Kraftig ökning av antalet utländska studenter på Södertörns högskola #asylkaos

Antalet utlandsfödda studenter slår alla rekord i Sverige. Aldrig någonsin har andelen personer med utländsk bakgrund varit så stor som den är idag och det avspeglar sig i alla skolor. Förra årets migrationsvåg och den fortsatta migrationen har fått till följd att många tidigare helsvenska klasser har fått ta emot så många med utländsk bakgrund att det är svårt att tro att man befinner sig i Sverige.

Den demografiska förvandlingen går just nu i mycket snabb takt och man kan verkligen tala om ett land som koloniseras och förvandlas till oigenkännlighet. Om man tittar på vissa högskolor så kan man notera en trend som innebär att svenska studenter kan vara i minoritet redan om ett par år.

Den högsta andelen utländska nybörjarstudenter finns på Karolinska institutet som har 46 procent utlänningar. Därefter kommer den ökända Södertörns högskola där andelen nybörjarstudenter med utländsk bakgrund är 36 procent. Sedan kommer Ersta Sköndal högskola med 34 procent.

Siffrorna är från läsåret 2014/2015 där i snitt var femte nybörjarstudent på samtliga högskolor hade utländsk bakgrund.

Prorektor Nils Ekedahl på Södertörns högskola är stolt över att de utlandsfödda blir fler och svenskarna färre. Han säger till lokalmedia:

Vi är stolta över att vår högskola attraherar människor med olika bakgrunder. Vi är och vill vara ett mångfaldens lärosäte. Södertörns högskola föddes ur visionen om högre studier för alla och om att rekrytera studenter från så kallade studieovana miljöer i södra Stockholm.

Varför man är stolt över att människor med utländsk bakgrund blir fler (och svenskarna färre) är obegripligt. Men det kan bli begripligt när man ser hur systematiskt den politiska hjärntvätten av medborgarna genomförs i samhället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s