Lars Hedegaard går med i Nye Borgerlige

Den danske 73-årige islam- och invandringskritikern Lars Hedegaard som länge varit en nagel i ögat på islamofilerna och pk-maffian har fattat ett viktigt beslut. Han har bestämt sig för att bli medlem i det nystartade partiet Nye Borgerlige. Partiet startades av Pernille Vermund som vill se en klassisk värdekonservativ politik kombinerad med en borgerlig ekonomisk politik.

nye-borgerlige

Många som har gått med i Nye Borgerlige har gjort det för att de anser att Dansk Folkeparti har svikit de invandringskritiska väljarna och liberaliserat sin politik. Dansk Folkepartis partiledare Kristian Thulesen har exempelvis sagt att vi kan tolerera en europeisk variant av islam.

Nye Borgerlige samlar just nu underskrifter för att kunna ställa upp i Folketingsvalet. Lars Hedegaard säger att han hoppas kunna göra nytta för partiet eftersom det bara är en kort tid kvar innan det är försent att rädda Danmark från samma öde som Sverige går emot.

3 kommentarer på “Lars Hedegaard går med i Nye Borgerlige”

 1. Lars Hedegaard vill att vi ska kräva att få ett eget litet territorium i Skandinavien eftersom det inte går att kasta ut invandrarna. Jag ser det som förräderi mot vårt folk och Hedegaard som förrädare som kan kräva av oss att uppge vårt eget land till kolonisatörerna.

  Gillad av 1 person

  1. Jag förstår inte hur Lars Hedegaard kan beskyllas för att vara förrädare med tanke på hans islam- och invandringskritiska åsikter. Han blir en tillgång för Nye Borgerlige.

   Gilla

   1. Jag hörde honom på en video då han talade i Oslo. Lyssna och bedöm själv. Nog tycker jag att han talar om att vi ska dra oss tillbaka i små indianterritorier så att kolonisatörerna kan få resten av landet.

    Han kan ju vara emot islam ändå, men han är pacifist och inser att de måste kastas ut med våld, och det vill han inte . Som om det skulle hjälpa att vända andra kinden till? (”Vi can not safe the whole contry, but we can safe a part of the contry”)

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s