Kolonisatörer ska få bo i sommarstugor #asylkaos

Svenska politiker är desperata. De försöker med lock och pock få den svenska befolkningen att acceptera en politik som går ut på att Sverige koloniseras av migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

I varje kommun finns förutom politikerna själva anställda tjänstemän som har i uppdrag att se till att kolonisatörerna får fritt uppehälle och bostad. I stort sett samtliga kommuner har utvecklat system för att migranterna så snart som möjligt ska få företräde till bostäder, till praktikplatser, utbildning och jobb. Kolonisatörernas väl och ve högprioriteras samtidigt som den prioriteringen innebär att man raserar det svenska Sverige och skapar gigantiska problem som våra efterkommande tvinga leva med.

Sverige kommer mer och mer likna tredje världen och få samma problem som migranterna hade i sina hemländer. När tredje världen flyttar hit är det svenska folket som är förlorarna.

I Kalmar kommun är politikerna så desperata att de har skickat brev till 240 sommarstugeägare och vill att de upplåter sina stugor åt migranter.

Bakom brevet står kommunalrådet Johan Persson (S) och kommundirektören Anette Andersson som visar hur fräcka politikerna har blivit. De skäms inte ens för att de bedriver en politik som på sikt gör svenskarna till en minoritet i sitt eget land. Staten och kommunerna tycks ha hur mycket pengar som helst när det gäller asylsökande och migranter, men när det gäller svenskar som behöver bostäder eller annan service så finnas det aldrig pengar.

Under 2016 saknar kommunen bostäder till minst 124 migranter och nästa år behövs dubbelt så många. Kommunen nöjer sig inte med att ge migranterna tillfälliga sovplatser i väntan på att skicka tillbaka dem utan de ska få bästa tänkbara komfort och service – och de ska få stanna kvar här i alla evighet. De ska kolonisera vårt land.

Kommunen söker vinterbonade bostäder som dessutom måste ligga nära allmänna kommunikationer så att migranterna kan transporteras till allehanda skattefinaniserade aktiviteter som ska ge dem gräddfil in i samhället.

Kommunens invandrarchef Lars-Ove Angré hoppas nu att sommarstugeägare ska hjälpa politikerna att genomföra sin folkmordspolitik. Man vill också att lantbrukare som är anslutna till Lantbrukarnas riksförbund ställer upp med bostäder.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Kalmar:

Socialdemokraterna 28
Moderat samlingspartiet 9
Sverigedemokraterna 6
Centerpartiet 5
Miljöpartiet 4
Folkpartiet liberalerna 4
Vänsterpartiet 3
Kristdemokraterna 2

Ledamöter i kommunstyrelsen:

Johan Persson (S), ordförande
Christina Fosnes (M), 1:e vice ordförande
Bertil Dahl (V), 2:e vice ordförande
Dzenita Abaza (S)
Mattias Adolfson (S)
Marianne Dahlberg (S)
Roger Holmberg (S)
Elisabeth Gustavsson (S)
Lasse Johansson (S)
Anders Andersson (C)
Per Dahl (M)
Thoralf Alfsson (SD)
Carl-Henrik Sölvinger (L)
Patricia Vildanfors (MP)
Christopher Dywik (KD)

Relaterat:

Svenskar i Kalmar tar ansvar för flickors säkerhet

Tre fulla bussar med asylsökande till Kalmar

Kalmar tar 300 asylsökande extra inom tre veckor

Thoralf Alfssons informationsblad gör succé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s