En ny världsordning, NWO, genom röster, sänkta löner och nya själar

Vi läser från bloggen ”Utanför åsiktskorridoren”:

Varför blir vi lurade av eliten om och om igen?
Inga företeelser eller händelser sker i ett vacuum, allt har sin historia.

Oljan är motorn
Motorn i vår nutidshistoria är kontrollen över oljan, som orsakat en stor del av krisen i Mellanöstern, där först Storbritannien under 50-talet och senare USA med sin hemliga polis ligger bakom statskupper och diktaturregimer.

Dessa länder har också orsakat revolutionen i Iran 1979 och senare framväxten av islamiska staten, (IS) när utvecklingen gled dem ur händerna och inte gick deras väg.

Genom historien finns många exempel på hur ett förtryck ersatts av ett nytt.

Makt och girighet
Makthunger och girighet är mänskliga egenskaper, men som tycks vara mycket dominanta hos kapitalets globala och finansiella aktörer.

Min troende mor skyllde girigheten och maktbegäret på arvssynden efter Kains svek mot Abel, men jag fylldes av tvivel redan i söndagsskolan under 50-talet, när det alltid var Abel, som trillade ner på golvet från flanellografen.

Om arvssynden är mer uttalad hos den globala storfinansen låter jag vara osagt, men penningbegäret och önskan om världsdominans är mycket framträdande egenskaper hos härskare genom historien, precis som i våra dagar.

Pinocchios trådar
Den politiska eliten i världens regeringar kan liknas vid trädockan Pinocchio, som till en början behövde trådar för att lära sig gå, enligt Disneys filmversion från 1940. I dag anser jag att det är kapitalets globala aktörer som gemensamt håller i trådarna.

Pinocchio ville bli mänsklig, men till en början förlängs hans näsa varje gång han ljuger. En syrsa ger honom samvete och sagan slutar med att han till slut blir en snäll pojke.

Vi måste av denna liknelse lära oss, att se politikers förlängda näsor, eftersom snälla syrsor är en utrotningshotad art inom storfinansen.

Nationalstaten, största hindret
Det största hindret, för vinstmaximering och en världsregering, är nationalstaten som värnar om landets traditioner, kultur och sina egna medborgare.

Mantrat om mångfaldens berikning gäller inte här.

Nationalstaternas suveränitet skall minskas, för den bara trasslar till det för de globala finansaktörerna.

EU, med sina globalister som doa flickor, drömmer om en federal regering med fler gemenskaper än valutan, som starkt bidragit till Europas ekonomiska svårigheter.

Gemensam valuta är som om jag skulle ha gett alla mina patienter samma träningsprogram oavsett deras diagnos och funktionshinder.

Nationalstaterna med sina gränser, olika folkslag, ideologiska, politiska och kulturella skillnader är enligt finanseliten bara ett otyg, som utgör hinder för genomförande av världsherravälde, där oligarkernas profit kan nå nya höjder i symbios med landets elit och regeringar.

Nationalstaten garanterar inte lånen
En annan orsak till önskan om nationalstatens upplösning är att den blivet alltför liten för att garantera lånen. Då är det mer fördelaktigt om en världsregering kan vältra ut förlusterna på alla världsmedborgare i stället för på bankerna, när tilliten brister hos marknaden.

Detta svek mot medborgarna har redan praktiserats av politiker i väst.

Vilken fiffig affärsidé, banken tar vinsten och folket förlusten!

Självklart är det enklare för dessa globala aktörer att bara behöva dra i en Pinocchiodockas trådar.

Därför är hatet från eliten så stort mot alla partier i Europa som vill bevara och berika det egna landet och dess medborgare.

Nationalism låter nästan som nazism och det vill många väljare inte förknippas med.

Att det inom islams lära finns det största hatet mot judar, verkar vara något vi inte skall berätta om.

Däremot regnar det statliga bidrag över dessa fundamentalistiska organisationer. Det gäller att hålla moskéernas imamer på gott humör, så de talar om för sina medlemmar att de skall rösta rött eller grönt.

Trilskande arbetare
Främst är det trilskande arbetare i nationalstaterna som inte förstår sitt eget bästa och måste sättas på plats enligt de stora globala aktörerna som till exempel Nat Rotschild, Warren Buffett, Goldman Sachs och Georg Soros.
Den sistnämnde orsakade Sveriges ekonomiska kris 1992 genom aggressiva spekulationer mot vår valuta.

Dessa eliters spekulationer har orsakat många av världens finanskriser genom historien, till priset av enorm fattigdom och lidande för medborgarna.

Migrationen, en bra hjälp
Gemensamt hos dessa herrar är föraktet mot den vita rasen som bör uppblandas för att inte bli alltför kaxig. Migrationen är ett medel för att nå målet, en världsregering!

Georg Soros imperium ligger bakom en handbok på arabiska om hur man enklast kan ljuga sig in i Europa och är medskyldig till flyktingkrisen, precis som USA med sitt agerande i Mellanöstern.

Men det är Putins överrumplande flygräder mot IS i Syrien som nu ställs i skamvrån av politikerna i väst.

Medborgarna måste förmås att rösta rätt, om ej så finns det troligen en plan B.
De svåra konsekvenserna av massinvandringen med parallellsamhällen, där eskalering ständigt sker av så kallade ”no-go zoner” kan destabilisera landet, så att det blir lättare för makthavarna att göra vårt samhälle mer genomskinligt och att våra demokratiska rättigheter kan elimineras i smyg.

Bilderberggruppen styr
Bakom EU:s skapelse finns den så kallade ”Bilderberggruppen” som är underställd den absoluta finanseliten.

Första mötet ägde rum på ett hotell, med namnet ”Bilderberg” i Nederländerna 1954. Därefter bjuds den globala makteliten, inom affärs-och industrivärld, media och politisk verksamhet, in till årligt möte på olika platser i världen.
Inga protokoll finns i detta hemliga sällskap med sin dolda agenda. Vi vet inte vad detta ljusskygga sällskap har för planer, mer än att tillfredsställa sin globala makthunger.

Det säjs att statsminister Stefan Löven var mycket nöjd när han under 2013 fick åka ner tillsammans med finansfamiljen Wallenberg i deras privata jetplan.

Läs resten av den intressanta texten här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s