Mörkret sänker sig över Ånge #asylkaos

Ånge är en kommun som är hårt drabbad av politiskt vanstyre. Det är en av Sveriges mest misskötta kommuner och orsaken är att väljarna röstat på Socialdemokraterna i så hög grad. Ånge ligger på tolfte plats av Sveriges 290 kommuner när det gäller asylmottagning.

Invånarna i kommunen har kanske delvis hjärntvättats av media och politiker och fått för sig att de gör en god insats för världen om de tar emot migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Att överge sin egen nationella identitet och det egna folkets framtid på det sättet är ett allvarligt övergrepp på sin egen nation. Svenskarna är ett folk med mångtusenåriga rötter. Vi har ärvt landet av våra förfäder som kämpade hårt för att överleva och för att deras efterkommande skulle få leva ett gott liv.

Nu befinner vi oss i en tid där vår egen generation sviker precis allt det som varit Sverige styrka. Vi har varit ett sammanhållet folk med gemensamma rötter och vi har känt en lojalitet till våra medmänniskor. Vi har utvecklat många goda egenskaper, men vi har inte varit vaksamma inför det faktum att ondsinta krafter och naiva människor vill söndra det tidigare sammanhållna folket och låta hela världen få komma hit av ideologiska, politiska eller humanitära skäl.

Svenskarna har under lång tid utsatts för starka påtryckningar från media och globalister och dessa påtryckningar har blivit allt starkare under senare år. Samma slags påtryckningar utsätts även andra europeiska folk för och det är därför vi har likartade problem i många länder.

Men Sverige är ett av de värst drabbade länderna i den civiliserade världen när det gäller socialt, etniskt och kulturellt förfall och när det gäller bristen på demokrati.

Svenska politiker har bundit upp Sverige till så många internationella åtaganden att det är omöjligt för folket att hänga med i vilka beslut som tagits. Besluten har nästan alltid tagits i riksdagen utan några offentliga debatter. Om svenskarna hade förstått vad som sker så skulle de ha röstat helt annorlunda. Man vill i alla fall tro att om svenska folket hade vetat att politikerna avsåg att släppa in 2 miljoner migranter från tredje världen på 30 år så skulle de ha röstat annorlunda. Men svenska folket har inte fått veta något eftersom politikerna skyddas av medier som manipulerar folket för att uppnå vissa mål. Svenska folket är i händerna på Sveriges Television och Sverige Radio som varje dag propagerar för upplösning av det svenska Sverige och massinvandring. Vi är också i händerna på några få men stora mediaägare som kontrollerar opinionsbildningen i hela landet. Varenda dagstidning har en agenda som gå ut på att försvara framväxten av ett mångetniskt samhälle och fortsatt massinvandring.

Dagens medier och de politiker som styr landet är totalitära.

De stryper folkliga opinioner och de hotar invandringskritiker. De ägnar stora resurser och mycket tid åt att sprida hat och hot mot svenskar som älskar sitt land och vill landets och folkets väl.

Tyvärr finns det många människor i vårt land som lyder makthavarna och hjälper dem att genomföra sin politik – som på sikt kommer att leda till svenska folkets undergång.

Dessa medlöpare måste kritiseras och nagelfaras eftersom deras – ofta direkt landsförrädiska – verksamhet kommer att ta död på den svenska nationen. Alla som öppnar asylboenden och arbetar inom asylindustrin är ingenting annat är kräk. Det är människor som skulle kunna sälja sina barn till högstbjudande – och det är precis vad de gör. Även asylprofitörernas barn kommer att gå under när svenska folket går under i ett mångetniskt kaos. Även barn till politiker och personer som arbetar inom asylindustrin kommer att få se sin framtid hotad.

Politikerna tycks med berått mod låta sina egna efterkommande få leva i ett mångkulturellt helvete och det är alldeles uppenbart att många av dessa politiker är genomkorkade idioter och ibland farliga människor som medvetet går in för att utrota svenska folket.

Ånge är nedlusat med sådana politiker och de flesta av dem är Socialdemokrater. Men det finns även andra politiker som agerar på liknande sätt. Leif Edh är medlem i det lokala partiet Vår Framtids politiska utskott och oppositionsledare i kommunen. Nu har han för avsikt att bygga om en av sina fastigheter och öppna HVB-hem som asylsökande. Han har skickat in en ansökan om få använda sin fastighet på Prästgränd som boende för ”ensamkommande flyktingbarn”.

För Leif Edhs del kan det bli komplicerat om han tecknar avtal med kommunen eftersom han själv är politiker där. Därför försöker han nu tona ned ärendet genom att säga att inga avtal ännu är tecknande. Det är därför sannolikt att Edh kommer att teckna avtal med Migrationsverket eller andra aktörer och inte med kommunen.

Ni som bo i Ånge borde revoltera mot era politiker. Ni måste försöka stoppa alla former av asylboenden och arbeta för att migranterna ska sändas tillbaka till de länder som de kom från. Annars kommer Ånge och Sverige gå under.

Vi följer ärendet.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Ånge:

Socialdemokraterna 18
Vår Framtids politiska utskott 5
Moderaterna 3
Sverigedemokraterna 3
Centerpartiet 2
Kristdemokraterna 2
Vänsterpartiet 2

Ledande politiker i kommunstyrelsen är:

Sten-Ove Danielsson (s), Ordförande
Åke Nyhlén (s), 1:e vice ordförande
Kjell Grip (kd), 2:e vice ordförande
Leif Edh (vf), 3:e vice ordförande

Relaterat:

Gästis i Östavall i Ånge kommun blir asylboende

Haffragården i Kölsillre i Ånge kommun blir asylboende

Om asylkaoset: Möten i Ånge Kommun

Märklig figur öppnar asylboende i Ånge

Torpshammar herrgård blir asylboende

Nedlagt polishus i Ånge blir asylboende

Sten-Ove Danielsson (S) i Ånge: En av många korkade kommunpolitiker

Hussborg herrgård i Ånge blir asylboende

Bolbyskolan i Ånge tar snart emot 200 asylsökande

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s