Unga kvinnors godhet utnyttjas av folkmordspolitiker #asylkaos

Sverige leds av ondsinta och farliga politiker. Det är bara att se vilka beslut de fattar och hur de agerar i sin politiska vardag. I Sverige blir svenskarna uppfostrade av en hel statsapparat och media till att bli goda internationalister som ska öppna sina hjärtan för alla främlingar, men stänga sin förmåga att räkna ut vilka konsekvenserna av det blir.

Svenska kvinnor är i betydligt högre grad än män offer för politisk hjärntvätt när deras medfödda vilja att hjälpa andra utnyttjas för att underlätta stor mottagning av migranter från tredje världen. På många informationsmöten om asylboenden kan kvinnor (och även män) stå och framföra känsloargument som de fått lära sig av staten och makthavarna för att legitimera de politiska fraser som rabblas likt religiösa mantran.

När ett informationsmöte hölls i Örby i södra Stockholm förra veckan om asylmottagning om uppförande av modulhus (där migranterna får förtur till bostäder före svenskar som har stått i bostadskön i 15-20 år) så frågade en åhörare varför politikerna inte säger stopp för denna mottagning. Socialborgarrådet Åsa Lindhagen (MP) svarade:

Den ena delen är att det är en lagstiftningsfråga och som politiker tycker jag att man ska se till att följa lagstiftningen. Den andra delen i detta är ju att det här handlar om att ta ett ansvar för människor som har flytt från väldigt svåra omständigheter och där tycker jag man också kan ibland tänka hur hade det varit om jag hade befunnit mig i den här personens skor, och jag tänker inte minst på mina egna barn, där går det rakt in i mitt hjärta. Vad hade jag gjort om jag hade befunnit mig i ett land där jag var tvungen att fly.

Den tredje delen i detta är ju att om vi gör detta på ett bra sätt, och det ska vi göra, så kommer de här människorna, också alla de människor som har kommit till Sverige tidigare att vara med och bygga vårt land starkare. Det är människor som kommer med erfarenhet, med drivkraft, de vill vara med och bidra…”

Detta är bara politiskt svammel. Vi i Sverige har ingen skyldighet att ta ansvar för befolkningarna i länder som Afghanistan, Somalia, Irak, Syrien eller Eritrea för att nämna några exempel. Att folk har lämnat sina hemländer gör dem inte till ”flyktingar” och även om de har flytt så är det inte svenskarnas ansvar att ta hand om dem och låta dem bosätta sig i vårt land. Politikerna säger att ”man ska följa lagstiftningen” och det kan man instämma i, men problemet här är att politikerna använder det argumentet för att slippa ta ansvar för makthavarnas politiska övergrepp. I alla totalitära länder använder makthavarnas politruker samma argument när de ska försvara en sjuk politik som skadar ett samhälle. Hela argumentation från Åsa Lindhagens sida är ohederlig och osaklig.

En annan kvinnlig politiker svarade:

Jag kan inte annat än hålla med. Det här är politisk vilja. Vi vill välkomna de 2 810 personer som kommer att komma till Stockholm och välkomna dem till Sverige. Dom har flytt från krig och förtryck och söker sig till skydd och trygghet i Sverige. Jag menar på att vi har ett ansvar, att ta emot de personerna och välkomna dem till Stockholm, välkomna dem till Sverige. Jag tycker vi har det ansvaret. Så ja det är ett politiskt medvetet beslut.

Detta är ingen saklig argumentation. Det är bara osakligt svammel. Det finns ingenting som styrker att de har ”flytt från krig och förtryck”. För det första så är det inte krig och förtryck överallt i de länder som de ursprungligen har kommit från, det finns många frizoner där det är lugnt och tryggt. För det andra så har många tagit sig genom hela Europa för att komma till Sverige och det pågår inga krig i Europa. De har alltså inte flytt hit, de har kommit hit för att söka sig ett bättre liv.

Vi har inget ”ansvar” att ta emot befolkningar från tredje världen oavsett vilka problem de har i sina hemländer. Vi har ingen skyldighet att ta emot enda migrant från den delen av världen.

Så varför står då dessa två kvinnor och tusentals andra politiker i Sverige och rabblar samma mantran? Svaret är att de aldrig har blivit motsagda i offentliga debatter där olika parter fått redogöra för sina ståndpunkter inför allmänheten. Tyvärr var det inte någon på mötet i Örby som satte politikerna på plats genom att avslöja deras falska mantran.

