Ska det vara så svårt att fatta att Nato är dåligt för Sverige?

Kloka ord från Vindhler på Flashback:

Jag kan inte förstå hur man år 2016 inte kan se kopplingen mellan dels USA och NATO:s inblandning i Mellanöstern och de allt mer tilltagande flyktingströmmande till Europa men även med den tilltagande islamistiska terrorismen. Mer interventionism leder till mer flyktingar till Europa och mer islamistisk terrorism, inte tvärtom.

Mellanöstern är i kaos, det har upprättats ett jävla terroristkalifat, och NATO och USA fortsätter med sina kampanjer att avsätta bångtyriga ledare i området – ledare som inte lika lätt som tillsatta marionettdockor säljer ut sitt land och sina tillgångar.

Man skapar medvetet kaos i Mellanöstern, och bryr sig varken om konsekvenserna för området eller för t.ex. Europa. USA ser det till och med som positivt att försvaga Europa. Det är liksom en uttalad geopolitisk strategi från USA att försvaga Europa och NATO är ett av USA:s organ för att åstadkomma det. NATO är en gigantisk politisk organisation som vid sidan sysslar med lite militära samarbeten. Huvuduppgiften är PROPAGANDA, NATO har mängder med anknytna opinionsbildare som sysslar med ”public relations”. Några hänger med säkerhet även i den här tråden, samma användare som brukar spamma ner trådar som handlar om NATO, USA:s utrikespolitik, Ryssland och Israel, med samma enfaldiga resonemang om den onda ryssen, och så vidare.

Hur i helvete kan någon svensk som är i alla fall pyttelite nationalistisk sinnad vilja ingå i en allians tillsammans med skurklandet Turkiet, vars regeringsparti infiltrerat svenska regeringen och vars diktator uttryckligen har sagt att han håller på att återupprätta Ottomanska riket? Samma skitland orkestrerade även flyktingkrisen i Europa förra året, då man öppnade porten för miljontals flyktingar som upprätthållts sig i Turkiet under års tid. Samtidigt passar man på att utpressa Europa, så vi tydligen skall betala dem för att de inte skall låta flyktingarna invadera oss.

Samma Turkiet är även ISIS starkaste samarbetspartner. Man har under hela Syrienkrisen upprätthållt mark i Turkiet åt ISIS och låtit dem passera över gränsen såsom de behagar. Man har stött ISIS materiellt och militärt.

Även USA har stött ISIS med vapen och utbildning. Man har med berått mod byggt upp denna sinnessjuka dödssekt i syfte att störta president Assad i Syrien.

Afganistan, Irak, Libyen, Syrien, Ukraina, Georgien, Jemen, m.m., överallt där USA och NATO drar fram råder det numera kaos och flyktingar från dessa konflikter invaderar oss i Europa.

Nu pressar NATO:s propagandamaskineri på för kärnvapenanfallskrig mot Ryssland(!).

I samma veva passar då SD på att göra Sverige till en av NATO:s kärnvapenbaser, strategiskt placerat i Österjön.

Är det verkligen så svårt att se att USA och NATO:s agenda inte är det som är det bästa för Sverige och det svenska folket?

Relaterat:

Skandalen kring Värdlandsavtalet

Helt oacceptabelt om Sverigedemokraterna röstar igenom Värdlandsavtalet

Erik Johansson om Nato med Johan Fälldin (C)

Värdlandsavtalet ett exempel på riksdagens ovilja att kommunicera med folket

Miljöpartiet kommer att rösta för Värdlandsavtalet

Centerpartiet fattade beslut om att få med Sverige i Nato

Varning för Nato

Nato finalises military build-up to counter Russia

På kurs mot krig

Nato nästa

Nej till Russofobi

SD kan rösta för Nato – för att tillfredsställa moderaterna

 

2 kommentarer på “Ska det vara så svårt att fatta att Nato är dåligt för Sverige?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s