersson (C)
Peter Kullgren (KD)

Relaterat:

Graningeskolan i Molkom blir asylboende

Inga protester mot jättemoské i Karlstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s