De politiker som har makten över besluten och opinionsbildningen i landet kan agera nästan som de vill eftersom de har så stort politiskt inflytande. I kommun efter kommun anställer man nu ”integrationssamordnare” eller ”integrationskoordinatorer” som har till uppgift att hjälpa politikerna att ”integrera” kolonisatörerna i det svenska samhället. Det blir ofta kvinnor som får sådana arbeten eftersom de lättare kan förstå känslomässiga argument i den migrationspolitiska debatten. Det tycks vara en medveten taktik att ge kvinnor arbeten som integrationssamordnare eftersom kvinnors godhet och idealitet är lättare att utnyttja och att många kvinnor oftare än män använder hjärtat istället för hjärnan när de gör sina analyser.

rebecka-kjellsson.png
Hon ska hjälpa politikerna att fylla upp Svedala med migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Svedala kommun har just anställt en integrationskoordinator och jobbet gick till Rebecka Kjellsson. Hon är säkert väldigt glad över att få jobb och har en utbildning som är skräddarsydd för jobbet. Lokalmedia berättar:

Hon har en magister i mänskliga rättigheter, jobbade tidigare som handläggare på Migrationsverket men kände att hon ville engagera sig mer i processen efter själva mottagandet.

Hennes uppgift i kommunen kommer att innebära att hon ska hjälpa kolonisatörerna att ”komma in i det svenska samhället”. Även om hon inte begriper det själv så blir hon en del av den maktapparat som syftar till att fylla upp Sverige med migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Hon kommer att hjälpa makthavarna att tränga undan svenska folket i sitt eget land.

Rebecka Kjellsson är svensk. Har hon ingen känsla för det egna landet och det egna folket? Begriper hon inte att hon medverkar till att ändra på befolkningssammansättningen i Sverige? Vill hon inte att hennes eget folk ska ha en framtid i sitt eget land? Vill hon att hela Sverige ska se ut som Rosengård och Rinkeby?

Många svenskar som arbetar inom asylindustrin är häpnadsväckande okunniga om att Sverige blir allt farligare i takt med den demografiska förändringen och de öppna gränserna. De lever i en falsk och idealiserad bild av att ett mångetniskt samhälle är minst lika bra eller bättre än det svenska Sverige.

När hon får frågor av lokalmedia om hur ”integrationen” ska gå till svarar hon som de flesta inom asylindustrin svarar. Man kommer att hjälpa migranterna att få tillgång till föreningslivet och ser fotboll, dans, bibliotek och matlagning som möjliga intressen för dem där de kan ”umgås” med svenskar. Förra veckan arrangerade Rebecka Kjellsson ett möte med 25 föreningar, idrottsföreningar, scoutkårer och studieförbund, i Svedala för att få dem att ta hand om migranter.

Rebecka Kjellsson har förmodligen aldrig ställt sig frågan varför det är så angeläget för många politiker att fylla upp Sverige med migranter. Har hon besökt Rosengård?

Rebecka Kjellsson kan lägga upp hur många handlingsplaner hon vill, men det kommer inte att hindra migranter från att kasta stenar på polisen, vara missnöjda med allt i vårt samhälle och längta bort härifrån. De känner förmodligen att de inte hör hemma här och att de inte ens är önskvärda av andra än de naiva eller ”goda” människorna inom asylindustrin som är avlönade för att dadda med migranter hela dagarna.

Rebecka Kjellsson säger:

Alla människor ska ha samma tillgång till samhället vi lever i. Vi är alla lika mycket värda och vi är här tillsammans. Snabb integration är nyckeln till ett tolerant och öppet samhälle.

Men det svenska samhället är allt annat än tolerant. Fråga alla som fallit offer för mångkulturell brottslighet och alla som stigmatiserats för att de ogillar massinvandring. Vi har inget ”öppet” samhälle och det blir mindre öppet för varje år som går och ju fler migranter som kommer hit. Att vistas på gator och torg blir farligare och farligare och det är en av följderna av det arbete som Rebecka Kjellsson utför.

Rebecka Kjellsson gör som så många andra inom asylindustrin. Hon rabblar massa fraser utan att förstå vad hon själv säger. Det är så människor i alla totalitära stater gör när de försöker förmedla statliga dekret.

Rebecka Kjellsson är bara en simpel medlöpare som arbetar åt makthavarna för att förstöra vårt land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s