Förfallet i Sverige: Tredje världen tar över Bastuträsk #asylkaos

Bastuträsk som ligger i Norsjö kommun i Västerbotten har nyligen öppnat ett asylboende. År 2010 bodde det 390 personer i Bastuträsk, så orten var inte överbefolkad precis. Exakt hur många som bor där idag är oklart, men orten är inte sig lik längre.

skolan-bastutrask-norsjo-kommun
Skolan i Bastuträsk. Foto: Svt

Det är lätt att tro att Bastuträsk erövrats av Djingis Kahn eller andra främmande krigarstammar eftersom dominansen av etniska främlingar är så stor, men vid en närmare granskning visar det sig att invånarna har röstat på politiker som vill att orten och kommunen ska fyllas upp med migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Invånarna vill alltså att muslimer och andra folk som inte borde ha fått sätta foten i vårt land ska ta över Bastuträsk. Det dröjer nog inte så länge innan de har gjort det. I veckan hölls ett möte i orten, som snart måste byta namn till Menaträsk eller något mer passande.

skolan-bastutrask
Nationaldagen firas i skolan i Bastuträsk. Foto: Okänd.

Tomas Holmberg och Ranjan Kanalaginga från Migrationsverket informerade om hur man ska låta kolonisatörer ta över orten. De ska lära sig språket och sedan få hjälp med skolgång, skattefinansierade praktikplatser och annan av skattebetalarna finansierad hjälp. De ska dessutom få vanliga lägenheter som de får bo i gratis.

Ranjan Kanalaginga är själv kolonisatör och vill vara med om att genomföra den demografiska förändringen i kommunen. Tomas Holmberg är etnisk svensk, men överlåter gärna sitt land åt andra. I den här omgången kom 42 migranter vilket förstärker bilden av Bastuträsk som en ort i förfall.

Den statliga mångkulturvurmande Sveriges Television säger att man har lyckats bra med ”integrationen” i Bastuträsk. När man har lyckats bra med integration då betyder det att svenskarna är på väg att trängas undan.

bastutrask_norsjo_vasterbotten

Precis så är det i Bastuträsk.

Det är bara att titta på valresultat så begriper man att de som röstat på invandrarpartierna inte tillhör intelligentian i vårt samhälle precis.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Norsjö:

Socialdemokraterna 17
Centerpartiet 4
Kristdemokraterna 4
Vänsterpartiet 3
Liberalerna 2
Sverigedemokraterna 1

Ledamöter i kommunstyrelsen i Norsjö:

Mikael Lindfors (S), ordf
Mattias Degerman (S), vice ordf.
Britt-Marie Lundmark (S)
Magnus Eriksson (S)
Anna Lidén (S)
Monica Holmström (S)
Hans Klingstedt (V)
Bo-Martin Alm (C)
Robert Boström (C)
Martin Landin (L)
Håkan Jansson (KD)

Relaterat:

Boende för asylsökande öppnar i Norsjö

Norsjövallens gamla skola i Norsjö i Västerbotten blir asylboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s